Mustafa Tüfekçi 26 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2022 Araci teslim aldim. Vites geçişleri ve titreme gibi bir problemi yok şükür. Guzel para yedi. Baski balata volan için garantisi mevcut. Simdi sırada yazılım var bakalım :bilink: 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 26 Mayıs 2022 Paylaş 26 Mayıs 2022 Güle güle kullanın inşallah. Yazılım ile ilgili durumu bekliyorum. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 26 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2022 Şu kalsın şurda bi gün donup sıfır debraj degeri neydi diye bakmak gerekirse diye Şuda 200 bindeyken ki dpf durumu neymiş eski foto bulursam aldığımdaki ona bakacam 4 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 26 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2022 Su da 19 Mayıs 2021 1 yil önce arşivdeki dpf durumu Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 26 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2022 Erdem Doğan yazdı: Yazılımı kim yapacak? Çikufast 😛 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 18 Temmuz 2022 Fiyatlar uçuk . Satip ne alacaz. Uste bi araba parası vermek lazım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Temmuz 2022 Paylaş 18 Temmuz 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Fiyatlar uçuk . Satip ne alacaz. Uste bi araba parası vermek lazım az bekle jogger geliyor 800 bine aynı stop lambaları ile, bu da prim yapar Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 29 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2022 Uzun yolla hazirlik için turbo valfini orijinal ile yeniledim Sase kodundan aldık 980 TL psa kutulu 2021 üretimi :P Üstünden siyah cikti 2009 üretimi :P onu çözemedim ya fabrikasyon yada bi kere değişti Otoban testi %16 egimli rampa testi vs yaptım Önceden P0299 hatası verdigi yerlerde şimdilik hata yok. Turbonun tepkisi biraz iyileşti gibi Erzincan testi bi kac aya yapılır orda belli eder kendini bakalım Yakita faydası olacak mi ona da bakicaz 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Ağustos 2022 Paylaş 29 Ağustos 2022 rus sitelerinde adamlar bunu alkolle temizleyip hava tutuyordu 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 29 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2022 Çağlar Bayur yazdı: rus sitelerinde adamlar bunu alkolle temizleyip hava tutuyordu Varsa tanidik Rus yolla, alkolünu alsın gelsin. Hani sanayi ile YouTube farklı idi. :P 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Ağustos 2022 Paylaş 29 Ağustos 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Varsa tanidik Rus yolla, alkolünu alsın gelsin. Hani sanayi ile YouTube farklı idi. :P malzemeye yazık sıfır al tak yahu yutub demedik rus stiesi dedik Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 29 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2022 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: malzemeye yazık sıfır al tak yahu yutub demedik rus stiesi dedik Kaç zamandır alcam alcam diyip almadığım bı parca idi . Hep ustalar yüzünden. İzmitte arızaya geçmiyor çünkü . İlk şüphelendiğimde parca 600 lira idi 900 e aldık pazarlıkla :P 1200 lira diyordu Citroen ustası. Parcacidan eliminen aldim 900 oldu aynı sanayide. İşçilik arkadaşın dükkanda yaptirdim 29 Ağustos 2022 tarihinde Mustafa Tüfekçi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Ağustos 2022 Paylaş 29 Ağustos 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Varsa tanidik Rus yolla, alkolünu alsın gelsin. Hani sanayi ile YouTube farklı idi. :P ben böyle gol görmedim 😁 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 29 Ağustos 2022 Paylaş 29 Ağustos 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: ben böyle gol görmedim 😁 Gol değil ofsayt olmuş. Çağlar Bayur yazdı: yutub demedik rus stiesi dedik 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 29 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: ben böyle gol görmedim 😁 Ersen Tapan yazdı: Gol değil ofsayt olmuş. :P 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Ağustos 2022 Paylaş 29 Ağustos 2022 Ersen Tapan yazdı: Gol değil ofsayt olmuş. hakem orta noktayı gösterdi. Ağlar yeniden tamir ediliyor. çağlar abi benim kırmızı st ile arkadaşın rusunu gönder artık yaa 😁 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 29 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: hakem orta noktayı gösterdi. Ağlar yeniden tamir ediliyor. çağlar abi benim kırmızı st ile arkadaşın rusunu gönder artık yaa 😁 O rus bu rus mu Bak yanlış rusu yollamasin. Votka ile işi cozemeyiz sonra Her ne kadar çirkin rus yoktur az votka vardir deseler de rus forumlarina cok güvenmiyorum ben yine de 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Ağustos 2022 Paylaş 29 Ağustos 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: O rus bu rus mu Bak yanlış rusu yollamasin. Votka ile işi cozemeyiz sonra Her ne kadar çirkin rus yoktur az votka vardir deseler de rus forumlarina cok güvenmiyorum ben yine de ahuhauhauahau noluyor yaa 😁 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Ağustos 2022 Paylaş 29 Ağustos 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: hakem orta noktayı gösterdi. Ağlar yeniden tamir ediliyor. çağlar abi benim kırmızı st ile arkadaşın rusunu gönder artık yaa 😁 teknik sözlük pazarlama hilelerine kanmaz, vara dön bak bakalım ofsayt nasıl olurmuş 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts