Fatih Sarıkaya 8 Nisan 2021 Paylaş 8 Nisan 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: düpçün den eminsen iş tamam, güzel araştırın yinede, daha önce takmadığından dolayı, youtube da dolu lavato videosu var, fikir edinlir mesela.... Fiesta satmada hayırlısı olsun Allah kolaylık versin, ortam fena.... sende al bir kilyoda 3 leyelim İNŞALLAH Ali abi. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Nisan 2021 Yazar Paylaş 8 Nisan 2021 Fatih Sarıkaya yazdı: İNŞALLAH Ali abi. Hadi hayırlısı, haberleri bekliyoruz, içimden güzel şeyler olacak gibi geliyor kardeş 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Nisan 2021 Paylaş 9 Nisan 2021 Abi şu yokuş mevzuna adam çok içerlemiş https://youtu.be/xIN3XH5MUOE Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 9 Nisan 2021 Paylaş 9 Nisan 2021 Bu yokuş olayı insanımızda epey travma olmuş belli ki. ekşi'de geçen sene yazdığım tanıtım yazısına gelen sorulardan bir kaç tanesi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Nisan 2021 Paylaş 9 Nisan 2021 Selçuk Keleş yazdı: Bu yokuş olayı insanımızda epey travma olmuş belli ki. ekşi'de geçen sene yazdığım tanıtım yazısına gelen sorulardan bir kaç tanesi Dedim ya, yokuşta inip ittiriyor musun diye soracaklar artık. O duruma geldik 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Nisan 2021 Paylaş 9 Nisan 2021 (düzenlendi) Selçuk Keleş yazdı: Aynı rampa 1.0 xtronic şanzıman ile Eğim yaklaşık % 10 Gayte iyi 1.0 turbo motor ve cvt için güzel devir. Kapasitesinin sadece yarısını harcamış. Araba yüke bindiği için 90 derece sıcaklığa düşmüş. Normaldede 90 derecedemi çalışır. 9 Nisan 2021 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 9 Nisan 2021 Paylaş 9 Nisan 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: Hadi hayırlısı, haberleri bekliyoruz, içimden güzel şeyler olacak gibi geliyor kardeş İNŞALLAH Ali abi. Fiesta aniden olmuştu. Denk geldi. Buda öyle olur ümidim var. Bu sefer hanımdan saklamadım. Hanımdan saklı gizli iş yapınca rast gitmiyor. Önüme engel çıkıyor. Fiestayıda yıkayıp temizleyip satışa çıkarayım. Takasda fiestaya kelepir muamelesi yapıyorlar. Galeri kaç para dedi 95 bin lira verecekmiş. Rüyanda görürsün dedim. Varsa getir ben alayım o paraya. Adamın üzerindeki kit şuan 5 bin tlden fazla. En kötü ihtimal aldığım paraya satar bindiğimi kar sayarım. Ölücülere vermeyeceğim. Biniciye gitsin. Bu sefer kırmızı almayacağım. Çok göz değiyor. Dün eve giderken tırdan uçan taş, gözüme baka baka havada kavisler çizip geldi benim cama çat diye çarptı. Kaskodan değiştirip öyle satayım, alacak adamın belki kaskosu olmaz ekstra masraf çıkmasın. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Nisan 2021 Yazar Paylaş 9 Nisan 2021 (düzenlendi) Fatih Sarıkaya yazdı: Niyetlendinmi çat diye gidiyor satılıyor vallahi, sonra bir bakmışsın hiç hesapta olmayan birşey çıkıyor karşına Kırmızı harbiden çok dikkat çekiyor, inşallah birşey olmaz, güzel hele bendeki acaip duruyor ama dediğin gibi mıknatıs olayı var, dur bakalım bundan sonra ne alacağız, 5 sene bende kilyo, orasıkesin gibi.... Evren Erakçora yazdı: Clio bira dar gibi, Polo çok geniş, benim gördüğüm en geniş b segment. değil, bagajı bile yeter clio nun en hacimli clio sonra diğerleri, polo büyümüş evet, bu sınıfta hepsinde bir büyüme var zaten, B+ gibi olmuşlar... 9 Nisan 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 9 Nisan 2021 Paylaş 9 Nisan 2021 Kırmızı gerçekten çekiyor. Arkadaşım sıfır olarak aldığı kırmızı renkli seat ibiza aracına park halinde arka kısımlara tam tamına 4 kere çarptılar. Kendisi hiç kaza yapmadı. En son ford ranger vurmuştuç sağ kapıdan. 3 çarpma için 12 bin küsür hasar kaydı oluştu en son çarpmada yaptırmayarak o şekilde sattı. alan kişi de hanımına aldığı için o şekilde alıp yaptırdılar. kullanıyorlar. Önden kazası olmaması avantajdı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 9 Nisan 2021 Paylaş 9 Nisan 2021 Bu seride en sevdiğim renk bal köpüğü gibi olan turuncu renk çok güzel duruyor. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Nisan 2021 Yazar Paylaş 12 Nisan 2021 bu arada benim kamera çinden 5 inde sipariş verildi, 9 unda yola saat 15 de yola çıktı aynı gün gece 23 te İstanbula vardı, bakalım kaç güne bana gelecek, daha yeni ayın 12 si bizim kayıtlarda görünmeye başladı, adamlar amazondan alıyor ürünü 1 günde almayandan gelen ürün Türkiyede teslim ediliyor, bizim işlerse bakalım kaç günde çözülecek.... Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 12 Nisan 2021 Paylaş 12 Nisan 2021 Benim silecekler bir süredir iz bırakıyor. Clio'da silecekler 70/30 ölçüsünde, 70 bulunuyor da 30 çok zor. Bosch 65/34 deneyeceğim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Nisan 2021 Yazar Paylaş 12 Nisan 2021 (düzenlendi) Selçuk Keleş yazdı: Benim silecekler bir süredir iz bırakıyor. Clio'da silecekler 70/30 ölçüsünde, 70 bulunuyor da 30 çok zor. Bosch 65/34 deneyeceğim. kolay o iş, mesela lastik al kendin değiş https://www.hepsiburada.com/modacar-her-silecege-uygun-silecek-lastigi-70-cm-426465-p-HBV00000DHI3Q yada bakayım hele... al takımı var nesi bulunmuyormuş https://urun.n11.com/muz-silecek/renault-clio-5-silecek-takimi-2020-ve-sonrasi-P458373613?gclsrc=aw.ds&&cid=601002&lid=39700009869565542&ds_s_kwgid=58700001084095905&gclid=Cj0KCQjw38-DBhDpARIsADJ3kjnjCKK23nxLxuech48WZIkVaQ2-FJ_8Rcxd8IH7BFUvKI7r6r6R_14aAjAVEALw_wcB clio 5 silecek takım yaz gagıla 12 Nisan 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 12 Nisan 2021 Paylaş 12 Nisan 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: kolay o iş, mesela lastik al kendin değiş https://www.hepsiburada.com/modacar-her-silecege-uygun-silecek-lastigi-70-cm-426465-p-HBV00000DHI3Q yada bakayım hele... al takımı var nesi bulunmuyormuş https://urun.n11.com/muz-silecek/renault-clio-5-silecek-takimi-2020-ve-sonrasi-P458373613?gclsrc=aw.ds&&cid=601002&lid=39700009869565542&ds_s_kwgid=58700001084095905&gclid=Cj0KCQjw38-DBhDpARIsADJ3kjnjCKK23nxLxuech48WZIkVaQ2-FJ_8Rcxd8IH7BFUvKI7r6r6R_14aAjAVEALw_wcB clio 5 silecek takım yaz gagıla Muz tipi sileceklerde lastik değişimi verimli olmuyor galiba. İkinci linkteki pek kaliteli bir şeye benzemiyor. Bosch / Valeo dışında silecek tercih etmiyorum. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Nisan 2021 Yazar Paylaş 12 Nisan 2021 Selçuk Keleş yazdı: Muz tipi sileceklerde lastik değişimi verimli olmuyor galiba. İkinci linkteki pek kaliteli bir şeye benzemiyor. Bosch / Valeo dışında silecek tercih etmiyorum. vallahi çokta kalite farkı yok gibi, bosch fena pahalı ama süper değil, silbak bulursan al daha iyi bile derim, karar senin, kıştan kışa değişirsin zaten... 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Nisan 2021 Paylaş 12 Nisan 2021 Selçuk Keleş yazdı: Benim silecekler bir süredir iz bırakıyor. Clio'da silecekler 70/30 ölçüsünde, 70 bulunuyor da 30 çok zor. Bosch 65/34 deneyeceğim. sileceksepeti.com a bak mutlaka. 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 12 Nisan 2021 Paylaş 12 Nisan 2021 Sani Gerşon yazdı: sileceksepeti.com a bak mutlaka. Bu site iyiymiş, teşekkürler. Bauhaus'tan almayı düşünüyordum,+50 lira pahalıya geliyordu hem de. Ölçülere bir daha bakayım yolcu tarafı cama ucu ucuna denk gelecek sanki. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Nisan 2021 Yazar Paylaş 12 Nisan 2021 (düzenlendi) Selçuk Keleş yazdı: Bu site iyiymiş, teşekkürler. Bauhaus'tan almayı düşünüyordum,+50 lira pahalıya geliyordu hem de. Ölçülere bir daha bakayım yolcu tarafı cama ucu ucuna denk gelecek sanki. tam ölçü yok ama büyük ihtimal clio 4 ün uyar, 65-34cm. olan bosch var mesela... bu arada bizim camlar ya aynı ölçüde yada silecek eksenleri 5 cm daha sağda... https://www.sileceksepeti.com/urun/renault-clio-4-silecek-takimi-2012-2017-bosch-aerotwin-plus bu daha ucuz https://www.sileceksepeti.com/urun/renault-clio-4-muz-silecek-2012-2015-bosch-aeroeco 12 Nisan 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Nisan 2021 Paylaş 12 Nisan 2021 Heheeh Ncap 5 yıldız merak etmeUlen Ali düne kadar ncap money talks yapar diyordun şimdi neler diyorsun [emoji1] 1 5 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 12 Nisan 2021 Paylaş 12 Nisan 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: . İlkay diyor ki, Renault dediğin Megane'dan başlarmış 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Nisan 2021 Paylaş 12 Nisan 2021 Servet Aydın yazdı: Ulen Ali düne kadar ncap money talks yapar diyordun şimdi neler diyorsun hep derim, bu geri dönüşümlü plastiği araba içinde kullandıklarından beri , kilyö içine giren bir başka çıkıyor 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Nisan 2021 Yazar Paylaş 12 Nisan 2021 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Ulen Ali düne kadar ncap money talks yapar diyordun şimdi neler diyorsun başta hehehee diyorum dikkatini çekerim, yine diyorum ayrıca , mani talk tabii, e soranada 5 yıldız diyecez mecburen, yine diyorum yani, hatta ödüllü motorlar yılın arabaları vs alayı mani talk tur, geçecekler bunları pazarlama taktiği, yinede zorunlu diyoruz... konuya dönersek kilyo en az diğerleri kadar sağlam, para konuşsada 3 yıldız alanları ise ayrı tutuyorum, paraylada olmayacak şeyler var.... Çağlar Bayur yazdı: hep derim, bu geri dönüşümlü plastiği araba içinde kullandıklarından beri , kilyö içine giren bir başka çıkıyor kilyoda varmı? en son çamurlukarı vardı naylon saca çevirmişler şimdi hatta arabayı alırken sorduydum kıza naylon dediydi, yahu dedim sattığınız arabadan bi habersiniz, anca satın... Önder Özcan yazdı: İlkay diyor ki, Renault dediğin Megane'dan başlarmış o eskidendi, şimdi reno Clio5 ten başlar, diğerleri kasa değiştirsin önce, şuan meganmı clio u desen clio derim, hiç tereddüt etmem... o kasa değişecek, makyaj değil dikkat et, İlkayada selam, satışa gelmişler duyduğuma göre sen söyle anlar o 12 Nisan 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 12 Nisan 2021 Paylaş 12 Nisan 2021 Çağlar Bayur yazdı: hep derim, bu geri dönüşümlü plastiği araba içinde kullandıklarından beri , kilyö içine giren bir başka çıkıyor Biraz açsak gizemli yazılmış sanki geri dönüşümde açığa çıkan gaz vs kullanan kişileri etkiliyor mu? 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Nisan 2021 Yazar Paylaş 12 Nisan 2021 (düzenlendi) Metin Uzunoğlu yazdı: Biraz açsak gizemli yazılmış sanki geri dönüşümde açığa çıkan gaz vs kullanan kişileri etkiliyor mu? katılıyorum, yan etikleri nelermiş falan, sonrası çarpılmayalım, bir bakmışsın rampada çekmeyen 1.4 atmosferik egea falan almışım, tokatlarım hepinizi diyorum gazdan sanırım.... gerçi kokmuyor ama... 12 Nisan 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 12 Nisan 2021 Paylaş 12 Nisan 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: tam ölçü yok ama büyük ihtimal clio 4 ün uyar, 65-34cm. olan bosch var mesela... bu arada bizim camlar ya aynı ölçüde yada silecek eksenleri 5 cm daha sağda... https://www.sileceksepeti.com/urun/renault-clio-4-silecek-takimi-2012-2017-bosch-aerotwin-plus bu daha ucuz https://www.sileceksepeti.com/urun/renault-clio-4-muz-silecek-2012-2015-bosch-aeroeco Maalesef yolcu tarafına 34 cm olmuyor. Çerçeve ve diğer silecek arasında birer santimetre boşluk var. Sürücü tarafına 65 santimetre takılıp sağ taraf kurtarılabilir ama sol taraf maalesef yeterli olmaz çerçeveye çarpar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts