Tansu Kalafatoğlu 3 Kasım 2022 Paylaş 3 Kasım 2022 Çağlar Bayur yazdı: yani motor çalışarak gittiği yol boyunca 100km de 7,8lt tüketmiş veslie ile %78 ile alakası yok rakam benzerliği Bilemeyiz. Denemek lazım ama motor çalıştığı zamanlar, gücün lazım olduğu zamanlar. Az güçte de çalıştığını varsayarak ortalama tahmini yapılabilir Yorum bağlantısı
Ali Gök 3 Kasım 2022 Paylaş 3 Kasım 2022 avrupa yakası araba ile zulüm. avrupa yakasına gerçekten araba ile gitmem mecburi değilse direk toplu taşıma kullanıyorum hatta yaşamayın imkanı olan kaçsın ordan 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Kasım 2022 Paylaş 3 Kasım 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bilemeyiz. Denemek lazım rakamlar orda gidilen yol ve tüketim ve % ler Tansu Kalafatoğlu yazdı: tahmini yapılabilir matematikte tahmin olmaz o hypercı işi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Kasım 2022 Paylaş 3 Kasım 2022 Çağlar Bayur yazdı: rakamlar orda gidilen yol ve tüketim ve % ler matematikte tahmin olmaz o hypercı işi Normal arabada motor çalışırken kesintisiz gazlıyor muyuz? Yok. Ama hibritte motorun çalışma zamanları gaza yüklenildiği zamanlar. Öyle yüzde falan kurtarmaz. Yine olmadı Sen emisyonlardan yürü abi. Orası daha güzel 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Kasım 2022 Paylaş 3 Kasım 2022 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Öyle yüzde falan kurtarmaz. yahu % senin ekranındaki bilgi gidilen km ve motorun çalışma % km si belli basit hesap, 7,8 yakmış çalıştığı sürece, geri kalan yolu pilden yapmış , ekranda toplam karma tüketim bilgisi de var. biz gazlarken manyetik alan yaratmadan gazlıyoruz , çoluğa çocuğa zararlı o manyetik alan 3 Kasım 2022 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Kasım 2022 Paylaş 3 Kasım 2022 Çağlar Bayur yazdı: biz gazlarken manyetik alan yaratmadan gazlıyoruz , çoluğa çocuğa zararlı o manyetik alan hah böyle gelin lpg’nin dumanı kışın elleri ısıtmada işe yarıyor mesela. Her taraftan fayda akıyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Kasım 2022 Paylaş 3 Kasım 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: hah böyle gelin lpg’nin dumanı kışın elleri ısıtmada işe yarıyor mesela. Her taraftan fayda akıyor karbon ayak izi en az olan yakıt cinsi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Kasım 2022 Paylaş 3 Kasım 2022 Çağlar Bayur yazdı: karbon ayak izi en az olan yakıt cinsi mesela ben 3-5km elektrikle gidebiliyorum. İzim o sıra siliniyor. Bulun bulabilirseniz 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Kasım 2022 Paylaş 3 Kasım 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: mesela ben 3-5km elektrikle gidebiliyorum. İzim o sıra siliniyor. Bulun bulabilirseniz atom bombası da sıfır emisyonla iniyor aşsaaya 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 (düzenlendi) Bugün ilk defa akşam kızımı alırken geç kaldım. Bu akşam istanbul delirmiş. Yolların %80’i araçla dolu. İlk defa görüyorum bu oranı sanırım. %89’u görmüş haberlerde öyle diyor 1 Aralık 2022 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Gencay Bengli 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bugün ilk defa akşam kızımı alırken geç kaldım. Bu akşam istanbul delirmiş. Yolların %80’i araçla dolu. İlk defa görüyorum bu oranı sanırım. %89’u görmüş haberlerde öyle diyor Dua kapım açıktır diye her akşam bizi burdan kurtar bize bir kapı aç diye yaradana sığınıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 vesile ile yağmur yağınca trafik neden artar ben anlamadım hiç , tünele /köprüye girişte fren yaplırı mesela onu da anlamam 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: vesile ile yağmur yağınca trafik neden artar ben anlamadım hiç , tünele /köprüye girişte fren yaplırı mesela onu da anlamam Görüşten ötürü. Cam buğulanıyor, sürücü klimayı açmayı akıl edemediği için etrafı göremiyor ve r-kompleksinin gereği olarak yavaşlıyor. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 Hani 3. köprü çözüm olacaktı? Avraysa tüneli can olacaktı? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 Öndekinin ani fren yapması kadar Takip mesafesine uyulmadığı için ilk fren yapanın arkasında km’ye varan kuyruk oluşuyor. Çünkü 2.araba daha sert yapıyor. 3.araba duruyor arkası zincirleme duruyor 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 Sani Gerşon yazdı: Hani 3. köprü çözüm olacaktı? Avraysa tüneli can olacaktı? can oldu iyi para bırkıyor, nerden baktığına bağlı yahu 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 Gencay Bengli yazdı: Dua kapım açıktır diye her akşam bizi burdan kurtar bize bir kapı aç diye yaradana sığınıyorum. İstanbula her geldiğimde Rabbim burada yaşayanlara sabır versin diye dua ediyorum. Sani Gerşon yazdı: Hani 3. köprü çözüm olacaktı? Avraysa tüneli can olacaktı? İstanbulda ki fabrikalar, iş imkanlarının bir kısmı Anadoluya tsşınmadıkça boğazın üstüne 50 köprü yapılsın trafik düzelmez. 5 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 Sani Gerşon yazdı: Olası İstanbul depreminde 1999 dakika gibi ekonomik etkileride minimum olur. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 2 Aralık 2022 Paylaş 2 Aralık 2022 Metin Uzunoğlu yazdı: İstanbula her geldiğimde Rabbim burada yaşayanlara sabır versin diye dua ediyorum. İstanbulda ki fabrikalar, iş imkanlarının bir kısmı Anadoluya tsşınmadıkça boğazın üstüne 50 köprü yapılsın trafik düzelmez. Aman abi kimse anadoluya taşınmasın. Anadolu yakası da berbat bir hal aldı kalsınlar orada. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 Aralık 2022 Paylaş 2 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: mazot ucuzladı bea 23 liraya düştü... pffff Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 Aralık 2022 Paylaş 2 Aralık 2022 Ümit Türk yazdı: Aman abi kimse anadoluya taşınmasın. Anadolu yakası da berbat bir hal aldı kalsınlar orada. Anadolu yakası değil, Anadolu illeri 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Aralık 2022 Paylaş 2 Aralık 2022 Bilinçsiz sürücüler de trafiğe ciddi katkı sağlıyor ki oranları epey yüksek. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts