Aytac Sakal 26 Haziran 2021 Paylaş 26 Haziran 2021 Domenicali Biletlerin önümüzdeki hafta satışa sunulacağı hakkında demeç vermiş , etabın Türkiyede olmasından memnun görünüyor. Gerçekten geçen yılın en iyi yarışıydı , umarım tekrar yağmur yağar... Bu hafta sonu uzun yıllar sonra WRC Safari Rallisi yapılacak.Ayrıca buda eski günleri hatırlatan güzel bir haber oldu. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Haziran 2021 Paylaş 27 Haziran 2021 başladığı gibi de bitti, heyecansız bir pist Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 27 Haziran 2021 Paylaş 27 Haziran 2021 Adamım Perez podyumu kıl payı kaçırdı.. Kariyerinde çok istikrarlı ilerliyor 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 27 Haziran 2021 Paylaş 27 Haziran 2021 Öncelikle Verstappene tebrikler. İdare eder, fena değildi. Uyuz Hamilton gene kazanamadı Leclerc yarışa renk kattı, Gasly ye üzüldüm yazık oldu, Russel e daha çok yazık oldu, gene Serhan Acarın lanetine kurban gitti. Bu yarıştan puan alabilecek bir yerden başladı dedi, adam yarışı bitiremedi. Peres in hamlesi çok iyiydi ama 3-4 tur geç kalınmış bir karardı, finişte 0,5 sn kadar farkla 4. oldu 1-2 tur daha olsa geçerdi Bottası. Sürekli Hamiltonun kazanmadığı yarışlar izlemek güzel. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Haziran 2021 Paylaş 27 Haziran 2021 Formula korksun benden. Tv+ aldım. 5 3 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 11 Temmuz 2021 Paylaş 11 Temmuz 2021 Aytac Sakal yazdı: Domenicali Biletlerin önümüzdeki hafta satışa sunulacağı hakkında demeç vermiş , etabın Türkiyede olmasından memnun görünüyor. Gerçekten geçen yılın en iyi yarışıydı , umarım tekrar yağmur yağar... Bu hafta sonu uzun yıllar sonra WRC Safari Rallisi yapılacak.Ayrıca buda eski günleri hatırlatan güzel bir haber oldu. Bilet fiyatları belli olmuş hayırlısı bakalım... https://www.hurriyet.com.tr/sporarena/son-dakika-formula-1-turkiye-grand-prix-bilet-satis-fiyatlari-belli-oldu-formula-1-turkiye-grand-prix-2021-biletleri-ne-zaman-satisa-cikacak-41851064 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Temmuz 2021 Paylaş 12 Temmuz 2021 Selim Bilgin yazdı: Nereden alalım? ana tribün tabiki monaco rakamlarına bakarsak orada 11000 avro. bizde 375. lakin orada sıvı ikramı sınırsız 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 12 Temmuz 2021 Paylaş 12 Temmuz 2021 Çağlar Bayur yazdı: ana tribün tabiki monaco rakamlarına bakarsak orada 11000 avro. bizde 375. lakin orada sıvı ikramı sınırsız Bana uyar. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Temmuz 2021 Paylaş 12 Temmuz 2021 (düzenlendi) Selim Bilgin yazdı: Bana uyar. pramasyon bilet bulursam bana da anca 12 Temmuz 2021 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Temmuz 2021 Paylaş 16 Temmuz 2021 Selim Bilgin yazdı: Ben aldım biletimi Ana tribünden mi ? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 Temmuz 2021 Paylaş 16 Temmuz 2021 Belestepe yok mu? Ben fakir oraya bile gidemem [emoji16] Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 16 Temmuz 2021 Paylaş 16 Temmuz 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Ana tribünden mi ? Silver aldım abi, ana tribün hoştur ama içimden kopmadı o para 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Temmuz 2021 Paylaş 16 Temmuz 2021 seyir zevki için bence de silver daha güzel, vizörlü şapka lazım güneşe göre 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 16 Temmuz 2021 Paylaş 16 Temmuz 2021 Metin Akbal yazdı: Belestepe yok mu? Ben fakir oraya bile gidemem Beleştepe varsa orada şansını deneyenler olarak forum buluşması yaparız. 😊 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 19 Temmuz 2021 Paylaş 19 Temmuz 2021 Silverstone etabında Hamilton ile Verstapen temas ettiler , tabi bu lider ve arkasındaki olunca liderde puan alamayınca ortalık karışıyor Verstapen yarış dışı kaldı ben tam olarak emin değilim aslında sürüncemedeyim hatalı olan kimdi ? Hamilton sanki temas öncesi reaksiyonda gecikmiş gibi , Max öndeydi ama çizgisinide değiştirmedi devam etti. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 22 Temmuz 2021 Paylaş 22 Temmuz 2021 Bana göre hamilton geride kalmalıydı. İsteyerek çarpmadıysa bile kazayı önleyebilirdi. Ne güzel iş, en büyük rakibini yarış dışı bırak, o sıfır point alsın, sen de 10 sn ceza 😒 3 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 1 Ağustos 2021 Paylaş 1 Ağustos 2021 Uzun zaman sonra izlediğim en keyifli yarıştı. Verstappen hayranı olmasam da iki yarıştır peşini bırakmayan talihsizlik yüzünden üzüldüm. Tabi en büyük üzüntüm adamım Perez'in kaza sebebiyle yarış dışı kalmasıydı. Ocon eline geçirdiği fırsatı çok iyi değerlendirip yerini koruyarak kariyerinin ilk galibiyetini aldı. Uzun zaman sonra Alonso ve Vettel'i ilk beşin içinde görmek keyifliydi. Nihayet puan almayı başaran Williams pilotlarını da ayrıca tebrik ediyorum ☺️ 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 2 Ağustos 2021 Paylaş 2 Ağustos 2021 Hamilton un pist çabuk kuruyacak diye uyarmasına rağmen, yağmur lastiğinde kalması ve tek başına 2.startı alması... Mercedes in yönetim ekibinin iyi bir sallanması lazım... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts