Muhittin Kaplan 13 Kasım 2020 Paylaş 13 Kasım 2020 (düzenlendi) Biraz uygun fiyatlı bir RD45 buldum ve aldım. RD4 ile RD45 arasında Blt,Usb,Handfree gibi farkları var. Benim aracın içi bej. Aldığım teyp siyah. (Bej pek bulunmuyor.) İlk Etapta "kafaları değiştiririm" dedim ama farklılık gösteriyor. Soket farklı vs vs. Sonra Kafalığın içindeki elektronik devreyi değiştiririm dedim o da farklı. Sonuç Olarak bej olanla siyah olan arasında bir değişiklik yapılamıyor.Benim için sorun teşkil etmez siyah olması ama öneriniz varsa alabilirim. 13 Kasım 2020 tarihinde Muhittin Kaplan tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 13 Kasım 2020 Paylaş 13 Kasım 2020 Muhittin hocam, Benimde kanıyan yaram, öncelikle hayırlı olsun, ikisi arasında düğme dizayn farkı göremedim? 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 13 Kasım 2020 Yazar Paylaş 13 Kasım 2020 Çağlar Bayur yazdı: foto yok Nasıl yok ? Aha Dayıya sor. Serdal Soysal yazdı: Muhittin hocam, Benimde kanıyan yaram, öncelikle hayırlı olsun, ikisi arasında düğme dizayn farkı göremedim? Tuşların içleri, bastıkları yer, elektronik kartın tasarımı farklı. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Kasım 2020 Paylaş 13 Kasım 2020 foto gelmiş dıştan aynı gerçekten de demek içi değişik Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 13 Kasım 2020 Paylaş 13 Kasım 2020 Bende düşünüyordum rd45 i dediğin gibi gri olan yok, orjinal navigasyon seti bulursam alırım diyorum artık. 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 13 Kasım 2020 Yazar Paylaş 13 Kasım 2020 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: boyanır bu? 13 parça siyah kalır. Şuna benzer. 1-6 ya rakamlar bende bej. 13 Kasım 2020 tarihinde Muhittin Kaplan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 13 Kasım 2020 Paylaş 13 Kasım 2020 Dizayn aynı gibi duruyor, eğer beji satmayacaksanız tuşlar dışındaki Parçayı söküp değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Kasım 2020 Paylaş 13 Kasım 2020 rakamları siyah kalacak o zaman tabii Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Kasım 2020 Paylaş 13 Kasım 2020 Çağlar Bayur yazdı: boyanır bu? Boya denmiş.. Alarm çaldı.. Boyarım 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 13 Kasım 2020 Paylaş 13 Kasım 2020 Aux ve Bluetooth direk mi çalışıyor bu teybi alınca. Birde bana teyp kod istemez dediler doğru mu Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 13 Kasım 2020 Paylaş 13 Kasım 2020 şu olaya çok mu para istiyorlar abi, sordun mu acaba? Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 13 Kasım 2020 Paylaş 13 Kasım 2020 şu olaya çok mu para istiyorlar abi, sordun mu acaba? Eskişehir de böyle işçilikleri yapanları bulmal çok zor. Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 13 Kasım 2020 Paylaş 13 Kasım 2020 Serdal Soysal yazdı: Umut Taşlı yazdı: şu olaya çok mu para istiyorlar abi, sordun mu acaba? Eskişehir de böyle işçilikleri yapanları bulmal çok zor. çoğu yerde aynı dert var maalesef, yine de araştırmak lazım. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 13 Kasım 2020 Paylaş 13 Kasım 2020 (düzenlendi) Bu resimdeki işi yapan firma Soft Kaplama. Benim işyerinin üst sokağında hemen. Giden herkes memnun. Muhittin abi sana başka bir boya konusunda bahsetmiştim bu firmadan. Fiyatlarını bilmem ama hiç. 13 Kasım 2020 tarihinde Oğuzkan Erışık tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 13 Kasım 2020 Yazar Paylaş 13 Kasım 2020 Metin Uzunoğlu yazdı: Dizayn aynı gibi duruyor, eğer beji satmayacaksanız tuşlar dışındaki Parçayı söküp değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Sökmediğim parçası kalmadı. Hiçbiri diğerine uymuyor. Mustafa Tüfekçi yazdı: Aux ve Bluetooth direk mi çalışıyor bu teybi alınca. Birde bana teyp kod istemez dediler doğru mu RD45 de doğrudan çalışıyor. Teyp ile tümleşik. RD serilerinde teyp kodu yok. Cihaz ile bağlanıp, Aracın şase numarasını teybe kodlandığında "bip bip" sesi kesiliyor. Çağlar Bayur yazdı: rakamları siyah kalacak o zaman tabii Siyah olanda rakamlar kalacak zaten bej e yakın. Siyahta tuşlar kalır, onlar boyanmaz. Umut Taşlı yazdı: şu olaya çok mu para istiyorlar abi, sordun mu acaba? Sormadım, ama önce boyanıp sonra bu işlemin yapılması lazım. Mehmet Ozyurek yazdı: Boya denmiş.. Alarm çaldı.. Boyarım Raymax ile tuşlar dışında kalan yer mi abi Oğuzkan Erışık yazdı: Bu resimdeki işi yapan firma Soft Kaplama. Benim işyerinin üst sokağında hemen. Giden herkes memnun. Muhittin abi sana başka bir boya konusunda bahsetmiştim bu firmadan. Fiyatlarını bilmem ama hiç. Bu işi yapabilirler mi acaba ? Yani bej boyanıp, Tuşlar yapılacak Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 13 Kasım 2020 Paylaş 13 Kasım 2020 Umut Taşlı yazdı: şu olaya çok mu para istiyorlar abi, sordun mu acaba? Antalya da Clio 4 aracın teyp çerçevesi için sormuştum kromaj boyama için 250 TL demişlerdi . Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Kasım 2020 Paylaş 13 Kasım 2020 Evet.. tuşlara dokunmadan boya.. Kapağı sökersin. 1 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 13 Kasım 2020 Paylaş 13 Kasım 2020 Ahmet Türedi yazdı: Antalya da Clio 4 aracın teyp çerçevesi için sormuştum kromaj boyama için 250 TL demişlerdi . sadece şu çerçeve için mi bu fiyat? öyleylse fenaymış Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Kasım 2020 Paylaş 13 Kasım 2020 Güzel bence.. beğenmiyorsan bana ver 1 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 13 Kasım 2020 Paylaş 13 Kasım 2020 senin rakam tuşları gri ama abi, oradan kurtarır bence 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 13 Kasım 2020 Paylaş 13 Kasım 2020 Muhittin Kaplan yazdı: boyarsam şuna benzer Mehmet Ozyurek yazdı: Güzel bence.. beğenmiyorsan bana ver Bence de güzel. 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 13 Kasım 2020 Yazar Paylaş 13 Kasım 2020 Yarım yamalak GIMP .alışması ile görüntü şu olur. (rengi diğerlerine uygun olacak şekilde yaptırırım muhtemelen.) Yorum bağlantısı
Recommended Posts