Aytac Sakal 13 Eylül 2021 Paylaş 13 Eylül 2021 Sani Gerşon yazdı: Bunun için Verstappen açıklama yaptı. "İkimizde bu kazadan ötürü sinirliydik. Olayın biraz soğuması için yürüyüp gitmem en iyisiydi. Ama mutlaka bu konuyu konuşacağız onunla" dedi. Bu arada, bu kaza için Verstappen e 3 pozisyon geriden başlama cezası verdiler ki, hamilton silverston'da verstappen'i yarıştan sildiğinde böyle bir ceza almamıştı. 10saniye ceza almıştı sadece. Kaza ve Hamiltonun maruz kaldığı tehlike gerçekten ciddiydi dönüp gidilecek bir durum değildi bana göre... Uzun yıllardır F1 takip eden insanlarda Hamiltonun son yıllardaki dominasyonu ve kaybolan heyecan nedeni ile -ben dahil- bariz bir antipati oluştu ama bu durum farklı diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 13 Eylül 2021 Paylaş 13 Eylül 2021 Öner Kurukuz yazdı: Ben yine aynı şeyi söylüyorum. Bu kazada roller ters olsaydi ve Hamilton Verstappenin üstüne çıksaydı klasik yarış kazası olarak gecistireceklerdi. Daha önce gördük örneklerini. Mercedes'in gazını almak istemişlerdir.. Büyük takım olunca nazı/siniri de büyük oluyor anlaşılan.. 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 13 Eylül 2021 Paylaş 13 Eylül 2021 Yurdaer Elay yazdı: Mercedes'in gazını almak istemişlerdir.. Büyük takım olunca nazı/siniri de büyük oluyor anlaşılan.. Tyregate skandalını ve yag yakma skandalini unutmadık. Das diye birşey yaptilar, bu sene kullanin da seneye yasak olur dendi. Adamlar ne yapsa fia izin veriyor. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ekim 2021 Paylaş 5 Ekim 2021 Selim Bilgin yazdı: Yok mu? @Çağlar Bayurgelecekti sanki. monaco ? hafta sonları dershane başladı cepten seyredeceğiz anca 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 21 Kasım 2021 Paylaş 21 Kasım 2021 Hamilton Final mücadelesini veriyor son 2 yarış ve 8 Puan fark kaldı. Günün olayı Alonso'nun 7 yıl sonra Podyuma çıkmasıydı , sezon çok iyi gidiyor... Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 21 Kasım 2021 Paylaş 21 Kasım 2021 Aytac Sakal yazdı: Hamilton Final mücadelesini veriyor son 2 yarış ve 8 Puan fark kaldı. Günün olayı Alonso'nun 7 yıl sonra Podyuma çıkmasıydı , sezon çok iyi gidiyor... Alonso'nun podyumuna sevindim Red Bull'un stratejisini anlamıyorum.. Sanki şampiyonluk adayı değillermiş gibi sakinler. 2 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 21 Kasım 2021 Paylaş 21 Kasım 2021 Yurdaer Elay yazdı: Alonso'nun podyumuna sevindim Red Bull'un stratejisini anlamıyorum.. Sanki şampiyonluk adayı değillermiş gibi sakinler. Horner çok gergin Wolf ile sürekli geriliyorlar.Mercedes sezon sonunda gerçekten hızlı Brezilyada resmen gõzdağı verdiler.Verstapen sakin ve iyi gidiyor Maximumunu veriyor bakalım sonunda ne olacak... WorldSBK Toprak Razgatlıoğlu tarihimizde ilk defa şampiyon oldu darısı diğer sporcularımızın başına... 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 22 Kasım 2021 Paylaş 22 Kasım 2021 Güzel yarış oldu. Gene uyuz Hamilton kazandı Verstappen her iki pitten sonra da biraz arayı kapattıysa da Ham'a yetişmesi mümkün olmadı. Perezin iki, Alonsonun tek pit stratejisi Perezi üçüncülükten etti. Aslında Perezi üçüncülükten eden bir faktör de Latifinin patlayan lastiğin ardından pite kadar gidemeyip aracı yolun kenarına çekmesiydi. Bu sebepten sanal güvenlik aracı uygulaması oldu ve Perez Alonsoya yetişiyorken önü kesilmiş oldu. Nitekim fark 2,5 sn kadardı ve Alonso lastik patlatma korkusuyla tamamladı yarışı. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Kasım 2021 Yazar Paylaş 22 Kasım 2021 Bir sonraki yarış pisti uzun düzlüklerle meşhur. Muhtemelen Mercedes'ler yine alır. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 22 Kasım 2021 Paylaş 22 Kasım 2021 mika hakinen yıllarından beri f1 izlerim,artık çok sıkıcı hale geldi,yarışı kimin kazanacağı 3 aşşağı 5 yukarı belli,burdan f1 patronuna sesleniyorum bu işe bir el atsın eski heyecanı gelsin artık... Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 22 Kasım 2021 Paylaş 22 Kasım 2021 Bu yarış net şekilde Hamilton'un aracının illegal olduğunu göstermiştir. Katarda eski motoru kullanmasına rağmen yine çok hızlıydı. Bu kadar hız sadece motordan gelmez. Brezilya sonrasi da bunu dile getirmiştim. Bir yeni motor tur başına 1 saniye etkilemez. Hele hele araç gelişiminin sınırlandığı, hatta durduğu bir süreçte iki yarışta bu kadar hız kazanmanın başka açıklaması yok. Bence bazı illegal aero yaptılar, yeni motor diyerek dikkati oraya çekiyorlar. Ayni yeni motor Bottas'da iken bu kadar hızlı değildi. Bu olay sadece Hamilton'un aracında var bence. Russel o araca oturdugunda neler olduğunu gördük. Asıl soru şu: Fia ne kadar daha imtiyaz gosterecek mercedese? Yorum bağlantısı
Yunus Gökhan Ay 22 Kasım 2021 Paylaş 22 Kasım 2021 Hamilton aracı ne kadar legal ise, verstappenin savunmaları da o kadar legal.... Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 22 Kasım 2021 Paylaş 22 Kasım 2021 Verstappen bir yarış kazanirsa bu iş tamam gibi... 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 22 Kasım 2021 Paylaş 22 Kasım 2021 Barış AÇIL yazdı: Verstappen bir yarış kazanirsa bu iş tamam gibi... Bu kadar yaklaşmışken umarım ucuz bir hata yapmazlar. Son yarışta Perez üçüncülüğü bedava kaçırdı. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 4 Aralık 2021 Paylaş 4 Aralık 2021 Son virajda yapılır mı be verstapeno, pole pozisyon geliyodu, son virajda duvara sürttü adamım ya. 2 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 4 Aralık 2021 Paylaş 4 Aralık 2021 Fatih Mehmet Uslu yazdı: Son virajda yapılır mı be verstapeno, pole pozisyon geliyodu, son virajda duvara sürttü adamım ya. Vardır bunda da bir hayır diyelim.. Red Bull'lar hızlanmış görünüyor. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 4 Aralık 2021 Paylaş 4 Aralık 2021 Suudi Arabistan pistinde ilk defa yarışılıyor sanırım. Ancak pist söyledikleri kadar tehlikeli. Kör nokta çok ve pist kenarları genelde duvar. Yarın çok kaza olur ve çok kez güvenlik aracı girer sanırım. Heyecanlı bir yarış olacak gibi. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Aralık 2021 Paylaş 4 Aralık 2021 saudia değişik bir dinamikleri olan yerdir, parasını verip 2 kişilik f1 aracı bile yaptırdılar 1 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 5 Aralık 2021 Paylaş 5 Aralık 2021 Suudi Arabistan pilotların pek bulunmak istemiyeceği bir yer ama pist hızlı ve mühtiş,hamilton-max rekabeti baskı altında olana hata yaptıracaktır ki gayet normal,redbull tecrübeli bir takım ama pilotlar yeni kendilerini buldu,hamilton ve mercedes formda,rahat ve bu yıl şampiyonluğu büyük ihtimal alacaklar Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 5 Aralık 2021 Paylaş 5 Aralık 2021 Bir kac pist için kaçış alanı yok, yavaşlatma havuzları yetersiz diye şikayet edilirken, Suudi Arabistan'da boyle bir pistin yarış takvimine alınmaması lazım. Ciddi manada hayatı risklere neden olacak bir pist. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Aralık 2021 Paylaş 5 Aralık 2021 kimin zevkine göre yapılmışsa, rezalet bir pist, izlemeyerek rahatlıyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts