Tansu Kalafatoğlu 26 Ocak 2022 Paylaş 26 Ocak 2022 Elin ülkesi otoyolda kar yüzünden mahsur kalanlara 2000 avro ödeme yapsın, bizimki kar yüzünden saatlerce otoyolda bekleyenden ücret kessin. dün kayınçoyu almaya gittim ıspartakule giriş, hiç çıkmadan hadımköy’den dönüp mahmuetbey’den çıktım. 6,5 lira kesmiş devletlümüz Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 26 Ocak 2022 Paylaş 26 Ocak 2022 Servet Aydın yazdı: O haber gerçek mi https://www.thenationalherald.com/drivers-stuck-on-snow-covered-greek-highway-to-get-2000-euros/ Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Ocak 2022 Paylaş 26 Ocak 2022 Servet Aydın yazdı: O haber gerçek mi Akit bile yazdı. Diğerleri 2000 avro dedi, akit 30.470 lira dedi 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Ocak 2022 Paylaş 26 Ocak 2022 Servet Aydın yazdı: O haber gerçek mi gidip yerinde inceleyelim Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 26 Ocak 2022 Paylaş 26 Ocak 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Akit bile yazdı. Diğerleri 2000 avro dedi, akit 30.470 lira dedi Çıkıp para istemesinler de. İban verip. Biz bize yeteriz falan. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Elin ülkesi otoyolda kar yüzünden mahsur kalanlara 2000 avro ödeme yapsın, bizimki kar yüzünden saatlerce otoyolda bekleyenden ücret kessin. dün kayınçoyu almaya gittim ıspartakule giriş, hiç çıkmadan hadımköy’den dönüp mahmuetbey’den çıktım. 6,5 lira kesmiş devletlümüz . 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 26 Ocak 2022 Paylaş 26 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: gidip yerinde inceleyelim OMG! Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Ocak 2022 Paylaş 26 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: gidip yerinde inceleyelim Hatta kar bekleyelim, kar yağınca gidip otoyolda mahsur kalalım.. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 26 Ocak 2022 Paylaş 26 Ocak 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Hatta kar bekleyelim, kar yağınca gidip otoyolda mahsur kalalım.. Çekiciyi ayarlayın abi siz, yaz lastikli dorse işi bende. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Ocak 2022 Paylaş 26 Ocak 2022 Hatta kar bekleyelim, kar yağınca gidip otoyolda mahsur kalalım.. Çabi gelmesin. Onun araba kalmaz artık 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Ocak 2022 Paylaş 26 Ocak 2022 Karın yağdığı geceden bir video. Arabanın yaz lastiğiyle debelenmesini geçtim de burası tam ibb başkanlık binasının önü. Diğer müdürlükler falan da burada. Saraçhane’deki bina yani. Yollar kapanmış, her yer kar iken, belediyenin bahçesini (havuzun yanı) kardan temizleyen araç ne yapıyor orada çözebilen var mı bunun bilinçli yapılma ihtimali var mı? Bunu bilinçli yapıyorsa, yapan adam demez mi ki, yav yarın bana hesap sorarlar diye 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 26 Ocak 2022 Paylaş 26 Ocak 2022 Sabah işe gelirken Beylikdüzü civaında hala e5 te bırakılmış araçlar var dı dün de dışarıdaydım kalan araçların %95 i kış lastiksiz. Ben bu işe başka taraftan da bakıyorum kul hakkına girer bu ben böyle çıkanlara hakkımı helal etmiyorum 13 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Ocak 2022 Paylaş 26 Ocak 2022 Fatih Keskin yazdı: Sabah işe gelirken Beylikdüzü civaında hala e5 te bırakılmış araçlar var dı dün de dışarıdaydım kalan araçların %95 i kış lastiksiz. Ben bu işe başka taraftan da bakıyorum kul hakkına girer bu ben böyle çıkanlara hakkımı helal etmiyorum Ben tartıştım biriyle. İlk yağdığı gün mahmutbey’de bi jetta yaz lastiğiyle rampa başında debeleniyordu. Ben de metrodan çıktım. Arkasında 1km kuyruk olmuş. Söylendim biraz. “Sakallı genç esmer” jetta sahibi arkadaş kışlık var işte sanane dedi. Primacy 3 lastiği var. Yazık değil mi bu kadar insan arkada zamanı gidiyor yakıtı gidiyor senin sorumsuzluğun yüzünden. Bugün çıkmasaydın o kadar uyarı yapıldı. Sen yazlıklarla çıktın. Anlamadı ne dediğimi bile. İkna ettiler de kenara çektik. Diğerleri geçti. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 26 Ocak 2022 Paylaş 26 Ocak 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ben tartıştım biriyle. İlk yağdığı gün mahmutbey’de bi jetta yaz lastiğiyle rampa başında debeleniyordu. Ben de metrodan çıktım. Arkasında 1km kuyruk olmuş. Söylendim biraz. “Sakallı genç esmer” jetta sahibi arkadaş kışlık var işte sanane dedi. Primacy 3 lastiği var. Yazık değil mi bu kadar insan arkada zamanı gidiyor yakıtı gidiyor senin sorumsuzluğun yüzünden. Bugün çıkmasaydın o kadar uyarı yapıldı. Sen yazlıklarla çıktın. Anlamadı ne dediğimi bile. İkna ettiler de kenara çektik. Diğerleri geçti. Oflunun kanırttığı Linea sahibine resimleri gönderdinmi. Adam üzüldüm açıkcası. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 26 Ocak 2022 Paylaş 26 Ocak 2022 O cinslerin nesli tükenir derken fena ürüyorlar 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Ocak 2022 Paylaş 26 Ocak 2022 Ali Darbaz yazdı: Oflunun kanırttığı Linea sahibine resimleri gönderdinmi. Adam üzüldüm açıkcası. Tanımam etmem emniyete attım mail Yorum bağlantısı
Metin Akbal 26 Ocak 2022 Paylaş 26 Ocak 2022 Karın yağdığı geceden bir video. Arabanın yaz lastiğiyle debelenmesini geçtim de burası tam ibb başkanlık binasının önü. Diğer müdürlükler falan da burada. Saraçhane’deki bina yani. Yollar kapanmış, her yer kar iken, belediyenin bahçesini (havuzun yanı) kardan temizleyen araç ne yapıyor orada çözebilen var mı [emoji4] bunun bilinçli yapılma ihtimali var mı? Bunu bilinçli yapıyorsa, yapan adam demez mi ki, yav yarın bana hesap sorarlar diye Emir bekliyordur [emoji4] Yorum bağlantısı
Metin Akbal 26 Ocak 2022 Paylaş 26 Ocak 2022 Çıkıp para istemesinler de. İban verip. Biz bize yeteriz falan.Temelin otelde kaldığı fırka var. Sauna parası yemek parası o parası bu parası. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Ocak 2022 Paylaş 26 Ocak 2022 Sık video geliyor twitter’de. Milletin tüm uyarılara rağmen yaz lastiği ile yola çıkması zaten skandal. Bir de üstüne dün ve bugün yol ortasına bıraktıkları arabaları gelip almıyorlar. Çekiciler sürekli araba çekiyor. 2 gün arkadaş. Arabayı bırakıp gidiyorsun. Her zaman her yerde tartışılır. Yönetim eleştirilir. Ben de derimki, yönetimdeki insanlar ithal değil. Bizim insanımızın ortalaması. Malzeme bu. Sonuç bu. bizim milletimizin çoğu gün yüzü görmeyi haketmiyor gerçekten. O yüzden yazık falan da diyemiyorum 3 Yorum bağlantısı
Cem Işık 26 Ocak 2022 Paylaş 26 Ocak 2022 Mert Gülkokan yazdı: dün video izledim Porsche jeep istanbulda karlı yolda arkadan itiyorlar ama ilerleyemiyordu Porsche jeepe kar lastiği takmadan trafiğe çıkan kişi gerçekten gerizekalıdır "Araba 4x4 , kar lastiği neymiş peehh" diyen bir kayın akrabanın milyon liralık ingiliz jeepini, benim 4x2 aracımın güle oynaya çıktığı otopark rampasından 4 kişi ite kaka çıkaramadık. 275 taban sanırım lastiği var. İstanbul'da kar kaç gün olacak ki neden kar lastiğine para vereyim? dedi konuşmanın sonunda. Hava 7 derecenin altında mutlak gerekir, kar olmasına gerek yok falan demek istedim ama , kime ne anlatıyorsam.. Çabalamadım. 6 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Ocak 2022 Paylaş 26 Ocak 2022 (düzenlendi) Cem Işık yazdı: "Araba 4x4 , kar lastiği neymiş peehh" diyen bir kayın akrabanın milyon liralık ingiliz jeepini, benim 4x2 aracımın güle oynaya çıktığı otopark rampasından 4 kişi ite kaka çıkaramadık. 275 taban sanırım lastiği var. İstanbul'da kar kaç gün olacak ki neden kar lastiğine para vereyim? dedi konuşmanın sonunda. Hava 7 derecenin altında mutlak gerekir, kar olmasına gerek yok falan demek istedim ama , kime ne anlatıyorsam.. Çabalamadım. takmasın kış lastiği ama trafiğe de çıkmasın. Üç gün kar var, o gün işim olursa taksiyle toplu taşımayla hallederim diyen insanda sorun yok. Ama kar uyarısı yapılıyorken sanki yaz günü gibi yaz lastiğiyle trafiğe çıkan insan. Ne bileyim.. ya da zorunlu olmadıkça sanırım çözüm olmayacak. Yoruma açık olmamalı sanırım 26 Ocak 2022 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Ocak 2022 Paylaş 26 Ocak 2022 Cem Işık yazdı: kime ne anlatıyorsam.. çatal ile çorba içtin mi hiç? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Ocak 2022 Paylaş 26 Ocak 2022 Servet Aydın yazdı: Çabi gelmesin. Onun araba kalmaz artık Çekeriz soketim birini 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Ocak 2022 Paylaş 26 Ocak 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Çekeriz soketim birini bozdum ben, geleyim? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Ocak 2022 Paylaş 26 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: bozdum ben, geleyim? Önce Gebze'ye gel bi kontrol edilsin. iyi bozulmuş mu.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts