İçeriğe Yönlendir

İstanbul Trafiği

Yakup Kocaağa

Recommended Posts

Ali Gök

istanbulda işyeri ile ev 15 dk olmasına uğraşın. ekstra para verin ev tutun. ilk fırsatınızdada istanbulu terk edin

işin doğrusu bu

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Ali Gök yazdı:

istanbulda işyeri ile ev 15 dk olmasına uğraşın. ekstra para verin ev tutun. ilk fırsatınızdada istanbulu terk edin

işin doğrusu bu

Kurulu düzenimiz var yoksa... :D

• Mutlu 6
Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım

işin doğrusu bu
Dışarıda yapacak iş bulursak neden olmasın ama maalesef sektör nerdeyse tamamen İstanbul da
Homeoffice çalışma durumu olursa ancak.
Yorum bağlantısı
Ali Gök
(düzenlendi)

son zamanlarda görüyorum arkadaşlardan memlekette neyi varsa bağ bahçe arsa ev satıp istanbuldan saçma sapan bi evi 1.5 milyona alıp çok iyi aldım vs gibi laflar sonrada aman trafik var çekemiyorum vs . yapmayın yaptırmayın eğer 1 karış biyeriniz varsa memlekette satıp istanbula gömmeyin

üstelik şu ortamdada müthiş ağır bir krediyi yüklenip 10 sene stres çekilir dert değil

Köksal Yılmaz yazdı:

Kurulu düzenimiz var yoksa... :D

çıkar cebindeki telefonu :D 

tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Ev ve iş yeri arası yürüme 20 dakika, tek çözüm budur. 

Yorum bağlantısı
Gencay Bengli

Beylikdüzü-Halkalı  8 yıldır istikrarlı bir şekilde gidip geliyorum. Ortalama git gel 50 km harcadığım sure 3/3.5 saat. Denemediğim rota da kalmadı üç aşağı beş yukarı değerler aynı. Demem o ki ya biz istabulu alicaz ya da istanbul bizi...ama sanırım istanbul bizi alacak :)

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin

Evden (remote) çalışmak isteyen yazılımcılar değerinde alınır. :) 

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı
Selim Bilgin yazdı:

Evden (remote) çalışmak isteyen yazılımcılar değerinde alınır. :) 

Değer kısmı gerçekten değerli Anadolu şirketlerine çalışan yazılımcı kalmadı gibi bir şey.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Bizim IT ciler de full evde, bizi çağırıyorlar yarı zamanlı ofise. Vaktinde okumadık 

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
Ali Gök yazdı:

ilk fırsatınızdada istanbulu terk edin işin doğrusu bu

O da çözüm değil. Kalktık Çerkezköy'e geldik. Burası da yıllık %30 gibi inanılmaz birbüyüme oranına sahip. Şimdiden trafik olarak benzemeye başladı. Beylikdüzü'nün 20 sene önceki hali gibi.

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Furkan Avcı yazdı:

Değer kısmı gerçekten değerli Anadolu şirketlerine çalışan yazılımcı kalmadı gibi bir şey.. 

Türk şirketleri olarak güncelleyebiliriz abi. Piyasa acayip kızışık. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya
Gencay Bengli yazdı:

Ortalama git gel 50 km harcadığım sure 3/3.5 saat.

Ömür trafikte geçiyor. 

Hanım diyorki istanbula gidelim. Fatih başına geleceği biliyor, İstanbula hiç gidermi :D 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Erdem Doğan
Gencay Bengli yazdı:

Beylikdüzü-Halkalı  8 yıldır istikrarlı bir şekilde gidip geliyorum. Ortalama git gel 50 km harcadığım sure 3/3.5 saat. Denemediğim rota da kalmadı üç aşağı beş yukarı değerler aynı. Demem o ki ya biz istabulu alicaz ya da istanbul bizi...ama sanırım istanbul bizi alacak :)

O yolu karadan giden hiçbir vasıta ile rahat gidemezsiniz, yavaşca ellerinizi kaldırıp teslim olun 😂

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Gencay Bengli yazdı:

Hybrid alın 🙈

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhat Işık
Sabah saatleri yine ramazan vakti, barbaros bulvarından levente çıkarken bir minibüsçüyle tartıştık, oruç başıma vurdu diyor gerekçe. Sabahın 10’u yahu.. 

Sıkıştık mı hep dini terimlere baş vuruyoruz. Oruç un ne suçu var acaba?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Tansu Kalafatoğlu
(düzenlendi)

2 gündür trafik bir nebze rahat. Pazartesi de aynı şekildeyse millet kontak kapatmış demektir. 

tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

2 gündür trafik bir nebze rahat. Pazartesi de aynı şekildeyse millet kontak kapatmış demektir. 

Bana da öyle geldi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Serhat Işık yazdı:

Sıkıştık mı hep dini terimlere baş vuruyoruz. Oruç un ne suçu var acaba?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kan şekeriyle asabiyetin ilgisi mevcut adam ona referans vermiş

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Gencay Bengli yazdı:

İstanbulda bulunan sanayi kuruluşlarının yarısı Anadoluya taşınmadan İstanbulluya "Rahat" yüzü yok, hatta olası bir depremde Türk Ekonomisini 1999 depreminden sonraki ekonomik krizden daha büyük krizler bekliyor.  

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Mehmet Göktürk yazdı:

Kan şekeriyle asabiyetin ilgisi mevcut adam ona referans vermiş

Adamın buna referans verdiğinden haberi var mıdır :D

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

neresi ise oraya gelelim, nişantaşı full

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Köksal Yılmaz yazdı:

Adamın buna referans verdiğinden haberi var mıdır :D

Deneyimlemiş. Doğru gözlem.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

neresi ise oraya gelelim, nişantaşı full

Yok, biz gelelim oraya. Boşverin trafiği 😁

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Kartaldan Karamürsele otoban kullanmadan 90 ı pek geçmeden geldim yollar boştu. Gazlayan bayaa azalmıştı

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...