Tamer Topaç 25 Temmuz Paylaş 25 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yok mu şu viyadüğü okuyup üfleyecek bi babayiğit Bir ses geldi. 4 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Temmuz Paylaş 25 Temmuz Sivaslilari İstanbul dan gönderin nüfus 10 milyona düşer sizde rahat edersiniz 😅 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 25 Temmuz Paylaş 25 Temmuz Metin Akbal yazdı: Sivaslilari İstanbul dan gönderin nüfus 10 milyona düşer sizde rahat edersiniz 😅 Bir Sivas' lı var, gün ağarmadan yola çıkıyor. 3 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 25 Temmuz Paylaş 25 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yok mu şu viyadüğü okuyup üfleyecek bi babayiğit Senin haritada kırmızı ile işaretlediğin yermi burası? Eğer oraysa @Servet Aydınbir kaç tamirat yapsa sorun kalmaz. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Temmuz Paylaş 25 Temmuz Mehmet Ozyurek yazdı: Tansu, senin viyadük mü ora ? Metin Uzunoğlu yazdı: Senin haritada kırmızı ile işaretlediğin yermi burası? Eğer oraysa @Servet Aydınbir kaç tamirat yapsa sorun kalmaz. nanet yer burası. Cimer’e yazdım. Viyadüğün yıkanmasını talep ettim. Cevap bekliyorum. 6 Yorum bağlantısı
Emin Önal 25 Temmuz Paylaş 25 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: nanet yer burası. Cimer’e yazdım. Viyadüğün yıkanmasını talep ettim. Cevap bekliyorum. Duru su olmaz deseydin. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ekim Paylaş 9 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: Çilenin fotoğrafı kuzey yolunu kullan ama 130 la sağdan Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 Ekim Paylaş 9 Ekim (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Çilenin fotoğrafı allah sabrını verir geçen cumartesi sami ustamla geldik araba aldık bursadan ordan istanbula geçtik küçükçekmeceye malzeme aldık. önce uyusakmı diye düşündük önceki gecede otobüsle gelmiştik sıfır uykuyla. sonra amaaann istanbulda uykumu uyunur yolda arabada uyuruz daha huzurlu olur bir an önce çıkalım şurdan dedik sürdük gittik bolu dağında uyuduk mis gibi temiz havaydı gece 12 den sabah 6 ya kadar kesintisiz uyumuşuz. uyanınca da çıktık yola 9 Ekim tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ekim Paylaş 9 Ekim Ali Gök yazdı: istanbulda uykumu uyunur gecelere akmak varken uyku nedir yahu... nivyorklu der ki: bu şehir asla uyumaz 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 9 Ekim Paylaş 9 Ekim E5 te araba sürmek için en güzel zaman dilimi gece 1 gibi. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Ekim Paylaş 10 Ekim Mehmet Yeter yazdı: E5 te araba sürmek için en güzel zaman dilimi gece 1 gibi. gece 1’de eve dönüyor millet. Yoğun istanbuldi’da bir yere gitmek için en iyi zaman cumartesi 10.00 ve pazar 12.00’dan öncesi. Öncesi derken 02.00’den de sorası 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 10 Ekim Paylaş 10 Ekim Bizim güzergahta, son iki haftadır çok aşırı trafik var. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Ekim Paylaş 10 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: istanbuldi’da bir yere gitmek için en iyi zaman bakış açısına bağlı, bence cumartesi gece 2 de iyi kadıköye vapur mesela Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Ekim Paylaş 10 Ekim Ben artık gerekmedikçe avrupa yakasına araba ile geçmiyorum.. Üsküdar isparka bırakıp vapurla geçiyorum.. Bir sonraki sefer marmarayı deneyeceğim. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Ekim Paylaş 10 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: marmarayı deneyeceğim. yönlendirme levhaları çok zayıf, kazara ters yöne gidene binme 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Ekim Paylaş 10 Ekim Çağlar Bayur yazdı: yönlendirme levhaları çok zayıf, kazara ters yöne gidene binme Sorarım ben. istanbulun %30 u hala Türkçe konuşuyor. Biri cevap verir. 8 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 10 Ekim Paylaş 10 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: Sorarım ben. istanbulun %30 u hala Türkçe konuşuyor. Biri cevap verir. Burada Sarız ilçesine gittim, bir yer sormak için birine selam verdim, suri dedi. ulan bir tane suriyeli varmış, gitmiş onu bulmuşum. Sen de Türk bulursun elbet. 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 10 Ekim Paylaş 10 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: gece 1’de eve dönüyor millet. Yoğun istanbuldi’da bir yere gitmek için en iyi zaman cumartesi 10.00 ve pazar 12.00’dan öncesi. Öncesi derken 02.00’den de sorası kışın kar-buz tatili olduğu zamandan iyisi yok. Galatasaray stadının oralardan üsküdara 10-15 dk da gelmiştim gece vakti yanlış hatırlamıyorsam bir iki araç dışında rastlayan olmamıştı.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 10 Ekim Paylaş 10 Ekim Anadolu tarafında mesai saatleri dışında ve akşamları sahil yolu sakin oluyor. Ancak akşamları ozellikle yol kenarına park edenlere dikkat etmek lazım. Orta şeridi veya sol şeridi kullanmak daha iyi olur. Yorum bağlantısı
Recommended Posts