Ali Gök 27 Ekim 2021 Paylaş 27 Ekim 2021 istanbulda işyeri ile ev 15 dk olmasına uğraşın. ekstra para verin ev tutun. ilk fırsatınızdada istanbulu terk edin işin doğrusu bu 3 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 27 Ekim 2021 Paylaş 27 Ekim 2021 Ali Gök yazdı: istanbulda işyeri ile ev 15 dk olmasına uğraşın. ekstra para verin ev tutun. ilk fırsatınızdada istanbulu terk edin işin doğrusu bu Kurulu düzenimiz var yoksa... 6 Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım 27 Ekim 2021 Paylaş 27 Ekim 2021 istanbulda işyeri ile ev 15 dk olmasına uğraşın. ekstra para verin ev tutun. ilk fırsatınızdada istanbulu terk edin işin doğrusu buDışarıda yapacak iş bulursak neden olmasın ama maalesef sektör nerdeyse tamamen İstanbul daHomeoffice çalışma durumu olursa ancak. Yorum bağlantısı
Ali Gök 27 Ekim 2021 Paylaş 27 Ekim 2021 (düzenlendi) son zamanlarda görüyorum arkadaşlardan memlekette neyi varsa bağ bahçe arsa ev satıp istanbuldan saçma sapan bi evi 1.5 milyona alıp çok iyi aldım vs gibi laflar sonrada aman trafik var çekemiyorum vs . yapmayın yaptırmayın eğer 1 karış biyeriniz varsa memlekette satıp istanbula gömmeyin üstelik şu ortamdada müthiş ağır bir krediyi yüklenip 10 sene stres çekilir dert değil Köksal Yılmaz yazdı: Kurulu düzenimiz var yoksa... çıkar cebindeki telefonu 27 Ekim 2021 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 1 5 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 28 Ekim 2021 Paylaş 28 Ekim 2021 Ev ve iş yeri arası yürüme 20 dakika, tek çözüm budur. Yorum bağlantısı
Gencay Bengli 28 Ekim 2021 Paylaş 28 Ekim 2021 Beylikdüzü-Halkalı 8 yıldır istikrarlı bir şekilde gidip geliyorum. Ortalama git gel 50 km harcadığım sure 3/3.5 saat. Denemediğim rota da kalmadı üç aşağı beş yukarı değerler aynı. Demem o ki ya biz istabulu alicaz ya da istanbul bizi...ama sanırım istanbul bizi alacak Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 28 Ekim 2021 Paylaş 28 Ekim 2021 Evden (remote) çalışmak isteyen yazılımcılar değerinde alınır. 3 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 28 Ekim 2021 Paylaş 28 Ekim 2021 Selim Bilgin yazdı: Evden (remote) çalışmak isteyen yazılımcılar değerinde alınır. Değer kısmı gerçekten değerli Anadolu şirketlerine çalışan yazılımcı kalmadı gibi bir şey.. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 28 Ekim 2021 Paylaş 28 Ekim 2021 Bizim IT ciler de full evde, bizi çağırıyorlar yarı zamanlı ofise. Vaktinde okumadık Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 28 Ekim 2021 Paylaş 28 Ekim 2021 Ali Gök yazdı: ilk fırsatınızdada istanbulu terk edin işin doğrusu bu O da çözüm değil. Kalktık Çerkezköy'e geldik. Burası da yıllık %30 gibi inanılmaz birbüyüme oranına sahip. Şimdiden trafik olarak benzemeye başladı. Beylikdüzü'nün 20 sene önceki hali gibi. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 28 Ekim 2021 Paylaş 28 Ekim 2021 Furkan Avcı yazdı: Değer kısmı gerçekten değerli Anadolu şirketlerine çalışan yazılımcı kalmadı gibi bir şey.. Türk şirketleri olarak güncelleyebiliriz abi. Piyasa acayip kızışık. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 28 Ekim 2021 Paylaş 28 Ekim 2021 Gencay Bengli yazdı: Ortalama git gel 50 km harcadığım sure 3/3.5 saat. Ömür trafikte geçiyor. Hanım diyorki istanbula gidelim. Fatih başına geleceği biliyor, İstanbula hiç gidermi 2 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 28 Ekim 2021 Paylaş 28 Ekim 2021 Gencay Bengli yazdı: Beylikdüzü-Halkalı 8 yıldır istikrarlı bir şekilde gidip geliyorum. Ortalama git gel 50 km harcadığım sure 3/3.5 saat. Denemediğim rota da kalmadı üç aşağı beş yukarı değerler aynı. Demem o ki ya biz istabulu alicaz ya da istanbul bizi...ama sanırım istanbul bizi alacak O yolu karadan giden hiçbir vasıta ile rahat gidemezsiniz, yavaşca ellerinizi kaldırıp teslim olun 😂 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Ekim 2021 Paylaş 28 Ekim 2021 Gencay Bengli yazdı: Beylikdüzü-Halkalı 8 yıldır istikrarlı bir şekilde gidip geliyorum. Ortalama git gel 50 km harcadığım sure 3/3.5 saat. Denemediğim rota da kalmadı üç aşağı beş yukarı değerler aynı. Demem o ki ya biz istabulu alicaz ya da istanbul bizi...ama sanırım istanbul bizi alacak Hybrid alın 🙈 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 29 Ekim 2021 Paylaş 29 Ekim 2021 Sabah saatleri yine ramazan vakti, barbaros bulvarından levente çıkarken bir minibüsçüyle tartıştık, oruç başıma vurdu diyor gerekçe. Sabahın 10’u yahu.. Sıkıştık mı hep dini terimlere baş vuruyoruz. Oruç un ne suçu var acaba?Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Kasım 2021 Paylaş 26 Kasım 2021 (düzenlendi) 2 gündür trafik bir nebze rahat. Pazartesi de aynı şekildeyse millet kontak kapatmış demektir. 26 Kasım 2021 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 26 Kasım 2021 Paylaş 26 Kasım 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 2 gündür trafik bir nebze rahat. Pazartesi de aynı şekildeyse millet kontak kapatmış demektir. Bana da öyle geldi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 26 Kasım 2021 Paylaş 26 Kasım 2021 Serhat Işık yazdı: Sıkıştık mı hep dini terimlere baş vuruyoruz. Oruç un ne suçu var acaba? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Kan şekeriyle asabiyetin ilgisi mevcut adam ona referans vermiş 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 26 Kasım 2021 Paylaş 26 Kasım 2021 Gencay Bengli yazdı: Beylikdüzü-Halkalı 8 yıldır istikrarlı bir şekilde gidip geliyorum. Ortalama git gel 50 km harcadığım sure 3/3.5 saat. Denemediğim rota da kalmadı üç aşağı beş yukarı değerler aynı. Demem o ki ya biz istabulu alicaz ya da istanbul bizi...ama sanırım istanbul bizi alacak İstanbulda bulunan sanayi kuruluşlarının yarısı Anadoluya taşınmadan İstanbulluya "Rahat" yüzü yok, hatta olası bir depremde Türk Ekonomisini 1999 depreminden sonraki ekonomik krizden daha büyük krizler bekliyor. 4 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 26 Kasım 2021 Paylaş 26 Kasım 2021 Mehmet Göktürk yazdı: Kan şekeriyle asabiyetin ilgisi mevcut adam ona referans vermiş Adamın buna referans verdiğinden haberi var mıdır 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Kasım 2021 Paylaş 26 Kasım 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 2 gündür trafik bir nebze rahat. Pazartesi de aynı şekildeyse millet kontak kapatmış demektir. neresi ise oraya gelelim, nişantaşı full Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 26 Kasım 2021 Paylaş 26 Kasım 2021 Köksal Yılmaz yazdı: Adamın buna referans verdiğinden haberi var mıdır Deneyimlemiş. Doğru gözlem. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Kasım 2021 Paylaş 26 Kasım 2021 Çağlar Bayur yazdı: neresi ise oraya gelelim, nişantaşı full Yok, biz gelelim oraya. Boşverin trafiği 😁 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 26 Kasım 2021 Paylaş 26 Kasım 2021 Kartaldan Karamürsele otoban kullanmadan 90 ı pek geçmeden geldim yollar boştu. Gazlayan bayaa azalmıştı 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts