Önder Özcan 4 Eylül 2023 Paylaş 4 Eylül 2023 İlkay Başaran yazdı: Essah olan versiyon bu. Gergin spec Clio 4 te biter! 4 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Eylül 2023 Yazar Paylaş 4 Eylül 2023 Önder Özcan yazdı: Clio 4 te biter! doğrudur, 5 le başka bir akım başlar 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Eylül 2023 Yazar Paylaş 30 Eylül 2023 (düzenlendi) Kaşıntı tuttuydu, uzun zamandır istediğim cam rüzgarlıklarını aldım, yokluğu canımı sıkıyordu, camı araladımmı gelen ses, yağmurda bile cam açmam ve suyun içeri girmesine sinir olurdum, aldım gitti, iyi durmuşmu? Kanala geçme tip, yapıştırılanları sevmem, çirkin fazla çıkık ve uçup gidiyor, bunlar slim neredeyse cama değecek, 1 parmak zor giriyor araya... https://hizliresim.com/1b7k0ir https://hizliresim.com/i9svdcf https://hizliresim.com/rbye865 https://hizliresim.com/e24jzk5 30 Eylül 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Eylül 2023 Paylaş 30 Eylül 2023 Clioda cam yıkayınca sol kol ıslanma özelliği koymuşlar. Mükemmel bir özellik. Cidden yazık yani bu nedir ya 96 mondeoya çıta koymuş adam tavana kanalize ediyor suyu. Bizimki içeri. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Eylül 2023 Yazar Paylaş 30 Eylül 2023 İlkay Başaran yazdı: Clioda cam yıkayınca sol kol ıslanma özelliği koymuşlar. Mükemmel bir özellik. Cidden yazık yani bu nedir ya 96 mondeoya çıta koymuş adam tavana kanalize ediyor suyu. Bizimki içeri. Bende o özellik çalışmıyor, bozuk sanırım Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Eylül 2023 Paylaş 30 Eylül 2023 Kesin. Senin alacağına eklemişlerdir çıtayı. Kalanlarda yine yok. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Eylül 2023 Yazar Paylaş 30 Eylül 2023 (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Kesin. Senin alacağına eklemişlerdir çıtayı. Kalanlarda yine yok. çıta yok bende, çalmışlar yerine kanal koymuşlar, ama cam yıkayınca su gelmiyor, sende sulama sistemi salma tip sanırım 30 Eylül 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Eylül 2023 Paylaş 30 Eylül 2023 Ceo demişti hatta. Clio Ali Cihangirin aldığında başladı ve bitti diye özel üretimmişti Ali Cihangiroğlu yazdı: çıta yok bende, çalmışlar, ama cam yıkayınca su gelmiyor, sende sulama sistemi salma tip sanırım Sen 20 km hızla git ve camı temizle. Sonra görüşelim. Gerçi olmuyor bende diyeceksin yine. Ok. 1 4 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Eylül 2023 Yazar Paylaş 30 Eylül 2023 İlkay Başaran yazdı: Ceo demişti hatta. Clio Ali Cihangirin aldığında başladı ve bitti diye özel üretimmişti evet öyledir, Clio İcon ÜberEdişın bendeki kanal varya işte zoomla, su gelmiyor bana, sende yokmu o kanalcık, gerçi camın yanında boşluk var, oradan gidiyor sanırım, cam açınca gelmiyor bende silecek suyu.... 20 km/h mi yok arkadaş, gelmiyor, çok abartır şakır şakır püskürtürsen sanırım atamaz suyu, denemem lazım, o şekilde abartınca fiestada az gelirdi, yalnız bunun tavandaki kanalla pek alakası yok, camın yanında 3-4 mm boşluk var, oradan aşşağı akıyor yavaşken, hızlıyken zaten sorun olmaz, tabii çok abartırsan su sıkmayı gelirmi denemem lazım, ben hatırlamıyorum geldiğini, senin için özel olarak deneyeyim bari.... 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Eylül 2023 Paylaş 30 Eylül 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: evet öyledir, Clio İcon ÜberEdişın bendeki kanal varya işte zoomla, su gelmiyor bana, sende yokmu o kanalcık, gerçi camın yanında boşluk var, oradan gidiyor sanırım, cam açınca gelmiyor bende silecek suyu.... 20 km/h mi yok arkadaş, gelmiyor, çok abartır şakır şakır püskürtürsen sanırım atamaz suyu, denemem lazım, o şekilde abartınca fiestada az gelirdi, yalnız bunun tavandaki kanalla pek alakası yok, camın yanında 3-4 mm boşluk var, oradan aşşağı akıyor yavaşken, hızlıyken zaten sorun olmaz, tabii çok abartırsan su sıkmayı gelirmi denemem lazım, ben hatırlamıyorum geldiğini, senin için özel olarak deneyeyim bari.... https://hizliresim.com/1b7k0ir Ya aynı kanal bende de var. Sen denerken camı kapat ama. Direk cam kumandalarına akıyor Yorum bağlantısı
Önder Özcan 30 Eylül 2023 Paylaş 30 Eylül 2023 İlkay Başaran yazdı: Ceo demişti hatta. Clio Ali Cihangirin aldığında başladı ve bitti diye özel üretimmişti Sen 20 km hızla git ve camı temizle. Sonra görüşelim. Gerçi olmuyor bende diyeceksin yine. Ok. Koskoca adam yalan mı söyleyecek ? 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 30 Eylül 2023 Paylaş 30 Eylül 2023 Ali hayırlı olsun yok mu bunlardan başka İlkay'a da hediye olarak alda kavga bitsin.(Focus için olanı da var mı 🤔)Link mink yok mu birşey. 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Eylül 2023 Yazar Paylaş 30 Eylül 2023 (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Ya aynı kanal bende de var. Sen denerken camı kapat ama. Direk cam kumandalarına akıyor ha sen şeyi diyorsuun, silecek suyu diyince ona odaklandıydım, çıta derkende aklıma hep tavanın üstündeki kanala konan parça aklıma geliyor, senin dediğin kanal reno 12 lerdeki eski araçlarda olan dıştaki kanal, evet o yok bizde ama güzel durmazdı bu araçtaki zaten çoğu araçta yok artık o tip şeyler, bende cam açık olsada 20 lede gitsem o silecek suyu içeri girmiyor kardeş... ama desenki yağmur yağıyor camı açarsan ne oluyor, evet o zaman araba çok yavaşken iş değişiyor, üstten damlayan su camın dibine trimin üstüne yani camın kapıya girdiği yere damlıyor, cam düğmelerine kapıyı açarsam o zaman denk geliyor sadece, direk gelmiyor fakat camı açık bırakırsan doğal olarak su akıp düğmelere varacaktır, eee o şekil kullanırsan olacak tabii, önden baktığında aracın camların tavan kısmında içe yatık olduğunu görüyoruz, doğal olarak yağmur suyu camı açınca içeri damlıyor, bu kısım biraz gıcık evet, Fiestada çok azdı çünki camlar dikti, ayrıca ön camın yanlarında plastik kanal vardı, şimdi çoğu araçta onuda kaldırmışlar, suyun esas geldiği yer tavan yada cam çıtası değil bence, kapını hemen üstündeki eğik gövde, oradan akan suyun gidecek tek yeri camın kendisi... Bu sebeble bu cam rüzgarlıkları şart, camı aralayınca hem ses olmuyor hava alıyorsun hemde su gelmiyor.... Adnan Çakır yazdı: Ali hayırlı olsun yok mu bunlardan başka İlkay'a da hediye olarak alda kavga bitsin.(Focus için olanı da var mı 🤔)Link mink yok mu birşey. linki koyayım, bizim ülkede benim çocukluğumda modaydı bu kanala geçen tip, şimdilerde göremiyorum, gerçi 16 sene önce fiesta içinde bulamadıydım, berbat yapışkanlılarla dolu ortalık Focus içinde var, malum dingiltere yağmurlu memleket https://www.amazon.co.uk/gp/product/B08FGC7LM3?ref=ppx_pt2_dt_b_prod_image Fordlara burada, seç beğen... https://www.amazon.co.uk/s?k=ford+focus+wind+deflector&i=automotive&crid=200W9643JPZR2&sprefix=ford+focus+wind+deflecto%2Cautomotive%2C129&ref=nb_sb_noss_2 1 Ekim 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Ekim 2023 Yazar Paylaş 1 Ekim 2023 (düzenlendi) Mondeolarda ön camın yanında plastik kanalcık var mesela, bizde yok camdan gelen suyu tavandaki kanala yönlendiren parça, buda sebeb ama halledilir, yalnız bunu bizim araba şöyle, şimdi yavaş giderken silecek açtın bunun suyu camın yanındaki kanaldan aşşağı akar zaten ama madem sende geliyor o zaman camın yanındaki boşluğa özel fitlllerden takabiliriz, o fitillerin çok çeşidi var, tavandaki kanalın kenarına yapıştırlan tip ama buna gerek yok, tavanda sorun yok aslında, camı aralıyınca içeri su damlama sebebi alttaki resimde belli zaten, camın üst kısmı eğimli oraya gelen su aşşağı akacak, ben bu sorunu rüzgalıkla çözdüm, tabii camı daha aşşağı indirirsem su gelir, e o kadar yağmurda açarsan hepsinde su gelir, çoğu araba böyle zaten,ütteki mondide aynı, tavan kanalıyla kapı arasında kalan kısımdan geliyor su, oraya direk gelen yağnur suyu cama gelecek elbet... tavandaki kanalın sağına denk gelen yağmur suyu gövdeden akıp cam açıksa içeri damlıyor, bunun tavan kanalı yada öncam yan kanalıyla ilgisi yok, zira su oradan gelmiyor... onu kesmenin yolu eski arabalardaki su kanalları yada benim yaptığım gibi rüzgarlık.... yeni arabalar böyle değilki arkadaş, camlar dik ve üstünde port bagaj takacağın dev gibi çatı su oluğu var baksana adam anteni bile oraya takmış, bizim eski taunustada vardı.. 1 Ekim 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Ekim 2023 Yazar Paylaş 1 Ekim 2023 (düzenlendi) şöyle şeyler var seç al kafana göre https://pt.aliexpress.com/item/1005005253918945.html?spm=a2g0o.detail.0.0.3a582ve82ve84m&gps-id=pcDetailTopMoreOtherSeller&scm=1007.40050.354490.0&scm_id=1007.40050.354490.0&scm-url=1007.40050.354490.0&pvid=ffb36c7b-b010-4517-b8bb-2bfc69ef3615&_t=gps-id:pcDetailTopMoreOtherSeller,scm-url:1007.40050.354490.0,pvid:ffb36c7b-b010-4517-b8bb-2bfc69ef3615,tpp_buckets:668%232846%238107%231934&isseo=y&pdp_npi=4%40dis!TRY!34.09!34.09!!!1.17!!%40211b813b16961429699431255e06c7!12000032372572288!rec!TR!120950455! yada bak buda güzel tavanada olur https://pt.aliexpress.com/item/4000906009989.html 1 Ekim 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 Ekim 2023 Paylaş 1 Ekim 2023 Camı yıkıyorsun durur yada hızlı gider haldesin sorun yok. Dururken ön cam yanındaki kanaldan tahliye ediyor. Hızlıysan tavana geçiyor malum rüzgardan. 20 30 km hızla gidiyorsan eğer o kanal suyu rüzgar nedeniyle sağlıklı tahliye edemiyor ve o kanaldan tavana geçiyor su. Hızlıyken kanala uğramadan direk camdan tavana geçiyor. Kanaldan yukarı gelen su eğim nedeniyle açık olan şoför camından içeri akıyor şar şar. Olay bu. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Ekim 2023 Yazar Paylaş 1 Ekim 2023 (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Camı yıkıyorsun durur yada hızlı gider haldesin sorun yok. Dururken ön cam yanındaki kanaldan tahliye ediyor. Hızlıysan tavana geçiyor malum rüzgardan. 20 30 km hızla gidiyorsan eğer o kanal suyu rüzgar nedeniyle sağlıklı tahliye edemiyor ve o kanaldan tavana geçiyor su. Hızlıyken kanala uğramadan direk camdan tavana geçiyor. Kanaldan yukarı gelen su eğim nedeniyle açık olan şoför camından içeri akıyor şar şar. Olay bu. anladımda benim kanal az daha derin sanırım, pek hissetmedim 20-30 la giderken, gerçi yağmurda camı aralayınca hemen su damlamaya başlıyor sinir oluyorum evet onuda rüzgarlıkla çözdüm, dolayısı ile dediğin olay varsa bile oda çözülmüş oldu, sanada alalım bir rüzgalık, link verdimya al oradan yada üstteki örneklerdeki gibi cam la gövde arasına fitil tak, büyük ihtimal çözer sanırım, zira bu sefer su direk tavana ulaşacak, üstten akar gider, denemek lazım. 1 Ekim 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Ekim 2023 Yazar Paylaş 1 Ekim 2023 (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Aslında çok benzer bir yapı var, yağmur yağarken camı açarsan içeri su damlıyor, bende sinir oluyorum ona, ama düğmeye gelmiyor iç kısım daha tombul ve daha içerde, kapının üstü daha enli bende, sanırım o yüzden, çözüm rüzgarlık kardeş, tak kurtul, sadece önlere yakışan birşey bulup dene bence. 1 Ekim 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 6 Ekim 2023 Paylaş 6 Ekim 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: Kaşıntı tuttuydu, uzun zamandır istediğim cam rüzgarlıklarını aldım, yokluğu canımı sıkıyordu, camı araladımmı gelen ses, yağmurda bile cam açmam ve suyun içeri girmesine sinir olurdum, aldım gitti, iyi durmuşmu? Kanala geçme tip, yapıştırılanları sevmem, çirkin fazla çıkık ve uçup gidiyor, bunlar slim neredeyse cama değecek, 1 parmak zor giriyor araya... https://hizliresim.com/1b7k0ir https://hizliresim.com/i9svdcf https://hizliresim.com/rbye865 https://hizliresim.com/e24jzk5 Hayırlı olsun Ali abi. Niken markamı montajı yaptığın ürün. 2 sene önce fiestaya almıştım. Dediğin gibi çok kaliteli çıktı. Hala nikelajlarında erime olmadı. Belli bile değil. Orijinalmiş gibi duruyor. Sanırsın banttan böyle çıktı. Ben clioyu almadığıma çok pişmanım. Keşke alt paket olaydı da bir tane zamanında alsaydım. Fiyatlar öyle dengesiz hale geldiki, ya takas yapacaksın yada sattığın gün hemen alacaksın. Fiestayı 2 senede 150 bine getirdim. Bende araç eskimiyor ama kilometre çok yapıyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Ekim 2023 Yazar Paylaş 6 Ekim 2023 (düzenlendi) Fatih Sarıkaya yazdı: Hayırlı olsun Ali abi. Niken markamı montajı yaptığın ürün. 2 sene önce fiestaya almıştım. Dediğin gibi çok kaliteli çıktı. Hala nikelajlarında erime olmadı. Belli bile değil. Orijinalmiş gibi duruyor. Sanırsın banttan böyle çıktı. Ben clioyu almadığıma çok pişmanım. Keşke alt paket olaydı da bir tane zamanında alsaydım. Fiyatlar öyle dengesiz hale geldiki, ya takas yapacaksın yada sattığın gün hemen alacaksın. Fiestayı 2 senede 150 bine getirdim. Bende araç eskimiyor ama kilometre çok yapıyor. hayırlısı olsun kardeş, fırsatlar bitmez bakarsın çok daha iyisini almışsın benim rüzgalıkarın olayı yapıştırma olmaması, cam kanalına geçme tip, o yüzden dışa çıkıntı yapma, kopma, nikelaj derdi yok, dingiltereden aldım, Tr de yok ne yazıkki, bana pahalıya patladı, gerçekten pahalıda, yani bir kararla aldım geçtim yapacak birşey yok, virüsü kaptık, ne zamandır aklımdaydı deneyeyim hele dedim... 6 Ekim 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 Ekim 2023 Paylaş 6 Ekim 2023 Ali Abi, kısa bir süreliğine 0-100' üm 7,0 sn. kapışıyor muyuz? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Ekim 2023 Yazar Paylaş 6 Ekim 2023 Tamer Topaç yazdı: Ali Abi, kısa bir süreliğine 0-100' üm 7,0 sn. kapışıyor muyuz? Hımm biraz geçersin, top speed alayım, devamında ne olur ona bakarız bu arada talisman yazılımı oluyormuş artık, yani 165 hp. 270 nm tork, aklımı çelmiyor değil hani, ama şöyle bir durum var, yıl sonu yad yılbaşından sonra satabilirim, saçma sapan vergisi masrafı rahatsız etmeye başladı, gereksiz öpülüyoruz, öpülmeye niyetim yok, alacak olsan varsa beklemede kalabilir şimdiden ilan edeyim. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Ekim 2023 Paylaş 6 Ekim 2023 Pasat sayesinde sigarayı bırakacağım. Yağmur direk tuşlara akıyor ve iki defa bozuldu. Bez koyuyorum tuşların üstüne. Rezil tasarım. Dandik dikey açılan transit camı dahi su almıyordu içeri 4 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts