Fikri Keleş 7 Kasım 2020 Paylaş 7 Kasım 2020 Hayırlı olsun.Bunlara bende hevesleniyorum ama kimisi diyo kronik sorunlari var,her nedense 200 300k km den az yapan yok.Ne ara sorun çıkarıyor anlamiyom Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Kasım 2020 Paylaş 7 Kasım 2020 Boykot listesinde değil miydi bu marka ya.. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Kasım 2020 Paylaş 7 Kasım 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Boykot listesinde değil miydi bu marka ya.. Genişlet piyasadan topluyor işte.. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 7 Kasım 2020 Yazar Paylaş 7 Kasım 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Boykot listesinde değil miydi bu marka ya.. Genişlet Kaskoyu bı keselim de araba akvaryum gibi her yeri cam 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 7 Kasım 2020 Yazar Paylaş 7 Kasım 2020 Mehmet Taner Kadak yazdı: Sw focus iptal mi? Genişlet Fos çıktı almadım Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 7 Kasım 2020 Paylaş 7 Kasım 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Boykot listesinde değil miydi bu marka ya.. Genişlet O, yeni düşman gelene kadardı. Araplara sıra gelmedi daha. 2 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 8 Kasım 2020 Paylaş 8 Kasım 2020 Hayırlı olsun Mustafa. Piyasa hiç bakılmayacak arabalara baktırıyor bu aralar.... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Kasım 2020 Paylaş 8 Kasım 2020 Serhat Işık yazdı: Hayırlı olsun Mustafa. Piyasa hiç bakılmayacak arabalara baktırıyor bu aralar....Nesi var be. Tam mantık arabası [emoji847] Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 8 Kasım 2020 Paylaş 8 Kasım 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Nesi var be. Tam mantık arabası Genişlet kendisi 400bin km de audiler e bakmaya başladı ondan 1 2 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 8 Kasım 2020 Paylaş 8 Kasım 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Nesi var be. Tam mantık arabası [emoji847]Arabanın kötülüğünden değil be Mehmet abi. Piyasa öyle hale geldi ki aklımızda olmayanlar arabalara yönlenmeye başladık. Yakın zamanda alacağımız araba da olmayacak piyasada. Fatih Keskin yazdı: kendisi 400bin km de audiler e bakmaya başladı ondanPara olmayınca maceraya atılmak kaçınılmaz oluyor[emoji4][emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 8 Kasım 2020 Paylaş 8 Kasım 2020 Serhat Işık yazdı: . Para olmayınca maceraya atılmak kaçınılmaz oluyor Genişlet macera bizim işimiz kardeşim 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 8 Kasım 2020 Paylaş 8 Kasım 2020 Fatih Keskin yazdı: kendisi 400bin km de audiler e bakmaya başladı ondan Genişlet Etrafımda öyle bakan çok var bu aralar. Nedense. 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 8 Kasım 2020 Paylaş 8 Kasım 2020 Selim Bilgin yazdı: Etrafımda öyle bakan çok var bu aralar. Nedense. Paralar ufaldı, elde bir şey kalmadı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Kasım 2020 Paylaş 8 Kasım 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Nesi var be. Tam mantık arabası Genişlet cebeş yok satardı öyle olsa piyasa 2 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 8 Kasım 2020 Paylaş 8 Kasım 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Nesi var be. Tam mantık arabası Genişlet Şanzıman farklı olsa almıştım zamanında bunu yada kuzeni ilk kasa 5008i. Makyajlısı tam otomatik ama çok paraydi, bence de geniş aile için tam mantık arabaları bunlar. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 8 Kasım 2020 Paylaş 8 Kasım 2020 Mustafa Tüfekçi yazdı: Listemde yoktu aslında ama pandemi ve memleket işleri vs ile sw bakmaya başladım. Olay buralarda kadar geldi. Favorilerimdeki ilanları evdekilere attım annem bu şirin dururyor dedi. İlanı görmem sahibine ulaşmam gidip almam 2 saat sürdü 1.5 saati yol bide ilk gittim tertemiz yapmışlar. Araba özel Citroen servisi önünde duruyor. Var mı sıkıntısı dedim yok dediler. Bindim tur attım şanzıman a baktım. Kaputu açtım öyle bı göz gezdirdim. Yolda giderken tramer ve kasko işlerine sağolsun baktılar söylediler. Test sürüşünde iken noter nerde dedim aldım. Sonra ruhsatla dükkana boya cihazın var mı bakalım dedim. Baktık . Bir iki ufak ince boyası çıktı . İyi dedim. Eksik bozulan bişi olursa gelir bulurum dedim sizi. Klima motoru zaten ses yapıyor gibiydi. Söküp temizlediler arada. Yola çıktım eve gelirken fan gitti. Aradım fan yok dedim . İster baktır ister gel dedi. Sabahtan gittim motor boşta çalışıyor ama rezistansi yakıyormus. Önce rezistans değişti çalışır gibi oldu. Onuda bozdu . Hemen bostancı da fan motoru rezistansi temin edildi. Bitti. Çıktım. Arkadaştan da kislik lastik setini yükledim eve gidiyom yakit İstanbul trafiği benim alışmalarim ile 5.7 şuan. teypte aux yok onu cozecem öncelikle. Var mı fikri olan Genişlet Hayırlı olsun aracınız. Teyp rd4 ise bende fazladan aux kablosu var soketli. Hediye ederim hemen. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 8 Kasım 2020 Yazar Paylaş 8 Kasım 2020 Oğuzkan Erışık yazdı: Hayırlı olsun aracınız. Teyp rd4 ise bende fazladan aux kablosu var soketli. Hediye ederim hemen. Genişlet Aaa nasıl anlicaz . Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 8 Kasım 2020 Paylaş 8 Kasım 2020 Mustafa Tüfekçi yazdı: Aaa nasıl anlicaz . Teşekkür ederim Genişlet Ben satılık ilanlarına baktım teyp rd4 görünüyor ama araçlar arasında farklılık gösteriyor mu bilemiyorum. İnternet üzerinden rd4 teyp diye aratırsanız teybiniz o mu değil mi öğreniriz. Hatta teybinizde arıza varsa teypde gönderebilirim ama siyah renkli. Sizinki muhtemelen bejdir. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 8 Kasım 2020 Yazar Paylaş 8 Kasım 2020 Oğuzkan Erışık yazdı: Ben satılık ilanlarına baktım teyp rd4 görünüyor ama araçlar arasında farklılık gösteriyor mu bilemiyorum. İnternet üzerinden rd4 teyp diye aratırsanız teybiniz o mu değil mi öğreniriz. Hatta teybinizde arıza varsa teypde gönderebilirim ama siyah renkli. Sizinki muhtemelen bejdir. Genişlet Teyp sağlam siyah standart paket hepsi Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 8 Kasım 2020 Paylaş 8 Kasım 2020 Mustafa Tüfekçi yazdı: Teyp sağlam siyah standart paket hepsi Genişlet O zaman bir adres alayım kabloyu yarın göndereyim kargo ile. Arkasında soket yuvası var oraya takmanız lazım. Somra aktif değilse aktifleştirmeniz gerekecek. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 8 Kasım 2020 Yazar Paylaş 8 Kasım 2020 Oğuzkan Erışık yazdı: O zaman bir adres alayım kabloyu yarın göndereyim kargo ile. Arkasında soket yuvası var oraya takmanız lazım. Somra aktif değilse aktifleştirmeniz gerekecek. Genişlet Teşekkürler Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 8 Kasım 2020 Paylaş 8 Kasım 2020 Mustafa Tüfekçi yazdı: Teşekkürler Genişlet Rica ederim ne demek. İşe yarasın yabancıya gitmesin 😊 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Kasım 2020 Paylaş 8 Kasım 2020 Çağlar Bayur yazdı: cebeş yok satardı öyle olsa piyasa Genişlet cebeş ayrı C5 ayrı.. karıştırmayalım lütfen. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Kasım 2020 Paylaş 8 Kasım 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: cebeş ayrı C5 ayrı.. karıştırmayalım lütfen. Genişlet zaten cebeş dedim, C5 eski teknoloji 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 9 Kasım 2020 Paylaş 9 Kasım 2020 Hayırlı olsun, yayla gibi resmen. İçi geniş, ferah. Şanzıman kavramalı, kayıpsız. Alışınca güzel diyorlar. Çift kavrama gibi arıza yapmaz, az yakar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts