Tamer Topaç 28 Kasım 2023 Paylaş 28 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hala orada mı pikap 10 dk. civarı önce geçmişim. Çalınmasın diye de yakına koymuş 1 Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 28 Kasım 2023 Paylaş 28 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: ikimize de biraz yazarlardı bence. Tek kişiye yüklemezlerdi. Bilerek yaptığım çok belli. O da sinyal vermiş Belli zaten bilerek yaptığın bazen çıldırtıyorlar sakin insanı da. Burada merak ettiğim acaba kusur oranı 50-50 mi olurdu, yoksa senin kusur oranın daha mı fazla olurdu? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Kasım 2023 Paylaş 28 Kasım 2023 Macit Aliyev yazdı: Belli zaten bilerek yaptığın bazen çıldırtıyorlar sakin insanı da. Burada merak ettiğim acaba kusur oranı 50-50 mi olurdu, yoksa senin kusur oranın daha mı fazla olurdu? o sola geçmek istedi. Ben sağa geçmek istedim. Önce ben geçtim ve hızlandım. O geçerken farketmeyip vursaydı, ben arkada arkada kalacaktım. Onun da kör noktasındayım biraz. bence %50-50. Belki bana %60 kusur verilirdi 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 28 Kasım 2023 Paylaş 28 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hala orada mı pikap Off, canım kabak tatlısı çekti. 2 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 28 Kasım 2023 Paylaş 28 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu adam bana neden selektör yaptı? beni neden gerdi? videonun sonunda dayanamayıp neden o hareketi yaptım? Trafik magandalığı nereye gidiyor? Selektör yapanların selektör kolunu kırasım geliyor Şerit değiştirmesine mani oluyorsun senin yaptığın ayıp ama hibritçi.. Ayrıca panelvan senden iyi yol alıyor diye kıskanıyorsun.. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 28 Kasım 2023 Paylaş 28 Kasım 2023 Mahmut Yıldız yazdı: Off, canım kabak tatlısı çekti. Üzerinde de tahin 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Kasım 2023 Paylaş 28 Kasım 2023 kabak sezonumuz açılmıştıri yazın yolda kalsa karpuz koyacaktı Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 28 Kasım 2023 Paylaş 28 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: kabak sezonumuz açılmıştıri yazın yolda kalsa karpuz koyacaktı baharda da erik koysun. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Kasım 2023 Paylaş 28 Kasım 2023 Mahmut Yıldız yazdı: baharda da erik koysun. bisikletle yolda kalmışsa mantıklı 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 28 Kasım 2023 Paylaş 28 Kasım 2023 Yaz gelince de patlıcanları görürüz o zaman. Acı patlıcan yazın kırağı da olmaz 😬 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Kasım 2023 Paylaş 28 Kasım 2023 Yolda tezgah açmasın başka ihsan istemez 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Kasım 2023 Paylaş 29 Kasım 2023 Polis ve yolları düzenleyenler her kimse istanbul trafiğini kaderine bırakmış. hiç görmediğim kadar kötü durumda. Öyle böyle değil. Ne denetim, ne trafik akışını sağlama, ne ceza hiçbir şey yapılmıyor artık 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 29 Kasım 2023 Paylaş 29 Kasım 2023 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Polis ve yolları düzenleyenler her kimse istanbul trafiğini kaderine bırakmış. hiç görmediğim kadar kötü durumda. Öyle böyle değil. Ne denetim, ne trafik akışını sağlama, ne ceza hiçbir şey yapılmıyor artık Bizim mahallede ibb prestij caddesi yapacağım ayağına hazırda yeterli kaldırımları söktü, düğün yapılacak genişliğe getirip olan trafiği daha da arttırdı yetti mi yetmedi, normalde park edilenler sıkıntı yapmazken artık trafiği tıkar oldu ayrıca kaldırım yüksekliğinden kapı da açılmıyor, yaya yaşlılar da inip çıkamaz o kaldırıma. Muhtara bir sürü şikayet gitti, itiraz etti ama ibb bildiğini okumaya devam ediyor. 29 Kasım 2023 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Kasım 2023 Paylaş 29 Kasım 2023 Köksal Yılmaz yazdı: Bizim mahallede ibb prestij caddesi yapacağım ayağına hazırda yeterli kaldırımları söktü, düğün yapılacak genişliğe getirip olan trafiği daha da arttırdı yetti mi yetmedi, normalde park edilenler sıkıntı yapmazken artık trafiği tıkar oldu ayrıca kaldırım yüksekliğinden kapı da açılmıyor, yaya yaşlılar da inip çıkamaz o kaldırıma. Muhtara bir sürü şikayet gitti, itiraz etti ama ibb bildiğini okumaya devam ediyor. abi saçmalıklar çok fena. otoban ayrımı var. Sağdan ayrılıyorsun. Ayrıldığın yerin 50m ilerisinde sağda otobüs durağı var. Burada sürekli otobüsler duruyor kalkıyor. Otobandan gelen arabalar durmak zorunda kalıyor. Otobanda kuyruk oluyor. aynı yerin 10m ilerisinde sadece yayalar için trafik lambası var. Metro çıkışı var. Ya arkadaş alt geçit üst geçit yapsana. Otobüs durağını otoban çıkışının gerisine alsana. bunun gibi o kadar saçmalık var ki istanbulda. Şikayet edince de bakıyoruz ediyoruz sizin için çalışıyoruz bilmem ne. Hareket yok. Polis zaten trafik akışına, parklara, ters yöne bakmaz olmuş. otobanda yol ayrımında kaynak yapanların yanından geçip giden trafik polisi var yaa 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 29 Kasım 2023 Paylaş 29 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: abi saçmalıklar çok fena. otoban ayrımı var. Sağdan ayrılıyorsun. Ayrıldığın yerin 50m ilerisinde sağda otobüs durağı var. Burada sürekli otobüsler duruyor kalkıyor. Otobandan gelen arabalar durmak zorunda kalıyor. Otobanda kuyruk oluyor. aynı yerin 10m ilerisinde sadece yayalar için trafik lambası var. Metro çıkışı var. Ya arkadaş alt geçit üst geçit yapsana. Otobüs durağını otoban çıkışının gerisine alsana. bunun gibi o kadar saçmalık var ki istanbulda. Şikayet edince de bakıyoruz ediyoruz sizin için çalışıyoruz bilmem ne. Hareket yok. Polis zaten trafik akışına, parklara, ters yöne bakmaz olmuş. otobanda yol ayrımında kaynak yapanların yanından geçip giden trafik polisi var yaa Virajın tam ortasına yaya geçici yapan zihniyetten çok fazla şeyler beklememek gerekli. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Kasım 2023 Paylaş 29 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Polis ve yolları düzenleyenler her kimse istanbul trafiğini kaderine bırakmış. hiç görmediğim kadar kötü durumda. Öyle böyle değil. Ne denetim, ne trafik akışını sağlama, ne ceza hiçbir şey yapılmıyor artık 88 sene önce, adac, üyelerine gidecekleri ülke ile iligili yazılı olmayan ancak kural haline gelmiş tavsiyeler yazar, bizimkine trafğin akışına uyun, tabelalara çok bağlı kalmayın yazmıştı . 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Kasım 2023 Paylaş 29 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: 88 sene önce, adac, üyelerine gidecekleri ülke ile iligili yazılı olmayan ancak kural haline gelmiş tavsiyeler yazar, bizimkine trafğin akışına uyun, tabelalara çok bağlı kalmayın yazmıştı . Her yolda akışa uymayan ya kaza yapar. Ya kazaya sebebiyet verir. 1 Yorum bağlantısı
Yakup Kocaağa 9 Aralık 2023 Yazar Paylaş 9 Aralık 2023 1.0tsi ibiza sıkışık İstanbul trafiğinde 22km ortalama hız ile 8.2 litre ortalama yakaladı avm otopark girişine kadar 7.7 ile gelmiştim rölantide bekleyince 8.2 oldu güncel olan dizel motorlar 20-25km ortalama ile ne yakıyor merak ettim Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 9 Aralık 2023 Paylaş 9 Aralık 2023 Araba ısınacak kadar yol gidiliyorsa ufak dizeller (1.4-1.6) her şekilde daha az yakar. Tek kıstas l/100km ise. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Aralık 2023 Paylaş 10 Aralık 2023 Yeni bi takıntı oldu. Arabaların üstüne sürmeye başladım. Herhangi bir yol ayıracı olmayan cadde sokak düşünün. Gidiş geliş iki yönlü. Ama dar. Karşılıklı birbirine yaklaşan araçlar ne yapar? Mümkün olduğunda sağına yaklaşır değil mi? yeni moda, sağa yanaşmamak. Karşısındaki yanaşsın. Kendisi sağıyla 1m boşluk bırakarak gitsin. Karşıdan gelen eğer sağına yanaşmamışsa ben de sola yanaşıp önüne çıkıyorum. Durmak zorunda kalıyor. Yorum bağlantısı
Koray Demir 10 Aralık 2023 Paylaş 10 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yeni bi takıntı oldu. Arabaların üstüne sürmeye başladım. Herhangi bir yol ayıracı olmayan cadde sokak düşünün. Gidiş geliş iki yönlü. Ama dar. Karşılıklı birbirine yaklaşan araçlar ne yapar? Mümkün olduğunda sağına yaklaşır değil mi? yeni moda, sağa yanaşmamak. Karşısındaki yanaşsın. Kendisi sağıyla 1m boşluk bırakarak gitsin. Karşıdan gelen eğer sağına yanaşmamışsa ben de sola yanaşıp önüne çıkıyorum. Durmak zorunda kalıyor. Acemi şoförün biri vurup geçer tüm araç boydan boya çizilir hiç gerek yok. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Aralık 2023 Paylaş 10 Aralık 2023 Koray Demir yazdı: Acemi şoförün biri vurup geçer tüm araç boydan boya çizilir hiç gerek yok. çizilecek gibi çekilmiyorum. Bayağı yolu ortalıyorum hatta onun yoluna atlıyorum. İrkiliyor ani duruyorlar. Bi gün bir şey olacak bakalım bekliyoruz. istanbul trafiği diğer şeyler gibi çok boşlandı. Trafik akışıyla alakalı hiçbir yaptırım yok şu an. Texas modeli var 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 10 Aralık 2023 Paylaş 10 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: çizilecek gibi çekilmiyorum. Bayağı yolu ortalıyorum hatta onun yoluna atlıyorum. İrkiliyor ani duruyorlar. Bi gün bir şey olacak bakalım bekliyoruz. istanbul trafiği diğer şeyler gibi çok boşlandı. Trafik akışıyla alakalı hiçbir yaptırım yok şu an. Texas modeli var Ankara’da üstüne sürünce direkt sopayla (haydar deniyormuş) araçtan iniyor ve kavga çıkıyor. Ruhsatsız silah, balta, döner bıçağı hatta samuray kılıcı vs taşıyan şuursuz cahil kesimi bir hayli fazla. Geri dönüşü olmayacak yola girmeksizin bir şeyler olmasına mahal vermeden dikkatli ve temkinli olmakta fayda var. Nezaket trafikte her zaman altın kural olmalı. https://www.instagram.com/reel/C0PJkYFC87u/?igshid=MzRlODBiNWFlZA== 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Aralık 2023 Paylaş 10 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Durmak zorunda kalıyor. evet, bizdeki kültür genlede fiziki engel yoksa, yok hükmünde olduğu için bir fiziksel engel göstermen lazım, sonra bö kamyönetlerü nödön alırlar dersin ama 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts