Fatih Akbaş 6 Kasım 2020 Paylaş 6 Kasım 2020 Merhaba; Bugün arkadaşın 204 te şanzıman üzerinden agility(çeviklik) modunu açtım.Arkadaşın izlenimi yazılım gibi çok etkisi olmasada vites geçişleri çok güzelmiş ve arabanın ivmelenme hissi hiç bitmiyor diyo eski arabası 7 ileri cc ydi ondaki his oluşmuş diyor. https://youtube.com/shorts/gd9kyXKGPZc 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 6 Kasım 2020 Paylaş 6 Kasım 2020 Tehlikeli sulara girmişsin Eline sağlık hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Fatih Akbaş 6 Kasım 2020 Yazar Paylaş 6 Kasım 2020 Tehlikeli sulara girmişsin [emoji3] Eline sağlık hayırlı olsun [emoji4] İyi oldu ama araba abi manuel mod diye bi mod daha etkinleştirdik f1 ciler gibi viraj dönerken vites büyütüyo [emoji3] Yorum bağlantısı
Fatih Akbaş 13 Ocak 2021 Yazar Paylaş 13 Ocak 2021 bunları xentry ile mi açtınız?Hayır abi vediamo Yorum bağlantısı
Fatih Akbaş 13 Ocak 2021 Yazar Paylaş 13 Ocak 2021 neler değişiyor bu modda?Ben sürmedimde adı çeviklik modu işte arkadaş vitesler tık tık geçiyo kararsız hiç kalmıyo diyor hani o bekleme olurya torklularda o yok diyo ama bi modifiye değil yani gizli özellik olarak Yorum bağlantısı
Ali Gök 13 Ocak 2021 Paylaş 13 Ocak 2021 Dogan Arsiray yazdı: denemek lazım demekki. vediamo bende var çok uygun fiyata satim sana . 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 13 Ocak 2021 Paylaş 13 Ocak 2021 Ali Gök yazdı: vediamo bende var çok uygun fiyata satim sana . O nedir ki🤔 Yorum bağlantısı
Ali Gök 13 Ocak 2021 Paylaş 13 Ocak 2021 Alpay Sumer yazdı: O nedir ki🤔 dur 1 dk pazarlığı bozma Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 13 Ocak 2021 Paylaş 13 Ocak 2021 Ali Gök yazdı: dur 1 dk pazarlığı bozma İyi bisey demekki 😂 Yorum bağlantısı
Fatih Akbaş 13 Ocak 2021 Yazar Paylaş 13 Ocak 2021 vediamo italyan şarkici ismi gibi.Program yahu hexine inersin ünitenin amg menü filan hep onla açılır Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 11 Şubat 2021 Paylaş 11 Şubat 2021 motor isletim sistemini surekli C yerine S de baslatmanin bir yolu varmi? birde pedal hissini programlamak mumkunmu? Yorum bağlantısı
Fatih Akbaş 13 Şubat 2021 Yazar Paylaş 13 Şubat 2021 motor isletim sistemini surekli C yerine S de baslatmanin bir yolu varmi? birde pedal hissini programlamak mumkunmu? burda yapmış bişeyler abi ama senin şikayet ettiğin kadar hantal olmamalı araba ben 3 4 tane farklı 204 sürdüm hepside canavar gibiydi hepside LPG liydi.Bunların dışında pedal commander var kesin bilirsin zaten Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Şubat 2021 Paylaş 13 Şubat 2021 benim sürüş sitilim çok yumuşak normalde. bu nendele küçük haraketleri telli bir gaz kelebeğindeki gibi hissedemiyorum. azıcık basınca hiçbirşey olmuyormuş gibi geliyor. olay bu. yoksa ayağı ağır birisi zart diye basar zaten. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Şubat 2021 Paylaş 13 Şubat 2021 Fatih Akbaş yazdı: burda yapmış bişeyler abi ama senin şikayet ettiğin kadar hantal olmamalı araba ben 3 4 tane farklı 204 sürdüm hepside canavar gibiydi hepside LPG liydi.Bunların dışında pedal commander var kesin bilirsin zaten izledim yaptığı şeyi anladım ama aradaki seedcalc dediği şey ile ürettiği HEX codu kısmında kayboldum. yoksa kodlama kısmı VCDS ve VW ile çok benzer sadece ne olduğu yazmıyor. Yorum bağlantısı
Fatih Akbaş 13 Şubat 2021 Yazar Paylaş 13 Şubat 2021 benim sürüş sitilim çok yumuşak normalde. bu nendele küçük haraketleri telli bir gaz kelebeğindeki gibi hissedemiyorum. azıcık basınca hiçbirşey olmuyormuş gibi geliyor. olay bu. yoksa ayağı ağır birisi zart diye basar zaten.Bence şanzıman senin hissini kısıtlayan abi tork konvertörlü olayı Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Şubat 2021 Paylaş 13 Şubat 2021 haklı olabilirsin, bu kadar küçük hacimli ve görece zayıf alt devir toprku otomatik arabam olmamıştı. düz olsa fark edilmeyecek zaten mecburen fazla basacağından. yine de pedal güç eğrisini KL2 ye getirmek lazım. o manual vitesli arabanın gaz pedalı eğrisiymiş. tek tek denemek lazım. bunu yapabilirmiyiz seninle? yani burada yaptığı 16 lık sistemdeki işlemleri tam olarak anlıyormusun? yoksa oradan oraya DLL kopyalamak filan çocuk oyuncağı. Yorum bağlantısı
Fatih Akbaş 13 Şubat 2021 Yazar Paylaş 13 Şubat 2021 haklı olabilirsin, bu kadar küçük hacimli ve görece zayıf alt devir toprku otomatik arabam olmamıştı. düz olsa fark edilmeyecek zaten mecburen fazla basacağından. yine de pedal güç eğrisini KL2 ye getirmek lazım. o manual vitesli arabanın gaz pedalı eğrisiymiş. tek tek denemek lazım. bunu yapabilirmiyiz seninle? yani burada yaptığı 16 lık sistemdeki işlemleri tam olarak anlıyormusun? yoksa oradan oraya DLL kopyalamak filan çocuk oyuncağı.Yok abi ben o çocuk oyuncağı dediğin DLL dosyasını bulmaya 10 gün uğraştım benim seviye oralarda[emoji23] Ruslardan başka gömülüyü çözen adam hiç görmedim bide gudicdik var twitterden yazarsan belki vardır bi çözümü Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Şubat 2021 Paylaş 13 Şubat 2021 amarigalıların bir sözü var artık tamirat yaklaşımımda, yaşam felsefem haline geldi. "bozuk değilse tamir etme!" benbinerim böyle, koltuğu 2 cm öne alırım pedal commander alırım vs... Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Şubat 2021 Paylaş 13 Şubat 2021 Dogan Arsiray yazdı: amarigalıların bir sözü var artık tamirat yaklaşımımda, yaşam felsefem haline geldi. "bozuk değilse tamir etme!" benbinerim böyle, koltuğu 2 cm öne alırım pedal commander alırım vs... Çinlilerin de var bi sözü. Çalışan şeyi kurcalama 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 5 Mart 2023 Paylaş 5 Mart 2023 Fatih kardeşim, Gudikcik bir açıklama yaptı, sanırım sadece psikolojik bir etki w204 de http://mbclubtr.com/index.php?threads/agility-mode-yalanı.54215/ 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts