İçeriğe Yönlendir

Alevli Überr 2 Renault Clio 5 1.3 Tce EDC Icon

Ali Cihangiroğlu

Recommended Posts

Tansu Kalafatoğlu
Ali Cihangiroğlu yazdı:

yoo yılda 10 bin km yapmayınca neredeyse her araba hatta en tırtı bile 30 sene gider, ben gidermiyim esas mesele o :)

hiçbiri değil, alayı daha elektronik ama daha tırt oluyor artık, adamlar korumayı elektroniğe yüklüyorlar, olay kazadan kaçınacak araçta, kaza yapmana engel olacak donanımda artık, fiziksel dayanım geri planda, Toytada dahil hepsi dahil...

haaa şuan için kazada Fordmu Toyotamı dersen direk  Ford derim, daha o kadar bozmadı bunuda belirtiyim, acil manevra varmıydı senin araçta de bakiim, Ford kafası aslında bu işte ve hala geçerli. :)

Aynılar abi. Ncap değerlendirmede neredeyse ikisi de aynı. Standart güvenlik donanımıyla

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Haydaaaa, Sani neredesin :) ne oluyor yahu...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

10 ms lik göz ile emniyet kemeri mi izlmeiş videodan :rofl: acaip ikna oldum yahu

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Çağlar Bayur yazdı:

10 ms lik göz ile emniyet kemeri mi izlmeiş videodan :rofl: acaip ikna oldum yahu

bende :D

ne göz varmış, sanırım ağır çekim modu varmış gözünün, bu arada arka kemerlerde aktif gergimi var, kemer çok iyi geri çekti falan demişte :biggrin: ülen ne arabaymış be daalın diyeceğim valla :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Cihangiroğlu yazdı:

ülen ne arabymış be

brezilya pantalonlarından geri dönüşüm kumaşının etkisi

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Çağlar Bayur yazdı:

brezilya pantalonlarından geri dönüşüm kumaşının etkisi

İPA ile silip uranyumla duruladım, gaygerle kontrol ettim, soruna rastlamadım, bulantı falanda yapmadı :D

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Cihangiroğlu yazdı:

İPA ile silip uranyumla duruladım, gaygerle kontrol ettim, soruna rastlamadım, bulantı falanda yapmadı :D

tam tersine yahu mis gibi brezilya havası, dna ya işlemiş, kolonya ile gitmez

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Çağlar Bayur yazdı:

tam tersine yahu mis gibi brezilya havası, dna ya işlemiş, kolonya ile gitmez

DNA işi tamam, Uranyumu boşa uygulamadık...

bir arınma töreni şart desene, uçak bileti alayım hemen :)

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya
Ali Cihangiroğlu yazdı:

bir arınma töreni şart desene, uçak bileti alayım hemen :)

Ali abi benide götür :) 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Fatih Sarıkaya yazdı:

Ali abi benide götür :) 

hehehe, yolcular artacak gibi :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
İlkay BAŞARAN yazdı:

Ncap money talks

Aynen öyle, bende dalga geçmek için koyduydum zaten :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Hele şükür eve geldim ama yine dönüyorum, gelmişken bir süre arabaya binecek vaktimde oldu, hemen Edremit Burhaniye Ayvaliga doğru test sürüşü yaptım, yol düz, rüzgar çok az, hız 90 sabit aha anlık yakıt, araçta 2 kişiyiz, min maks 1.5 ile 2.9 arasinyakti, 3 demedi....
Ortalama yakıt Edremit içi kullanıma göredir ona göre, uzun yolda komik rakamlar çıkıyor onuda bir ara denerim, yalnız miymiyda gidilmiyor bununla uykum geliyor yahu, sabitleme olmasa çaktırmadan hizlaniyorum yada gaza geliyirum hemen....
Bu arada bakıma 8 gün kaldı yazıyor,yandık opulecegiz sanırım default_smile.pngbae9987bc2f6d940fb06793850e3678b.jpg0b2200b5f78bdcf7bd51e4f469cfcd77.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya

Ali abi geçen sene fiatdan randevu almıştık 1500-tl fiyat vermişlerdi :D aşşağısı senin arabayı kurtarmaz. Gerçi şu enflasyonda 1500-tl iyi rakam.

Fatih Sarıkaya yazdı:

Ali abi geçen sene fiatdan randevu almıştık 1500-tl fiyat vermişlerdi :D aşşağısı senin arabayı kurtarmaz. Gerçi şu enflasyonda 1500-tl iyi rakam.

Sen artık yakıt tüketimi yazma. Olan var olmayan var. One öyle 1.5 -2 lt. :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
EDC'nin yağı ömürlük değil. Debriyaj değişiminde mutlaka değişim şart. Daha evveli için şu anda değişirseniz iyi olur diyen bile duymadım. Ancak zaten 100bin gibi debriyaj değişimi gerekecek, o anda değişir yağ.
Bakımı tabii ki yok ancak 50-60bin gibi bi debriyaj adaptasyon fena olmaz.
Kardeş daha once yazmismiydim hatırlayamadım, bunun baskılar klasik iki kuru balata değil biliyorsun, içte 6-7 dışta 7-8 taneydi galiba, ıslak kavrama, getrag a göre ömrü 400 binmiş artık ne olur bilmem, adaptasyon da yok, araba sürekli ayar çekiyormus, nerede okudum yada söylendi hatırlayamadım, bu işlemi daha rahat yapması için aracı D ye alıp oto hold kapalı, freni bırakıyorsun gaz vermiyorsun, kendisi kalkıp yürüyecek, düz yerde yapacaksın bunu daha iyi olur kanımca, sonra durup geriye alıp aynı şeyi yapacaksın, ayarı şanzıman kendisi halledermis, arada bir yapıyorum bunu, yad degisimin 80-120 Bin km, imiş ama be 60 binde değişiyim garanti olsun.
Ali abi geçen sene fiatdan randevu almıştık 1500-tl fiyat vermişlerdi [emoji3] aşşağısı senin arabayı kurtarmaz. Gerçi şu enflasyonda 1500-tl iyi rakam.
Sen artık yakıt tüketimi yazma. Olan var olmayan var. One öyle 1.5 -2 lt. :nazar:
Valla gördükçe gaza geliyirum bizim Ali gibi hipermilci olucak sanırım, o bıraktı hiperi ben başlayacağım sanırım :)
Bakıma nette forumlarda 950-1500 arası diyorlar, tutturabildiklerine artık, birdahaki gelise yada kışa yaptırırım artık....
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya
Ali Cihangiroğlu yazdı:

hiperi ben başlayacağım sanırım

Vaktin olsada bir depoda nekadar yol gideceksin, litre tüketimin ne çıkacak hesaplasan güzel olur aslındada. Sendede vakit yok.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Fatih Sarıkaya yazdı:

Vaktin olsada bir depoda nekadar yol gideceksin, litre tüketimin ne çıkacak hesaplasan güzel olur aslındada. Sendede vakit yok.

bende merak ediyorum tam deneyemedim, kış geliyor eve dönmeye az kaldı, ilk yolculuk İzmire olur tahminen, alıcam eco moda 90 sabit bakalım ne yapacak, yalnız harbiden ekonomik bir motormuş adamlar yapmış...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Aytac Sakal

Akrabaya 1,0  Tce otomatik Clio almayı düşünüyoruz aracı bayanda kullanacak ve ailenin tek aracı olacak bayide varmış 240 k civarı fiyatlandırmışlar Performans beklentisi yok güvenilirlik önemli olan tavsiye edermisiniz ?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Aytac Sakal yazdı:

Akrabaya 1,0  Tce otomatik Clio almayı düşünüyoruz aracı bayanda kullanacak ve ailenin tek aracı olacak bayide varmış 240 k civarı fiyatlandırmışlar Performans beklentisi yok güvenilirlik önemli olan tavsiye edermisiniz ?

buldu ise yarın sabah 7 de camı kırıp içeri girip bağlasın arabayı, sonra tavsiye olarak bakılabilir :)

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Aytac Sakal yazdı:

Ben kullandım bu motoru. Çok beğendim. Güvenlik de yerinde olan bir araç. Gayet alınabilir.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay
Aytac Sakal yazdı:

Selçuk Beyin arabasından.. Ateşlinin konusunda yeterli inceleme bilgisi mevcut :)

Alıntı

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
Yurdaer Elay yazdı:

Selçuk Beyin arabasından.. Ateşlinin konusunda yeterli inceleme bilgisi mevcut :)

Tam aradığım konu 🙂 .

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
(düzenlendi)
Çağlar Bayur yazdı:

buldu ise yarın sabah 7 de camı kırıp içeri girip bağlasın arabayı, sonra tavsiye olarak bakılabilir :)

Kendisi varmış diyor olmadı bir sürede beklenebilir ne bulunursa artık.Bayon tavsiye ettim  en erken Şubat demişler Clio için Almadan tavsiye alsak sonra pişman olmayalım 🙂.

Sani Gerşon yazdı:

Ben kullandım bu motoru. Çok beğendim. Güvenlik de yerinde olan bir araç. Gayet alınabilir.

Yorumlarda genelde insanlar memnun görünüyor ama sizler gibi bilinçli kullanıcıların yorumları önemli.Clio çok satan bilindik bir araç ama 1,0 motoru hiç bilmiyorum Turbo çok fark yaratacaktır.Bende bu hacim motorlara ön yargı vardı gelişen yeni teknolojilerle önyargıları artık bir kenara bırakacağız.Zaten başka şansımızda kalmıyor dizel bitiyor yada motor hacimleri küçülüyor verim ve çevre ön plana çıkıyor.

tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya
Aytac Sakal yazdı:

bilindik bir araç ama 1,0

3 silindir çok kıpraşmazmı. Benim 3 silindir maceram oldu. Roşantide çok rahatsız ediyor.

Balansör falan yapıp bu kıpraşmaları sönümlendiremiyorlarmı acep?

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Eğer araba bulunabilirse bence en mantıklı araba corolla. Hala daha diğer markalara göre düşük fiyatları var. B yerine c segment güvenli bir araba işte. 

DA319-DAE-1903-41-E2-9093-9-F8-DF68-F5-F

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...