Ümit Türk 2 Aralık 2022 Paylaş 2 Aralık 2022 Metin Uzunoğlu yazdı: Anadolu yakası değil, Anadolu illeri Tamam işte bende onu dedim. Gelmesinler ikisinde gelmesinler Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Aralık 2022 Paylaş 7 Aralık 2022 Unutmadınız değil mi, biz hala aynıyız bu arabalar 3km geride veya ileride bozulmuyor. Her zaman tam otogarın forumun oralarda bozuluyor nedense 4 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 7 Aralık 2022 Paylaş 7 Aralık 2022 Her gün aynıyız her gün... Bu sabah yine geçerken adını andım. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 7 Aralık 2022 Paylaş 7 Aralık 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Unutmadınız değil mi, biz hala aynıyız bu arabalar 3km geride veya ileride bozulmuyor. Her zaman tam otogarın forumun oralarda bozuluyor nedense Valla unutmusum.. Telefondan ibb trafigi sildigim zaman bi rahatlama gelmisti. 2 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 7 Aralık 2022 Paylaş 7 Aralık 2022 Ali Darbaz yazdı: Trafikmi o da kim Burasi neresi? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Aralık 2022 Paylaş 7 Aralık 2022 Öner Kurukuz yazdı: Burasi neresi? Paşaköy yolu kurtköy çekmeköy arası Yorum bağlantısı
Ümit Türk 7 Aralık 2022 Paylaş 7 Aralık 2022 sol şeridi kapatmasak mı malum yavaş gidiyorsun. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Aralık 2022 Paylaş 7 Aralık 2022 Ali Darbaz yazdı: Paşaköy yolu kurtköy çekmeköy arası ücretsiz yol mu, hgs siz? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Aralık 2022 Paylaş 7 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: ücretsiz yol mu, hgs siz? Evet Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 Şükür her gün aynı şekilde tıkanmıyor. Bugün değişiklik yapıp zincirleme yapmışlar 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 Köprü de tıkalıyış bugün.. Bişeyler olmuş. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Köprü de tıkalıyış bugün.. Bişeyler olmuş. Gece fena kaza olmuş. Sabaha mı yansımış? insanlar zıvanadan çıktı. Hız ve agresif hareketlerin haddi hesabı yok https://www.instagram.com/reel/CmpWL5FjhVJ/?igshid=Zjc2ZTc4Nzk= Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 Dün Cevizlibağ'dan Kanyon'a TEM'e çıkıp Maslak'tan aşağı inerek gidebildim ancak, resmen duruyordu e-5. Az önce de birisi otobüs durağına dalıp beni geçmeye çalıştı, geçemeyince ileride geldi üstüme kırdı, camı açtım ne yapıyorsun dedim, yanındaki teyze bizi sıkıştırıyorsun diyor. Millet cidden kafayı yemiş. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 Selim Bilgin yazdı: Az önce de birisi otobüs durağına dalıp beni geçmeye çalıştı, geçemeyince ileride geldi üstüme kırdı, camı açtım ne yapıyorsun dedim, yanındaki teyze bizi sıkıştırıyorsun diyor. Millet cidden kafayı yemiş. Uyanık geçinenlere sinir olduğum kadar hiç bir şeye sinir olmuyorum.. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Uyanık geçinenlere sinir olduğum kadar hiç bir şeye sinir olmuyorum.. Aynen öyle, başka bir şey olsa inatlaşmazdım ben de. Durağa dalarak hem kaç kişinin hakkına giriyorlar, hem otobüsün yolunu kapatıyorlar hem de durakta yayalar var onları tehlikeye atıyorlar tam gaz geçerek. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 Basın ekspres’teki kavgaya bakar mısınız, hareket halinde arabadan sarkıp diğer arabaya vuruyor. Şaka gibi geliyor ama insanlar gerçekten kalitesiz. Trafik de kalitesiz. Düzende ahlakta gidiyoruz resmen https://www.instagram.com/reel/CmrN8nrjSdg/?igshid=Zjc2ZTc4Nzk= Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 en son reno, merso’nun aklını alıyor, oraya güldük tabi 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Basın ekspres’teki kavgaya bakar mısınız, hareket halinde arabadan sarkıp diğer arabaya vuruyor. Şaka gibi geliyor ama insanlar gerçekten kalitesiz. Trafik de kalitesiz. Düzende ahlakta gidiyoruz resmen https://www.instagram.com/reel/CmrN8nrjSdg/?igshid=Zjc2ZTc4Nzk= sonra tdci da randumana karşıyız? dumanı yer otururdu aşaaa, aynı bölgede polis aracı önündeki minibüsü durdurup camına saldıran vardı, polis korna çalıyordu 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: sonra tdci da randumana karşıyız? dumanı yer otururdu aşaaa, aynı bölgede polis aracı önündeki minibüsü durdurup camına saldıran vardı, polis korna çalıyordu yağlar erimiş 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Basın ekspres’teki kavgaya bakar mısınız, hareket halinde arabadan sarkıp diğer arabaya vuruyor. Şaka gibi geliyor ama insanlar gerçekten kalitesiz. Trafik de kalitesiz. Düzende ahlakta gidiyoruz resmen https://www.instagram.com/reel/CmrN8nrjSdg/?igshid=Zjc2ZTc4Nzk= Çağlar Bayur yazdı: sonra tdci da randumana karşıyız? dumanı yer otururdu aşaaa, aynı bölgede polis aracı önündeki minibüsü durdurup camına saldıran vardı, polis korna çalıyordu Merso haketmiş. Bu tür durumlarda iyi kaçan, iyi duran, iyi yol tutan, iki ton ve vurunca acımayacağın ve görenlerin hafif tırstığı bi arabanın olması avantaj. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 Selim Bilgin yazdı: Merso haketmiş. Bu tür durumlarda iyi kaçan, iyi duran, iyi yol tutan, iki ton ve vurunca acımayacağın ve görenlerin hafif tırstığı bi arabanın olması avantaj. bu gibi durumlar için araç alacaksak o zaman şöyle bir şey olsun Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: en son reno, merso’nun aklını alıyor, oraya güldük tabi E tabi parcalar pahali 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 Renocu en fazla korna falan çalmıştır.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts