Mehmet Göktürk 28 Nisan 2021 Paylaş 28 Nisan 2021 Yine de iyi oldu. bir sürü insan ekmek kazanacak pist yine temiz pak düzgün olacak. 2 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 28 Nisan 2021 Paylaş 28 Nisan 2021 Kemal Korkmaz yazdı: 2021 F1 yeni takvim Umarım Monaco ile Japonya takvimde kalır Brezilyadan emin değilim. 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 28 Nisan 2021 Paylaş 28 Nisan 2021 Eyüp Çetin yazdı: Çünkü formulaya ihtiyaçları yok. Maalesef ülkeye girecek her türlü kaynağa bizim ihtiyacımız var. Orası öyle tabi de.. F1 organizasyonundan bize ne kalıyor merak ediyorum. Geçen sene mesela Cumhurbaşkanlığı desteğiyle yapıldı. Ayrılan bütçe sadece bilet satışı desteği için değildi muhtemelen. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Nisan 2021 Paylaş 28 Nisan 2021 Yurdaer Elay yazdı: Orası öyle tabi de.. F1 organizasyonundan bize ne kalıyor merak ediyorum. Geçen sene mesela Cumhurbaşkanlığı desteğiyle yapıldı. Ayrılan bütçe sadece bilet satışı desteği için değildi muhtemelen. geçen seneye İStanbul Kamu kurumları destek verdi, hatta malum yeni asfaltı kim neden döktü ki tartışması vardı. pandemi de bu yarışların maddi getirisi yok, prestij getirisi var 4 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Nisan 2021 Yazar Paylaş 28 Nisan 2021 Çağlar Bayur yazdı: prestij getirisi var Şu an ülkemizin en büyük ihtiyaçlarından biri. Prestij, illa para da getirir ileride. Aslında pandemiyi yenebilseydik, Avrupalı için müthiş tatil merkeziyiz. Düşünsene, adam 2000eu asgari ücret alıyor, bizim ülkede 20binTL ediyor. 20binTL'ye yapabileceğin tatili düşünebiliyorsun? Düşünemiyorsan öm'den bazı şeyler anlatabilirim 1 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 28 Nisan 2021 Paylaş 28 Nisan 2021 Yurdaer Elay yazdı: Orası öyle tabi de.. F1 organizasyonundan bize ne kalıyor merak ediyorum. Geçen sene mesela Cumhurbaşkanlığı desteğiyle yapıldı. Ayrılan bütçe sadece bilet satışı desteği için değildi muhtemelen. Ülkenin reklamının yapılması bile büyük kazanç bence. Mesela Kanada bu sene yapmasa bile istediği zaman yine elde eder. Fakat biz kabul etmesek sonra yine verirler mi acaba diye düşünüp dururuz. Biraz bu organizasyonları yapanlara biz muhtacız gibi. Bu alanlarda prestijli değiliz pek. 1 Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 29 Nisan 2021 Paylaş 29 Nisan 2021 Şu an ülkemizin en büyük ihtiyaçlarından biri. Prestij, illa para da getirir ileride. Aslında pandemiyi yenebilseydik, Avrupalı için müthiş tatil merkeziyiz. Düşünsene, adam 2000eu asgari ücret alıyor, bizim ülkede 20binTL ediyor. 20binTL'ye yapabileceğin tatili düşünebiliyorsun? Düşünemiyorsan öm'den bazı şeyler anlatabilirim İki sene önce tatil yaptığımız yerde alman bir turist vardi. Yaşlı bir adamdı. Emekli imiş ve Almanya'da bir evi kirada imiş. Her ikisinin parası ile Türkiye de otel otel geziyormus. Yemek derdi yok, fatura derdi yok, sıkılana kadar... 2 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 2 Mayıs 2021 Paylaş 2 Mayıs 2021 Pole Pozisyonu Valtteri Bottas’ın Portekiz Gp saat 17.00 de … 3 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 2 Mayıs 2021 Paylaş 2 Mayıs 2021 Yarışı bilmem de bugün Moto3 de Deniz Öncü çok güzel ve ilk sırada görütrüğü yarışın son turunun son sektöründe düştü, ona çok üzüldüm..😥 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 2 Mayıs 2021 Paylaş 2 Mayıs 2021 (düzenlendi) Öner Kurukuz yazdı: Yarışı bilmem de bugün Moto3 de Deniz Öncü çok güzel ve ilk sırada görütrüğü yarışın son turunun son sektöründe düştü, ona çok üzüldüm..😥 Bende çok üzüldüm ilk poyum hatta ilk galibiyet gelecekti çok zorladı bencede iyi yaptı 3. olmaktansa kazanmak için risk almak daha mantıklı. 2 Mayıs 2021 tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 8 Mayıs 2021 Paylaş 8 Mayıs 2021 İspanya gp sıralama turları başladı. Tivibu spor2 de 1 Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 8 Mayıs 2021 Paylaş 8 Mayıs 2021 Yarınki yarışı ssport kanalı şifreli verecek sanırım. Başka nerden izleyebiliriz. Geçen haftaki yarışı izlicem diye saçma sapan sitelere girdim telefon web tarayıcısı sapıttı. İngilizce falan da olsa olur. Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 8 Mayıs 2021 Paylaş 8 Mayıs 2021 Fatih Mehmet Uslu yazdı: Yarınki yarışı ssport kanalı şifreli verecek sanırım. Başka nerden izleyebiliriz. Geçen haftaki yarışı izlicem diye saçma sapan sitelere girdim telefon web tarayıcısı sapıttı. İngilizce falan da olsa olur. Daha önce İdman TV'den izlemiştim ama geçen hafta vermediler. Yine RTL'den izleyebiliyordum ama onlar da artık vermiyor. Geçen haftaki yarışı ŞURADAN izledim. Ama dediğim gibi kesin yayınlıyorlar diye bir durum yok. Şans 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2021 BluTV aboneliği olanlar SSPORT'ları izleyebiliyor. Yorum bağlantısı
Engin Deniz 8 Mayıs 2021 Paylaş 8 Mayıs 2021 Ssport2 de verecek yarışı. Rehberde görünüyor. Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 9 Mayıs 2021 Paylaş 9 Mayıs 2021 Dün üye olduğum platform sıralamaları canlı vermedi bunu alışkanlık haline getirmeye başladılar. F1 Türkiye etabı için İngiltere ile Karantina pürüzünden bahsedilmeye başlandı hayırdır inşallah diyelim genelde takımların merkezleri İngilterede. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 Mayıs 2021 Paylaş 9 Mayıs 2021 Dün üye olduğum platform sıralamaları canlı vermedi bunu alışkanlık haline getirmeye başladılar. F1 Türkiye etabı için İngiltere ile Karantina pürüzünden bahsedilmeye başlandı hayırdır inşallah diyelim genelde takımların merkezleri İngilterede.Allahin cezasi tv+ canli vermedi evet. İngiliz ligi, alman ligi bilmem ne ligi, ayni saate denk gelince Formula 1 hemen iptal [emoji34]Gecen yillarda yarisin kendisini bile canli vermediler futbol yuzunden, tek kanal iken. Ssport 2 acildi, hala ayni hikaye [emoji2936][emoji846] 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 9 Mayıs 2021 Paylaş 9 Mayıs 2021 Önder Özcan yazdı: Allahin cezasi tv+ canli vermedi evet. İngiliz ligi, alman ligi bilmem ne ligi, ayni saate denk gelince Formula 1 hemen iptal Gecen yillarda yarisin kendisini bile canli vermediler futbol yuzunden, tek kanal iken. Ssport 2 acildi, hala ayni hikaye Arz talep meselesi diyeceklerdir eminim bu şekilde giderse ben Tivibu ya geçerim onlar veriyor. 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 9 Mayıs 2021 Paylaş 9 Mayıs 2021 BluTV 'de F1 sıralamaları için ilave F1 kanalı açtı dün. SSport ve SSport 2 de maç vardı. Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 9 Mayıs 2021 Paylaş 9 Mayıs 2021 En iyi paket Mercedes en iyi pilot bence halen Mercedes en iyi taktisyenler bugün net anlaşıldı Mercedes. Hamilton pite girdiğinde Verstapeni neden pite almadılar anlamak mümkün değil altın kural öndeysen arkadaki ile aynı taktiği uygula. Daha ilk pit çıkışı Hamiltonun yakalayacağı belliydi. 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 9 Mayıs 2021 Paylaş 9 Mayıs 2021 Valtteri Bottas 'ın yerinde olsam o arabayı pit duvarına gömmüştüm. Gerçi profesyonel dünyada en fazla sözleşmesini yenilememek olur sanırım. Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 9 Mayıs 2021 Paylaş 9 Mayıs 2021 Sıkıcı bi yarıştı. Yağmur olmayınca bazı pistler tat vermiyor. Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 9 Mayıs 2021 Paylaş 9 Mayıs 2021 Recep Selim Kaya yazdı: Valtteri Bottas 'ın yerinde olsam o arabayı pit duvarına gömmüştüm. Gerçi profesyonel dünyada en fazla sözleşmesini yenilememek olur sanırım. Russel yerine geçecek fazla sürmez. Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 9 Mayıs 2021 Paylaş 9 Mayıs 2021 Mercedes hala çok iyi, arac, surucu, takım, strateji Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Mayıs 2021 Paylaş 9 Mayıs 2021 Aytac Sakal yazdı: Hamilton pite girdiğinde Verstapeni neden pite almadılar anlamak mümkün takacak lastiği yoktu kalan tura dayanacak 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts