Sani Gerşon 10 Kasım 2020 Paylaş 10 Kasım 2020 Formula 1, 2021'in takvimini açıkladı. 3 yarışın netlik kazanmadığı takvimde şimdilik maalesef ki ülkemiz yok. Sanırım Koronavirüs'ün tek faydası Formula 1 oldu. Cumhurbaşkanlığı himayesinde ülkemize 9 sene sonra geri dönen Formula 1'in, himayenin devam etmesine rağmen niye 2021'de takvimde bulunmadığımızı çözemedim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Kasım 2020 Paylaş 10 Kasım 2020 Traktör izi ile bisiklet izi karışmıştır. Şaka bir yana ciddi yatırım yapıldı yenileme çalışması oldu. Bunun arkası gelir tahmin ederim. Daha düşük sınıf yarışların yapılması belki daha uygun bile olabilir. Araçlar geldi piste şu an bana 2 km deler. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Kasım 2020 Yazar Paylaş 10 Kasım 2020 Mehmet Göktürk yazdı: Traktör izi ile bisiklet izi karışmıştır. F1 ile Motogp izi de karışmış olabilir. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Kasım 2020 Paylaş 10 Kasım 2020 dediğim gibi, bizimkiler f1 patronunun istediği deli haracı vermez, korona yüzünden mecburen geldiler ve gittiler, hala neden yokuz diye sormayınız.... Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Kasım 2020 Paylaş 10 Kasım 2020 Sani Gerşon yazdı: F1 ile Motogp izi de karışmış olabilir. Azerbaycandaki "lögar kapağı hadisesi" aklıma geldi Ali Cihangiroğlu yazdı: dediğim gibi, bizimkiler f1 patronunun istediği deli haracı vermez, korona yüzünden mecburen geldiler ve gittiler, hala neden yokuz diye sormayınız.... siteden ev alayım sonra gelsinler.. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Kasım 2020 Yazar Paylaş 10 Kasım 2020 Mehmet Göktürk yazdı: Azerbaycandaki "lögar kapağı hadisesi" aklıma geldi Adam ölüyordu yahu. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Kasım 2020 Paylaş 10 Kasım 2020 Mehmet Göktürk yazdı: Araçlar geldi piste şu an bana 2 km deler. sızalım garaja Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Kasım 2020 Paylaş 10 Kasım 2020 Çağlar Bayur yazdı: sızalım garaja Trafik ışıklarında felan bişeyler yapıyorlardı. Sanki kalabalık gelecek...Ama pist hareketli. Ben beleştepeye gitmeye çalışırım rıfkı ile. gidilecek yolu planladım. Köy yolunu kesecek halleri yok. Çağlar Bayur yazdı: sızalım garaja O alt kattaki lüks araçların olduğu yerler felan tümden değişmiş. Boşaltılmış. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 11 Kasım 2020 Paylaş 11 Kasım 2020 o bölgeye yakın oturuyorum ve ana yollarını çok sık kullanırım. direklerde platformlarda reklamlarını görüyorum artık ezberledim.(sıkıldım değişiklik lazım ) İntercity inanılmaz reklam yaptı Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Kasım 2020 Yazar Paylaş 14 Kasım 2020 Intercity Park'ın yönetici Vural Ak, 2021 sezonu için Vietnam'ın takvimden çıkarılmasından (listede R4) ötürü teklif geldiğini ancak Ramazan ayında oruçlu izleyici olacağını düşünmediğinden reddettiğini, başka tarihler önerdiğini iletti. Ben bu açıklama ile şok oldum açıkçası. 1 ay boyunca o zaman hiç bir spor müsabakası yapılmasın ülkede? Kimse izlemiyormuş... Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Kasım 2020 Paylaş 14 Kasım 2020 Sani Gerşon yazdı: Intercity Park'ın yönetici Vural Ak, 2021 sezonu için Vietnam'ın takvimden çıkarılmasından (listede R4) ötürü teklif geldiğini ancak Ramazan ayında oruçlu izleyici olacağını düşünmediğinden reddettiğini, başka tarihler önerdiğini iletti. Ben bu açıklama ile şok oldum açıkçası. 1 ay boyunca o zaman hiç bir spor müsabakası yapılmasın ülkede? Kimse izlemiyormuş... Ramazan rotasyon yapıyor sürekli. Bu sene denk gelir seneye bayrama gelir kayar gider. Boş konuşmuş bence. Onların tosfed ile bir sorunu var ama nedeni nedir hala anlamadım. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Kasım 2020 Paylaş 14 Kasım 2020 Mehmet Göktürk yazdı: O alt kattaki lüks araçların olduğu yerler felan tümden değişmiş. Boşaltılmış. pit alanı idi orası, focusu da satışa çıkarmışlar, diğer birçok arabası da satışta Sani Gerşon yazdı: Intercity Park'ın yönetici Vural Ak, 2021 sezonu için Vietnam'ın takvimden çıkarılmasından (listede R4) ötürü teklif geldiğini ancak Ramazan ayında oruçlu izleyici olacağını düşünmediğinden reddettiğini, başka tarihler önerdiğini iletti. Ben bu açıklama ile şok oldum açıkçası. 1 ay boyunca o zaman hiç bir spor müsabakası yapılmasın ülkede? Kimse izlemiyormuş... nerede yazıyor bu? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Kasım 2020 Paylaş 14 Kasım 2020 Biletler satılmadı. Bu değirmenin suyunu bu sene resmi olarak kim çekti? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Kasım 2020 Paylaş 14 Kasım 2020 Mehmet Göktürk yazdı: Biletler satılmadı. Bu değirmenin suyunu bu sene resmi olarak kim çekti? istanbul kamu kuruluşları para da ödemedik gelsinler diye bu sene. başa baş oldu yani Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Kasım 2020 Yazar Paylaş 14 Kasım 2020 Çağlar Bayur yazdı: nerede yazıyor bu? https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/ramazan-ayinda-formula-olmaz-1791042 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 24 Ocak 2021 Paylaş 24 Ocak 2021 Sergio Perez Red Bull Racing ile anlaşmış. Bu sezon boşta kalmamasına sevindim. Albon ise ucuz hatalarla kendi sonunu hazırladı ama yine de takımda kalması güzel Sözleşmesi biten Hamilton Mercedes ile hala yeni bir kontrat imzalamadı.. Bu iş sürüncemede kalır mı kalmaz mı bilmem ama alternatif olarak George Russell ismi konuşulmaya başladı bile.. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 25 Ocak 2021 Paylaş 25 Ocak 2021 2021 de bizim durum ne acaba istanbul Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Ocak 2021 Yazar Paylaş 25 Ocak 2021 Yurdaer Elay yazdı: Sözleşmesi biten Hamilton Mercedes ile hala yeni bir kontrat imzalamadı Bu iş geçen ay halloldu diye biliyorum? Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 25 Ocak 2021 Paylaş 25 Ocak 2021 Sani Gerşon yazdı: Bu iş geçen ay halloldu diye biliyorum? Hala imza atılmamış. Mercedes'in önerdiği ve Hamilton'un istediği meblağ konusunda anlaşmazlık olduğu söyleniyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Şubat 2021 Paylaş 8 Şubat 2021 Hamiltona bak sen, Turkish viral yapmış. https://www.instagram.com/p/CLCZCXGjZqD/?igshid=1et97zp9s6yt0 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 3 Mart 2021 Paylaş 3 Mart 2021 Aston Martin aracını tanıttı. İngiliz yarış yeşili... https://www.google.com/amp/s/amp.formula1.com/en/latest/article.aston-martin-are-back-see-the-first-pictures-of-vettel-and-strolls-2021-f1.YqSMfNe7Ogyx5ALO8PhwV.html 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mart 2021 Paylaş 3 Mart 2021 Aytac Sakal yazdı: Aston Martin aracını tanıttı. İngiliz yarış yeşili... https://www.google.com/amp/s/amp.formula1.com/en/latest/article.aston-martin-are-back-see-the-first-pictures-of-vettel-and-strolls-2021-f1.YqSMfNe7Ogyx5ALO8PhwV.html 4 sene önce mondeomu boyatmıştım bu renge 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Mart 2021 Paylaş 4 Mart 2021 Ahmet Çankaya yazdı: yeni sezon ne zaman başlıyor ? 26-28 mart Bahreyn. Asıl soru: İstanbul Parkın durumu belli oldu mu, takvim netleşti mi? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts