Tansu Kalafatoğlu 4 Ocak 2022 Paylaş 4 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: kaza noktalarınnı iksinin tam biliyorum bence zemin jilet gibi idi 40 la kaydılar, biri zincirlikuyu diğeri taksim. Abi nemden araba takla atar mı hem de istanbul içinde. Biz ölelim yav bazen bomboş dümdüz yolda kaza yapanları görüyorum. Allah affetsin evlerden ırak, iyi oldu sana diyorum. Sonra yok yok allah akıl versin diye çeviriyorum Millet adam gibi kullanamıyor şu aleti Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Ocak 2022 Paylaş 4 Ocak 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: nemden araba takla atar mı sabah 4 C , atar Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 4 Ocak 2022 Paylaş 4 Ocak 2022 Telefon, dikkatsizlik, fizik bilmemek. Yine de Allah korusun büyük konuşmamak lazım. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Ocak 2022 Paylaş 4 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: kaza noktalarınnı iksinin tam biliyorum bence zemin jilet gibi idi 40 la kaydılar, biri zincirlikuyu diğeri taksim. Abi nemden araba takla atar mı hem de istanbul içinde. Biz ölelim yav bazen bomboş dümdüz yolda kaza yapanları görüyorum. Allah affetsin evlerden ırak, iyi oldu sana diyorum. Sonra yok yok allah akıl versin diye çeviriyorum Millet adam gibi kullanamıyor şu aleti Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Ocak 2022 Paylaş 4 Ocak 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Abi nemden araba takla atar mı hem de istanbul içinde. test edelim bi corolla mesela varsa 41 km/h i geçmeden Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Ocak 2022 Paylaş 4 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: test edelim bi corolla mesela varsa 41 km/h i geçmeden Hep kış lastiği yüzünden istanbul’da servis ve dolmuşları bence bu arkadaşlar kullanmalı. Huzura ereriz böylece 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ocak 2022 Paylaş 4 Ocak 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Abi nemden araba takla atar mı hem de istanbul içinde. Biz ölelim yav Senin lastikler zaten yol tutmuyor.. Kuru yolda kayıyor. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Ocak 2022 Paylaş 5 Ocak 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Senin lastikler zaten yol tutmuyor.. Kuru yolda kayıyor. Bisiklet arkadaşım olur musunuz 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 5 Ocak 2022 Paylaş 5 Ocak 2022 Bugün sabah işe giderken 07:15-07:30 gibi TEM Mahmutbey-Hadımköy yolu üzerinde, Bizim Evler4 mevkiinde hemen yanı başımızda sol şeritte 4 araç birbirine girdi. Rampadan aşağıya doğru inerken hız kameraları var orada, millet hızla giderken frene asılıyor, takip mesafesi de hak getire olunca zincirleme oldu. Yine dün sabah 700-800m mesafe ile 2 ayrı kaza vardı. Biri motor kazası idi. Diğerinde beyaz bir Kuga' nın sol taraf stoptan fara kadar hasar almıştı. Yan hava yastıkları falan açmıştı. Bu aralar Çağlar abinin dediği gibi nemden sanırım yerler buz gibi kayıyordu. Hatta yolda yürürken bile asfaltın kaygan bir zemine sahip olduğu aşikar. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Ocak 2022 Paylaş 5 Ocak 2022 Aydın Sert yazdı: Bugün sabah işe giderken 07:15-07:30 gibi TEM Mahmutbey-Hadımköy yolu üzerinde, Bizim Evler4 mevkiinde hemen yanı başımızda sol şeritte 4 araç birbirine girdi. Rampadan aşağıya doğru inerken hız kameraları var orada, millet hızla giderken frene asılıyor, takip mesafesi de hak getire olunca zincirleme oldu. Yine dün sabah 700-800m mesafe ile 2 ayrı kaza vardı. Biri motor kazası idi. Diğerinde beyaz bir Kuga' nın sol taraf stoptan fara kadar hasar almıştı. Yan hava yastıkları falan açmıştı. Bu aralar Çağlar abinin dediği gibi nemden sanırım yerler buz gibi kayıyordu. Hatta yolda yürürken bile asfaltın kaygan bir zemine sahip olduğu aşikar. Nem bahane. Dediğin gibi hız, takip mesafesizliği ve acelecilik baş aktör 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ocak 2022 Paylaş 5 Ocak 2022 Aydın Sert yazdı: sanırım yerler buz gibi kayıyordu kar yağsa insanlar temkinli gider, lakin bu mevsimde sabahları o zemin kardan da beter bir tutuşa sahiptir. bir de tabii lastik etkeni var ona hiç girmeyelim, lastik pahalı coğrafya kader 5 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 5 Ocak 2022 Paylaş 5 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: kar yağsa insanlar temkinli gider, lakin bu mevsimde sabahları o zemin kardan da beter bir tutuşa sahiptir. bir de tabii lastik etkeni var ona hiç girmeyelim, lastik pahalı coğrafya kader Geçen hafta yeni çiğseleyen mahalle içi yolda önümdeki master panelvanın altına girdi kuryenin motoru, kurye açığa savruldu. Aşırı hız yoktu, fren sonrası koptu olay. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 5 Ocak 2022 Paylaş 5 Ocak 2022 7 derecenin altında kış lastiği denmesinin sebebi bu. Gizli buzlanma ya da siyah buz derler. Yollar ıslaktır, nemlidir, özellikle sabaha karşı yoldaki su donar ancak buz görünmez. Çok tehlikelidir. İnsanlar normal yolmuş gibi davranırlar ancak lastiklerin tutunması azalır. Özellikle yazlık lastikler hiç tutunamaz. Ayrıca üst geçitler (altı boş olduğu için yolun üstü daha çabuk donar) ve üst geçitlerin altında gölgede kalan yerlerde de olur. Bizim burada bir yer var, iki tepe arası bir yol. Kar yağınca (eskiden) yollar açılır, kar kenara birikir. Öğlen güneş vurunca kar erir ve suyu yola akar. İkindi vaktine doğru, yolun gölgede kalan şeridinde su hemen donar, araçlar kayar. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Ocak 2022 Paylaş 5 Ocak 2022 Trafik sıkışık olunca çok hızlı gidilemiyordu bir de Böyle şaşırdı vatandaş. 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Ocak 2022 Paylaş 5 Ocak 2022 Motosikletteki abs arabadaki esp den 10 kere daha fazla hayat kurtarıyor. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Ocak 2022 Paylaş 24 Ocak 2022 Yollar boş. Metronun aşırı dolu olduğu saatte metro da o kadar dolu değil. Eskiden kapının zorla kapatıldığı metroda bugün seyreklik vardı. nerede bu insanlar? Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 24 Ocak 2022 Paylaş 24 Ocak 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yollar boş. Metronun aşırı dolu olduğu saatte metro da o kadar dolu değil. Eskiden kapının zorla kapatıldığı metroda bugün seyreklik vardı. nerede bu insanlar? Geçen hafta İstanbul'a gittim. Hiç bir yer dolu değil dediğiniz gibi. Köprüyü gaz kesmeden geçtik pazar akşamı. Cuma cumartesi akşamları da durum aynıydı. Belediyenin yıllardır çözemediği araç ve insan trafiği sorununu fakirlik çözdü. İnsanlar araba ile zaten dışarı çıkamıyor, yürüyerek te çıkıp para kaybetmek istemiyor. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Ocak 2022 Paylaş 24 Ocak 2022 Çağrı Alaf yazdı: Geçen hafta İstanbul'a gittim. Hiç bir yer dolu değil dediğiniz gibi. Köprüyü gaz kesmeden geçtik pazar akşamı. Cuma cumartesi akşamları da durum aynıydı. Belediyenin yıllardır çözemediği araç ve insan trafiği sorununu fakirlik çözdü. İnsanlar araba ile zaten dışarı çıkamıyor, yürüyerek te çıkıp para kaybetmek istemiyor. İşe neyle gidiyorlar? Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 24 Ocak 2022 Paylaş 24 Ocak 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: İşe neyle gidiyorlar? Toplu Taşıma ağırlıklı hala gücü olanlar şahsi 4 tekerdeler Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Ocak 2022 Paylaş 24 Ocak 2022 Çağrı Alaf yazdı: Toplu Taşıma ağırlıklı hala gücü olanlar şahsi 4 tekerdeler Değil. Ondan bahsediyorum üstteki mesajda. Eskiden trafik çok iken metro da ağzına kadar doluydu. Şimdi hem trafik yok hem metro dolu değil Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 24 Ocak 2022 Paylaş 24 Ocak 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Değil. Ondan bahsediyorum üstteki mesajda. Eskiden trafik çok iken metro da ağzına kadar doluydu. Şimdi hem trafik yok hem metro dolu değil İşsizlik çoğaldı zaar 😁 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 24 Ocak 2022 Paylaş 24 Ocak 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: İşe neyle gidiyorlar? O gündüz görülen kalabalık iş güç sahibi olanlar değildi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Ocak 2022 Paylaş 24 Ocak 2022 Mehmet Göktürk yazdı: O gündüz görülen kalabalık iş güç sahibi olanlar değildi Sabah 7.00-8.30 arası kim gezmeye çıkarki. Eskiden bu saatlerde metroların kapısı kapanmazdı. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 24 Ocak 2022 Paylaş 24 Ocak 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sabah 7.00-8.30 arası kim gezmeye çıkarki. Eskiden bu saatlerde metroların kapısı kapanmazdı. Ha tamam pardon Yorum bağlantısı
Yunus Gökhan Ay 24 Ocak 2022 Paylaş 24 Ocak 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sabah 7.00-8.30 arası kim gezmeye çıkarki. Eskiden bu saatlerde metroların kapısı kapanmazdı. Çoğu şirket evden çalışma modeline geçti, etrafımda bir çok kişi evden çalışıyor. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts