Tansu Kalafatoğlu 2 Kasım 2023 Paylaş 2 Kasım 2023 Ali Darbaz yazdı: Olay ne nereye odaklanıyorsun? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Kasım 2023 Paylaş 2 Kasım 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Yatır var orada.. sorun şu ki yerden 100 mt yukardasın 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Kasım 2023 Paylaş 2 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: sorun şu ki yerden 100 mt yukardasın Sorun işte.. yukarı ile bağlantıyı kesiyor o köprü.. Işın gibi düşün.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Kasım 2023 Paylaş 2 Kasım 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Sorun işte.. yukarı ile bağlantıyı kesiyor o köprü.. Işın gibi düşün.. daha bir tırstım Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Kasım 2023 Paylaş 2 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: daha bir tırstım altında da canavar mahallesi var. Yorum bağlantısı
Emin Önal 2 Kasım 2023 Paylaş 2 Kasım 2023 Avcılar rampası da böyledir. Beylikdüzü yönüne. İstisnasız her akşam. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Kasım 2023 Paylaş 2 Kasım 2023 Emin Önal yazdı: Avcılar rampası da böyledir. Beylikdüzü yönüne. İstisnasız her akşam. işte gariplik burada. Arızanın olduğu yer 250m iniş sonrası düzlük Yorum bağlantısı
Emin Önal 2 Kasım 2023 Paylaş 2 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: işte gariplik burada. Arızanın olduğu yer 250m iniş sonrası düzlük Biliyorum canım orayı gün içinde çok geçiyorum. Bugün de geçtim. Vardır bir hikmeti. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 2 Kasım 2023 Paylaş 2 Kasım 2023 (düzenlendi) Whatsapp gruplarında aramızda geyiğini döndürüyoruz Her geçen viyadükten gruba foto alıp Tansu'nun mekanda onlaynnım diyor 2 Kasım 2023 tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Kasım 2023 Paylaş 2 Kasım 2023 Emin Önal yazdı: Whatsapp gruplarında aramızda geyiğini döndürüyoruz Her geçen viyadükten gruba foto alıp Tansu'nun mekanda onlaynnım diyor 😁😁 Yaa mıntıka da benim. Tam viyadüğün altı otogar forum o mahallelerin imar kontrolünden sorumluyum 😁😁 1 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Bu adam bana neden selektör yaptı? beni neden gerdi? videonun sonunda dayanamayıp neden o hareketi yaptım? Trafik magandalığı nereye gidiyor? Selektör yapanların selektör kolunu kırasım geliyor 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 Adam tepemde patinaj çekecekmiş az daha 😯 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Kasım 2023 Paylaş 24 Kasım 2023 işte dumanın gerekli olduğunu anların videosu 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Kasım 2023 Paylaş 27 Kasım 2023 Ümit Türk yazdı: Hızlı git diye önümdekini görmüyor mu Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 Kasım 2023 Paylaş 27 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: önümdekini görmüyor mu 150 metre ilerde kırmızı yanıyor doğal olarak yavaşlamaya başlıyorum adam arkamdan sellektör yapıyor. Cidden armut dolu ortalık. 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Kasım 2023 Paylaş 27 Kasım 2023 İlkay Başaran yazdı: 150 metre ilerde kırmızı yanıyor doğal olarak yavaşlamaya başlıyorum adam arkamdan sellektör yapıyor. Cidden armut dolu ortalık. yaa bu armut değil. Armudun tadı olur. Hıyar bu. Acı olandan Yorum bağlantısı
Ümit Türk 27 Kasım 2023 Paylaş 27 Kasım 2023 Ümit Türk yazdı: Hızlı git diye dibine girmeden gidemiyor sana da aynısını yapmasını söylemiş. malaesef böyle sığırlarla dolu memleket. saygı kural yok. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Kasım 2023 Paylaş 27 Kasım 2023 Ümit Türk yazdı: dibine girmeden gidemiyor sana da aynısını yapmasını söylemiş. malaesef böyle sığırlarla dolu memleket. saygı kural yok. aynen. Tampon tampona gitmeyince sıkıntı çıkarıyor. Halbuki ana yollarda trafiğin sıkışma sebebi tampon tampona gitmek Yorum bağlantısı
Gencay Bengli 27 Kasım 2023 Paylaş 27 Kasım 2023 40 yaşındayım. 7 yaşından beri İstanbul'dayım. Trafiğin insanca ilerleyeceği ihtimali bende sıfır. Ben göremem. Muhtemelen benim çocuğum da göremez. Mümkünü yok. İş eğitimden de çıktı. Başka bir seviye bu. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 27 Kasım 2023 Paylaş 27 Kasım 2023 bir karikatür var hani hemen betimliyorum yasak ya paylaşması düşünsene bilmemne abi bilim insanları parçacık çarpıştırıcısı yapmışlar ( gibi birşey diyor) bilmemne abi öyle bakıyor hala "düşünemedi" yazıyor. onun gibi durum. 2 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 28 Kasım 2023 Paylaş 28 Kasım 2023 Meşhur Viyadüğü geçinde adamın biri, 2 tane koca kabağı (reflektör yerine) yola koymuş bekliyordu. Trafiğe etkisi büyük. Sn. Tansu Bey fark etmediniz mi? 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Kasım 2023 Paylaş 28 Kasım 2023 Tamer Topaç yazdı: Meşhur Viyadüğü geçinde adamın biri, 2 tane koca kabağı (reflektör yerine) yola koymuş bekliyordu. Trafiğe etkisi büyük. Sn. Tansu Bey fark etmediniz mi? Hala orada mı pikap 5 Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 28 Kasım 2023 Paylaş 28 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu adam bana neden selektör yaptı? beni neden gerdi? videonun sonunda dayanamayıp neden o hareketi yaptım? Trafik magandalığı nereye gidiyor? Selektör yapanların selektör kolunu kırasım geliyor En sonda sen sağa, o da sola geçerken kaza olsaydı suç kimde olurdu? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Kasım 2023 Paylaş 28 Kasım 2023 Macit Aliyev yazdı: En sonda sen sağa, o da sola geçerken kaza olsaydı suç kimde olurdu? ikimize de biraz yazarlardı bence. Tek kişiye yüklemezlerdi. Bilerek yaptığım çok belli. O da sinyal vermiş Yorum bağlantısı
Recommended Posts