İçeriğe Yönlendir

İstanbul Trafiği

Yakup Kocaağa

Recommended Posts

Servet Aydın
Şu CNN türk deki yer nereyse,bir şerit açacak kadar makina teşkilat yok mu

Dağa kaçmış iş makinaları
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Açılmaz bu trafik.  İnsanlar araçlarını bırakıp gitmiş hep. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

noraml bir günde sabahın 6 sında zincirlikuyuda 2 araba çarpışırsa, kuyruğun ataşhere taştığı bir dinamikte... bunca araba kıpırdayamaz...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin

Cidden zeka ortalamamız çok düşük sanırım. Başka açıklamasını bulamıyorum. Devleti, vatandaşı komple. 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Trafiğin sebebi yaz lastikli araçların yola çıkmasıydı. Onlarda akıl zaten yok. Onun haricinde bu kadar uyarıya rağmen bugün araba kullanmak da doğru değildi. Öte yandan ben yollarda hazırlık göremedim. Gerek ibb, gerek karayolları yeteri kadar hazılıklı değildi. Hatta ilçe belediyeleri. Sokakların hepsi kapalı şu an. Garibime giden de tuzlama araçlarının kayması, devrilmesi oldu. Hatta otobüslerin yolda kalması oldu. Bunlar kış lastiğinden muaf mı anlamadım. Yaz lastikli iett arabaları koca caddeyi tıkadı mahmutbey metro’nun orada mesela. Uğraşa uğraşa otobüs çapraz kaldı yolun ortasında. 

neyse, klasik türkiye manzaraları işte. Sanırım şu an biraz biraz açılıyor. 2 gün don var. Millet yine yazlıklarıyla çıkmaz inşallah

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

Bunca yaşananlardan sonra Devletin çıkarması gereken ders "KIŞ LASTİĞİ TRAFİĞE ÇIKAN BÜTÜN ARAÇLARA ŞART" .

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ

Belediyenin tuzlama aracının şoförü alkollü çıkmış, şoförün en üst amiri de balıkçıda yemekte.  Bu rezalet gayet normal 

• Beğenme 2
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Az önce haberde denk geldim, Passatın arka tekerine kar çorabı takıp yol kenarına park etmişler, trafik olmazsa şaşırmak lazım 😁

• Beğen 3
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Nokian’lı Ateşli ve ben dün gündüz saatlerinde Kadıköy - Ataşehir civarlarındaydım , ana yollar tertemizdi ara yollarda da sorun yaşamadım. Tanıdğım bir çok insan hala yaz lastikli araç kullanıyor ve dün de trafiğe çıktılar. Herkes ona buna suç atacağına önce kendine baksın bence.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Gencay Bengli

Dün öğle saati 12 ile 14 arası problem olan Küçükçekmece -Avcılar- Beylikdüzü- Büyükçekmece hattı güneşliydi ve asfalt kuruydu. Aklı olan adam öğlen çıkar giderdi. Hiçbir sorun da yaşamazdı. İnsanlara bu çile özellikle yaşatıldı. Sebebi maalum. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

angara dan bildiriyorum. doğru düzgün kar yok zaten, ama buz vardı. sabah -9 idi. gündüz -2 gece -13. oluyor iki gündür. bugün kaldırımlar dahil heryer açık. deli gibi tuz kaplandı arabaların üzeri. ana yol yada sokaklar hepsi düzgün.  belediye ve karayolları iyi çalışmış gece.

Metin Uzunoğlu yazdı:

Bunca yaşananlardan sonra Devletin çıkarması gereken ders "KIŞ LASTİĞİ TRAFİĞE ÇIKAN BÜTÜN ARAÇLARA ŞART" .

para olmayınca bir çok insan eriniyor malesef.

• Beğen 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Gencay Bengli

İstanbul'da Saat 13:00a kadar özel araçlar trafiğe çıkamayacak ...

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Fatih Evcin yazdı:

yok demi bizden mahsur kalan?

Dün akşam, 15-20 dk' lık yolu 4 saatte gittim. Umarım çok sıkıntı yaşayan olmamıştır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
angara dan bildiriyorum. doğru düzgün kar yok zaten, ama buz vardı. sabah -9 idi. gündüz -2 gece -13. oluyor iki gündür. bugün kaldırımlar dahil heryer açık. deli gibi tuz kaplandı arabaların üzeri. ana yol yada sokaklar hepsi düzgün.  belediye ve karayolları iyi çalışmış gece.
para olmayınca bir çok insan eriniyor malesef.

Ankara belediye başkanı işi biliyor. İstanbul patates
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

politik birşey yazmadan yorum yapmak zor olur. ancak istanbulun mega bir köy olduğunu hatırlatmama izin ver.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Kayınço dün akşam hadımköy ömerli’de fabrikada kaldı. Hala daha orada. İstanbul caddesi’nde bir tane kar küreme aracı veya tuzlama aracı yok şu an. Bu cadde üstünden tem’e bağlantı yolunda kalan servis ve araçların içinde bekleyenler var hala. Yazık oldu gerçekten. Tam bir sınıfta kalış örneği sergilendi. İbb gerçekten bu işi beceremedi. İlçe belediyeleri ve karayolları büyük ihtimalle partizanlık yapıp destek vermedi. Yazık oldu. 

• Beğen 1
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

Bu sabah işe böyle geldim.. 

Hakikaten nereye gidiyon, yasak sana uğramamış :) 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

koca caddeyi tıkadı mahmutbey

dün gece kilit nokta orası idi, a dan z ye yetkilisinden yetkisizine sınıfta kalındı, en yakın çevremden bile akıllara zarar hikayeler duydum, yol/kar/sürüş kültürümüz çok zayıf, sivil insiyatif yok zaten, büyük bir alışveriş merkezi gece açık kalarak yolda kalanlara sığınma imkanı sağlamış mesela, hatalı bir kapanma kararına karşı gelerek , güzel bir insiyatif. umarım ceza almazlar :)

Ali Darbaz yazdı:

Bu sabah işe böyle geldim.. 

yasalara , duyurulara neden kulak asmadın çok merak ediyorum ? istatistik için soralım?

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

bir tane kar küreme aracı veya tuzlama aracı yok şu an

medyadaki görüntülerden takip edebildiğim kadarı ile bunlar hakkında ciddi! bir araştırma yapılmalı hukuk çerçevesinde, 8 tekerin kaydığı bir görüntü teknik olarak anormal

Fatih Evcin yazdı:

yok demi bizden mahsur kalan?

adaşın mahsur kaldı, pastırma kemirerek hayatta kalmış ağlıyorum

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ahmet Hasan Şendağ yazdı:

şoförün en üst amiri de balıkçıda yemekte.

bu sıkıntılı günde akıl ve gerçek dışı bu yorumunnuz kınıyorum, burası maaşlı sosyal medya ortamı değildir, burada aile ortamı hüküm sürer.

Ali Darbaz yazdı:

Valla bir yasak olduğunu ancak işe varınca öğrendim. 

gerçekten istatistik için sordum, sen biz gibi sosyal medya ve haberlere vakıf insanlar da böyle yaparsa.. duyuru geç yapıldı o kabul ama yine de olmamalı idi. yolda kontrol uyarı çevirme var mıydı? vesile ile radyo trafik uygulamasını tavsiye ederim, kullan güzel

• Beğen 4
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Şirket 08:30 da mail attı. İşe gelmenize gerek yok. Ama ben sabahın 08:00 da yola çıktığım için, mesai başlayınca yasakları okumaya başladım. :D Şimdide işe gelenler hava durumuna göre erken çıkış yapabilir maili geldi. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...