Muhittin Kaplan 24 Mayıs 2023 Paylaş 24 Mayıs 2023 Makina çiçek. Maşallah. Ben bunu ne zaman yazmışım yahu ? Vay hain ben. (Tracer neden düşünmüşüm ki o aralar) Muhittin Kaplan yazdı: Bende emekliği bekliyorum, Son 2. Sonrasında africaTwin, 1200gs yada 700lüklerden Tracer, Nc750x. Kısmetse eğer bu 4 üne göz kırpıyorum. Ne olacak bakalım. 2 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 24 Mayıs 2023 Paylaş 24 Mayıs 2023 Kazasız belasız inşallah 🧿 çok güzel çok az yakan ve çok kullanışlı bir makinedir. Sonrasına da bekleriz 😎 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 9 Haziran Paylaş 9 Haziran Buralar boş kalmış uzun zamandır fırsat bulamadığım için aramız açıktı bugün baktım biraz gergin çıktık gezdik.Ovacık, Darlık tarafı. 14 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 11 Haziran Paylaş 11 Haziran Ben de motor alacağım. Gençleşmek için gerekiyormuş. 2 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Haziran Paylaş 11 Haziran Hayırlı satışlar, birde dct olaymış tam cillop makina olacakmış... 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 Haziran Paylaş 11 Haziran Tamer Topaç yazdı: Ben de motor alacağım. Gençleşmek için gerekiyormuş. Tavsiye ederim. Antidepresan. İst trafiğinde olmayacak tabi. 2 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 14 Haziran Paylaş 14 Haziran Ali Cihangiroğlu yazdı: Hayırlı satışlar, birde dct olaymış tam cillop makina olacakmış... Sen dct olanını al Ali, bu mundar 😉 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Haziran Paylaş 14 Haziran Ahmet Kiriş yazdı: Sen dct olanını al Ali, bu mundar 😉 İnşallah 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 17 Temmuz Yazar Paylaş 17 Temmuz Servet Aydın yazdı: Selam Çok güzel yerler biliyorum abi, gelcen mi? Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 17 Temmuz Paylaş 17 Temmuz Servet Aydın yazdı: Selam Ve Aleyküm selam , lazım mı 🤔 daalsinlar mı Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Temmuz Paylaş 17 Temmuz Adnan Çakır yazdı: Ve Aleyküm selam , lazım mı 🤔 daalsinlar mı Bi tık gittim geldim senin motöre 😁 Yorum bağlantısı
Recommended Posts