İçeriğe Yönlendir

İstanbul Trafiği

Yakup Kocaağa

Recommended Posts

Fatih Keskin
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

başkanın şifresi @Ali Darbaz’ın eline geçmiş 😁

aman aman yakıt ı kim takar bunalıyorum artık dur kalk yoksa mazot 50 tl olmuş kimin umrunda

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin
Doğan Arşiray yazdı:

İş yerinde yatilabilse aslinda tüm sorun çözülecek.

üst kat misafirhane 5 yıldız lı otel den iyi aslında nasıl aklıma gelmedi bu

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

aslında kurumsal iş modeli olur bundan. modern kölelik için harika bir girişim. evden çalışıyorsun  ayağına lojman verecekler. araba yok seyahat yok, sürekli evde. yan imkanlar olacak yok spor salonu yok spa, yok jakuzi, market, halı saha vs işte ne popülerse. komün halde yaşayıp yavaş yavaş öleceksin mis.  sanki istanbulda ankarada her büyük şehirde de olan bu değilmi? artı masraflar var ek olarak. yola vakit kaybedeceğine hem netflix filan izleyip beyin uyuştururuz hemde karlılığı arttırırız. çocuk vs oluncada direkt olarak iş yerinin bordrosuna kaydolur.

Çağlar Bayur yazdı:

22 km üstü  personel servisi konması yasaklansın

bence iş yerine müdürlerin arabayla gelmesi yasaklansın. bugün 10 dk geç kaldık çocuklar nedeniyle, okulun oradan çıkamadım her yer tek sürücülü orta üst degment araba kaynıyordu. mesela bir müdürler servisi olsun. VIP ayarında göz boyamacı etiketçi işi, televizyonu filan olsun egoları okşasın. ama tüm müdürler 8 kişi aynı minibüsle gelsinler mesele. çok dertliyim bu ara isyanlardayım.

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin
Doğan Arşiray yazdı:

aslında kurumsal iş modeli olur bundan. modern kölelik için harika bir girişim. evden çalışıyorsun  ayağına lojman verecekler. araba yok seyahat yok, sürekli evde. yan imkanlar olacak yok spor salonu yok spa, yok jakuzi, market, halı saha vs işte ne popülerse. komün halde yaşayıp yavaş yavaş öleceksin mis.  sanki istanbulda ankarada her büyük şehirde de olan bu değilmi? artı masraflar var ek olarak. yola vakit kaybedeceğine hem netflix filan izleyip beyin uyuştururuz hemde karlılığı arttırırız. çocuk vs oluncada direkt olarak iş yerinin bordrosuna kaydolur.

bence iş yerine müdürlerin arabayla gelmesi yasaklansın. bugün 10 dk geç kaldık çocuklar nedeniyle, okulun oradan çıkamadım her yer tek sürücülü orta üst degment araba kaynıyordu. mesela bir müdürler servisi olsun. VIP ayarında göz boyamacı etiketçi işi, televizyonu filan olsun egoları okşasın. ama tüm müdürler 8 kişi aynı minibüsle gelsinler mesele. çok dertliyim bu ara isyanlardayım.

araç kiraları fena yükseldi 2020 ocak ta bana gelen octavia 3650tl idi geçen en boş dizel megan fiyat ı aldık 18 bin in üzerin de benim araç har,ç hepsini kaldırın dedim nedense müdürler benimle konuşmuyor

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Doğan Arşiray yazdı:

Çin'de uygulanıyor, fabrikaların yanında devasa konaklama yerleri/hapishaneler varmış ilk elden net bilgi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Doğan Arşiray yazdı:

bence iş yerine müdürlerin arabayla gelmesi yasaklansın.

diğer konuda açıklığa kavuşturduk onu, 1.2 lpgli araç anektarları akşam iş çıkışı masaya konacak öyle terk edilecek ofis. ayran içmeye hummer la gidiyoruz

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Çağlar Bayur yazdı:

diğer konuda açıklığa kavuşturduk onu, 1.2 lpgli araç anektarları akşam iş çıkışı masaya konacak öyle terk edilecek ofis. ayran içmeye hummer la gidiyoruz

birde kimin arabasıyla kime artistlik yapıyorsun o kalabalık trafikte yani. en uyuz olduğum ruh halidir mis gibi arabanı vermişler yakıtı ödemiyorsun sür efendi gibi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Mehmet Ozyurek
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Selam :) 

D4116E61-9AE2-4866-9BFF-D7CCB0E619E2.png

Orayı motor çalıştırmadan geçebiliyor musun ?

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mehmet Ozyurek yazdı:

o ne ki. 2023’te burayı ışınlanarak geçeceğim :) 

burayı 45dk’da geçiyorum. 9km. 3,5 litre tüketim oluyor. Diğer arabaların egzozları baca gibi. Bende 45 dakikanın %80’ininde motor kapalı oluyor. 

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Diğer arabaların egzozları baca gibi.

Bildirim geldi.

• Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

burayı 45dk’da geçiyorum. 9km. 3,5 litre tüketim oluyor. Diğer arabaların egzozları baca gibi. Bende 45 dakikanın %80’ininde motor kapalı oluyor. 

Dışarı 9 derece ama. :)

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mehmet Ozyurek yazdı:

Dışarı 9 derece ama. :)

16 idi. Durun korkutmayın yav. Bu aralar çok güzel havalar :) 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Selam :) 

D4116E61-9AE2-4866-9BFF-D7CCB0E619E2.png

orayı çözdüm galiba, mesela başka bir caddede bordo bir yer buldum canlı kamerada trafik yok ancak kenarda sıralı park etmiş arabalar vardı, orayı sıkışık trafik olarak algılıyor

Mehmet Ozyurek yazdı:

kullanana bağlı ben geçemiom :f1:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Selim Bilgin yazdı:

Bildirim geldi.

önce bana geldi, euro4 neden olsa.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Çağlar Bayur yazdı:

orayı çözdüm galiba, mesela başka bir caddede bordo bir yer buldum canlı kamerada trafik yok ancak kenarda sıralı park etmiş arabalar vardı, orayı sıkışık trafik olarak algılıyor

Ben de başka bir hatasını buldum.. 

Kursa giderken hep sıkışık trafiği olan bir sokağa yönlendiriyor ve 15 dakikalık yolda 5-6 dakika rotara sebep oluyor.. 

Orada trafik hiç normal yürümüyor ama yandexte hep en kötü sarı oluyor orası.. 

Sonradan anladım ki, kuryelerin bol olduğu bir sokak.. Kurye motorları aralardan geçtikçe kırmızı hatta mor trafiği sarıya çeviriyor.. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mehmet Ozyurek yazdı:

Ben de başka bir hatasını buldum.. 

Kursa giderken hep sıkışık trafiği olan bir sokağa yönlendiriyor ve 15 dakikalık yolda 5-6 dakika rotara sebep oluyor.. 

Orada trafik hiç normal yürümüyor ama yandexte hep en kötü sarı oluyor orası.. 

Sonradan anladım ki, kuryelerin bol olduğu bir sokak.. Kurye motorları aralardan geçtikçe kırmızı hatta mor trafiği sarıya çeviriyor.. 

ibb galiba kameralardan bakarak yoğunluk veriyor. Yandex ve google şebekeye göre

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Doğan Arşiray yazdı:

önce bana geldi, euro4 neden olsa.

Benimki de euro4 ya 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Selim Bilgin yazdı:

Benimki de euro4 ya 

euro normunu çıkaranlar evlerini neyle ısıtıyor

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Çağlar Bayur yazdı:

euro normunu çıkaranlar evlerini neyle ısıtıyor

Euro ile 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

ibb galiba kameralardan bakarak yoğunluk veriyor.

Tutuyor genelde. Gördüğüm tabeladaki dakikayı tuttuğum anı yazıyorum. Varınca da aynı rakamı neredeyse yakalıyorum. Dakikalar yüksekse mesaj veriyor zaten. Sonrası sebebini araştırmak. 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Moving haraket ederkenki süre.

%83’ünde motor kapalı.

Yol 11,58km bunun %78’i motor kapalı gitmişim. 

2B85E08F-EDB9-4235-B04D-AB09E43FC124.jpeg

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Moving haraket ederkenki süre.

%83’ünde motor kapalı.

2B85E08F-EDB9-4235-B04D-AB09E43FC124.jpeg

Ali Darbaz yanlış yolda. :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
(düzenlendi)
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

%83’ünde motor kapalı.

yani motor çalışarak gittiği yol  boyunca 100km de 7,8lt tüketmiş

veslie ile %78 ile alakası yok rakam benzerliği

tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...