İlkay Başaran 10 Mayıs 2021 Paylaş 10 Mayıs 2021 Adnan Çakır yazdı: İlkay BAŞARAN yazdı: Ooo hayırlı olsun Ali abi naylonun. Ncap 5 yıldız olması için deli para alıyor yoksa bu arabayı 130 bine alırdın Ooo kimler gelmiş ,hoş gelmiş Hoş bulduk Adnan abi. Nasılsın görmeyeli. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 10 Mayıs 2021 Paylaş 10 Mayıs 2021 Biz iyimiyiz Sence bak Ali bile Renoğcu oldu durum bu yani ,çok şükür bundan iyisi Şam'da kayısı. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 Mayıs 2021 Paylaş 10 Mayıs 2021 Adnan Çakır yazdı: Biz iyimiyiz Sence bak Ali bile Renoğcu oldu durum bu yani ,çok şükür bundan iyisi Şam'da kayısı. Ali abi ye bakma abi sen. Tata'ya binse en baba tatacı olur Kesin bu renoya da mercedes motorlu falan demiştir. Okuyamadım daha bakacağım. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 10 Mayıs 2021 Paylaş 10 Mayıs 2021 Dogan Arsiray yazdı: şaka ben de yanlış yazdılar sandım sanırım vergi diliminden ötürü. Bazı ikinci el ilanları hemen güncellemiş fiyatları Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 Mayıs 2021 Paylaş 10 Mayıs 2021 Önder Özcan yazdı: İlkay diyor ki, Renault dediğin Megane'dan başlarmış İlkay BAŞARAN yazdı: Ooo hayırlı olsun Ali abi naylonun. Ncap 5 yıldız olması için deli para alıyor yoksa bu arabayı 130 bine alırdın 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2021 (düzenlendi) İlkay BAŞARAN yazdı: Ooo hayırlı olsun Ali abi naylonun. Ncap 5 yıldız olması için deli para alıyor yoksa bu arabayı 130 bine alırdın he valla, ncapi pek takmam gerçi ama olsun, takan çok reklamını yaparım bende 130 bine bulsam hemen alırdım, şuan satılsa direk 300 bin olurdu... İlkay BAŞARAN yazdı: Ali abi ye bakma abi sen. Tata'ya binse en baba tatacı olur Kesin bu renoya da mercedes motorlu falan demiştir. Okuyamadım daha bakacağım. dedim evet motor merso şanzıman getrag bmw, araba sağlam dolu ve kaliteli, yoksa işim olmazdı bilirsin beni şaka makinası resmen, 1.3 görürsen bulaşma sakın, gerçi hangi motor olduğunu anca tokadı yiyince anlarsın ama olsun Adnan Çakır yazdı: Biz iyimiyiz Sence bak Ali bile Renoğcu oldu durum bu yani ,çok şükür bundan iyisi Şam'da kayısı. bakalım bundan sonra neci olacağım 16 Mayıs 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 16 Mayıs 2021 Paylaş 16 Mayıs 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: .... şaka makinası resmen, 1.3 görürsen bulaşma sakın, gerçi hangi motor olduğunu anca tokadı yiyince anlarsın ama olsun ... babama 20 gün önce touch paket 0,9 Tce manuel aldık, benzinli arabaya karşı bakış açımı değiştirdi, araba 70-80 ile giderken rampada gaza basınca kafa kaldırıp gidiyor... söyleseler inanmazdım... 2 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 16 Mayıs 2021 Paylaş 16 Mayıs 2021 Aşırı beslemeliler çağındayız. Ne deseler inanırım ben artık. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 16 Mayıs 2021 Paylaş 16 Mayıs 2021 Aşırı besleyip elimize almasak bari 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 16 Mayıs 2021 Paylaş 16 Mayıs 2021 Teknoloji evrildiğinden midir emisyon korkusundan aşırı beslemeye sırt dayayıp silindir azaltmaya gidiyorlar. Serviste cüzdanı zamanında açtıktan sonra şu devirde her araba sahibini gömer Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 16 Mayıs 2021 Paylaş 16 Mayıs 2021 Çağrı Alaf yazdı: .... Serviste cüzdanı zamanında açtıktan sonra şu devirde her araba sahibini gömer babamın yılda bineceği çok olsa 3 bin km, Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 16 Mayıs 2021 Paylaş 16 Mayıs 2021 Ahmet Çankaya yazdı: babama 20 gün önce touch paket 0,9 Tce manuel aldık, Hayırlı uğurlu olsun Ahmet Bey,kazasız belasız kullanır inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2021 Selçuk Keleş yazdı: Aşırı besleyip elimize almasak bari besle kargayı diyorsun yani Ahmet Çankaya yazdı: babamın yılda bineceği çok olsa 3 bin km, hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 Mayıs 2021 Paylaş 17 Mayıs 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: he valla, ncapi pek takmam gerçi ama olsun, takan çok reklamını yaparım bende 130 bine bulsam hemen alırdım, şuan satılsa direk 300 bin olurdu... dedim evet motor merso şanzıman getrag bmw, araba sağlam dolu ve kaliteli, yoksa işim olmazdı bilirsin beni şaka makinası resmen, 1.3 görürsen bulaşma sakın, gerçi hangi motor olduğunu anca tokadı yiyince anlarsın ama olsun bakalım bundan sonra neci olacağım Güle güle kullan Ali abi. Hayırlı olsun tekrardan. Turbo benzinliye nasıl bulaşayım zaten 1,6 atmosferikle. Ben 90 la sağdan sağdan devam. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2021 İlkay BAŞARAN yazdı: Güle güle kullan Ali abi. Hayırlı olsun tekrardan. Turbo benzinliye nasıl bulaşayım zaten 1,6 atmosferikle. Ben 90 la sağdan sağdan devam. sağol kardeş, senin meganda güzel, rahat araba, yenisi onun kadar ferah gelmedi bana... Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 17 Mayıs 2021 Paylaş 17 Mayıs 2021 [emoji6] Ooo Yaris'te güzelmiş hayırlı olsun. [emoji3478] 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 Mayıs 2021 Paylaş 17 Mayıs 2021 Adnan Çakır yazdı: Ooo Yaris'te güzelmiş hayırlı olsun. Yaris babamın. Derdi yok vallaha hiç, klasik toyota. benzini koy buji yağ değiş devam et. Gerçi reno da öyle. Sanırım 7 yılı bendeki buji ve yağ değiştir o kadar. Bobinler de orjinal hala araba 08 model 160 k da. Adı çıkmış bobin yakıyor diye. Zamanında buji değişmezsen her araba yakar o da ayrı. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 10 Haziran 2021 Paylaş 10 Haziran 2021 Fatih Sarıkaya yazdı: Birde manuel olsun isterim. Sadece resim değil o zaman fonksiyonel. Clioya bak. https://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/304309-ateşlinin-seyir-defteri/?do=findComment&comment=3645931 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 12 Haziran 2021 Paylaş 12 Haziran 2021 Selçuk Keleş yazdı: https://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/304309-ateşlinin-seyir-defteri/?do=findComment&comment=3645931 Çok ciksmiş. Beğendim. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2021 (düzenlendi) Normal bir sonuç, aslında gerek yoktu böyle şeylere ama olsun 5:54 ve 6:00 buna birde Km77 Moose test eklemek lazım, 1. açık ara FİESTA çıkıyor, Ford her zamanki gibi ezici 2. ler Clio ve 208 ve sonra diğerleri.... 6 Ağustos 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Ağustos 2021 Paylaş 6 Ağustos 2021 Ciğerli yaris ne yapmış öyle yav 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2021 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ciğerli yaris ne yapmış öyle yav Yarise bende çok şaşırdım, neler yapmış öyle, onunda kötü yanı yol tutuşu, özellikle geyikte kötü gibi, buda çok önemli halbuki, frenlemede opel ve ibiza içler acısı halde.. bu arada içlerinde en ağır olan Jazz ondan sonra en ağır Clio, bunada dikkat..... 6 Ağustos 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 6 Ağustos 2021 Paylaş 6 Ağustos 2021 Dün gece bende izledim bu videoyu heralde youtube benzin kafalilara oneriyor. 208 8ileri olmasina ragmen benim icin biraz hayal kirikligi oldu yani izlerken. Clio baya iyi sonuc verdi yaris baya akti gitti turbosuz vvti açtı. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Ağustos 2021 Paylaş 6 Ağustos 2021 Bazı araçlar frende geç kaldı gibi geldi bana. Bu kadar fark olmamalı. jazz elektrik sayesinde fırladı doğal olarak. Hem de en ağırlarıydı. Yaris’i sinan koç kullandı. Yol tutuş ve agresiflik anlamında o da beğendi. Clio zaten kendini aştı. Psa grubu tam otomatik şanzımanlardan dolayı zirveye yerleşemedi ama sonuçta şanzımanları daha sağlam denebilir. Güzel test olmuş 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Ağustos 2021 Paylaş 7 Ağustos 2021 Transporter passattan daha iyi geyik testinde Yorum bağlantısı
Recommended Posts