Ümit Türk 16 Ekim 2020 Paylaş 16 Ekim 2020 (düzenlendi) Arkadaşlar araç almak için yetkili servisten araç geçmişi alabiliyor muyuz? Ford Yetkili Servisten mesela.Deneyen oldu mu;? Not: Ruhsat sahibiyim. 16 Ekim 2020 tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 16 Ekim 2020 Paylaş 16 Ekim 2020 Ruhsat sahibine veriyorlar. Tanıdığınız varsa serviste belki yardımcı olunur ama Ben bu aracı alacağım geçmişini verir misiniz deseniz vermezler normalde. ya ruhsat sahibi ile gideceksiniz ya da dediğim gibi sempatik kanallar varsa o şekilde. 1 Yorum bağlantısı
Tufan Caliskan 16 Ekim 2020 Paylaş 16 Ekim 2020 Ruhsat sahibi değil iseniz personelin size bilgi vermemesi gerekir. Veri koruma kanunu vardır. Ruhsat sahibi servisten bilgi alabilir. Bir önceki arabamın 60 binde garantiden şanzuman değiştirdiğini öğrenmiştim mesela 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Ekim 2020 Paylaş 16 Ekim 2020 Hyundai her arayana söylüyor. Ben çok aldım. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 16 Ekim 2020 Paylaş 16 Ekim 2020 ruhsat sahibine verirler yoksa vermezler bir arabanın servisteki tamir bilgilerinin kişisel veri kanununa uymaması nedir saçmalık gözümde. sanki adamın tapu bilgilerini banka hesaplarını sorguliyacak servis çalışanı 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 16 Ekim 2020 Paylaş 16 Ekim 2020 Ford servisleri vermiyor.Biraz dil dökmek gerekiyor.Ben alacağım bir aracın km düşürüldüğünü servisten anlamıştım.Son servis bakım km si, alacağım sıradaki km den daha yüksekti 3 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 16 Ekim 2020 Paylaş 16 Ekim 2020 Eski aracımı satarken(hatasız boyasız ve full servis bakımlıydı) alıcı illede serviste ekspertiz yaptırıcam diyordu sonra fiyatı duyunca vaz geçmişti Servisteki görevli sadece aracın düzenli bakıma geldiğini söyledi. Zaten araca bakım dışında 2 kere triger değişimi yapılmıştı onun dışında standart yağ bakımları. Şuanki aracımıda vw servisine götürdüğüme geçmişine baktırdım (son bakım dışında servis bakımlı diye almıştım öylede çıktı alırken sorgulamadım) vw servisindeki görevlide standart bakım dışında en küçük bir işlemi bile söyledi bana. Park sensörü arızasından dolayı servise girdiğini bile öğrenmiştim 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 16 Ekim 2020 Yazar Paylaş 16 Ekim 2020 Ali Darbaz yazdı: Hyundai her arayana söylüyor. Ben çok aldım. Genişlet çok yanlış yapıyorlar. Ahmet Türedi yazdı: Ford servisleri vermiyor.Biraz dil dökmek gerekiyor.Ben alacağım bir aracın km düşürüldüğünü servisten anlamıştım.Son servis bakım km si, alacağım sıradaki km den daha yüksekti Genişlet arayıp denemedim ama verirler bence. hiç olmazsa bakıma diye gidip sorgulatabiliriz bence. Ali Gök yazdı: ruhsat sahibine verirler yoksa vermezler bir arabanın servisteki tamir bilgilerinin kişisel veri kanununa uymaması nedir saçmalık gözümde. sanki adamın tapu bilgilerini banka hesaplarını sorguliyacak servis çalışanı Genişlet Mert Gulkokan yazdı: Tek başına alamazsınız Araç sahibi de olması lazım Genişlet araç sahibiyim. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 16 Ekim 2020 Paylaş 16 Ekim 2020 Kadjar'ı alırken Renault servisene ruhsat bilgileri ile gittim, önce söylemedi ama sonra bilgisayardan bakıp okudu. Onun yerine keşke renault port indirip oradan baksaymışım, tüm servis geçmişi vardı. Şasi no ile bakılıyor. 2 Yorum bağlantısı
Hamit inan 16 Ekim 2020 Paylaş 16 Ekim 2020 Ümit Türk yazdı: Arkadaşlar araç almak için yetkili servisten araç geçmişi alabiliyor muyuz? Ford Yetkili Servisten mesela.Deneyen oldu mu;? Not: Ruhsat sahibiyim. Genişlet 2010 da istanbul bulunan yetkili servisi arayıp almıştım. Hangi tarihte bakıma girdiğini ve km bilgisini sormuştum. Silinme olup olmadığını anlamak için. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Ekim 2020 Paylaş 16 Ekim 2020 Aracın sahibi ile gitmiştik. Tüm geçmiş servis formlarını mail atmışlardı. mazda’nın Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 16 Ekim 2020 Paylaş 16 Ekim 2020 Mahmut Yıldız yazdı: Kadjar'ı alırken Renault servisene ruhsat bilgileri ile gittim, önce söylemedi ama sonra bilgisayardan bakıp okudu. Onun yerine keşke renault port indirip oradan baksaymışım, tüm servis geçmişi vardı. Şasi no ile bakılıyor. Genişlet Evet renault port uygulamasından bakılıyor fordun da varsa benzer uygulaması indirilip şase no ile falan sorgulanabilir. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 16 Ekim 2020 Paylaş 16 Ekim 2020 Ümit Türk yazdı: çok yanlış yapıyorlar. Genişlet Hyundai de vermiyor. Biz arkadaşa i20 alırken sorduk. Ruhsat sahibini istediler. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 16 Ekim 2020 Paylaş 16 Ekim 2020 Geçmiş dönem bir jazz alacaktım, o zaman forumda serviste çalışan biri vardı, ona sormuştum bilgi vermişti. İyiki de vermiş, araç sahbinin söylemediği birsürü şey çıkmıştı. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 16 Ekim 2020 Paylaş 16 Ekim 2020 Ford servisten araç sahibi veya ruhsat elinizdeyse her türlü bilgiyi alabilirsiniz. Ancak üçüncü şahıslara bilgi vermeleri yasak. serviste bir tanıdığınız varsa veya servis sizi tanıyıp güveniyorsa bilgi paylaşımı yapılabiliyor. onuda yazılı belge olarak değil sözlü veribiliyorlar suç teşkil etmemesi açısından. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 16 Ekim 2020 Paylaş 16 Ekim 2020 honda, ruhsat sahibine ruhsatla beraber servise giderek şahsen başvurursa veriyor. mail veya telefonda ile bilgi vermiyor şahsen gidince tek tek anlatıyorlar. istersen mailde atarım demişlerdi bana Yorum bağlantısı
Ersel Yıldız 16 Ekim 2020 Paylaş 16 Ekim 2020 2017 yilinda almak uzere oldugum renault marka aracin sahibiyle birlikte yetkili servise gitmistik. İsrar etmemize rağmen gecmis bilgilerini vermemislerdi. Ancak 300tl gibi bir rakamla ekspertiz yapip o sekilde verebileceklerini soylemislerdi. Kızıp çıkmıştım. Tamamen servisteki ilgili personelin halet-i ruhiyesine göre degiskenlik arz eden bir durum. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 16 Ekim 2020 Paylaş 16 Ekim 2020 Renault port uygulamasından ruhsat sahibi rahatça ulaşabiliyor bilgilere. Bunun yanı sıra ruhsat sahibinden gerekli bilgileri alıp uygulamadan isteyen bakabilir Kasko üzerinden dahi yapılan işlemler mevcut Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 16 Ekim 2020 Paylaş 16 Ekim 2020 Ümit Türk yazdı: Arkadaşlar araç almak için yetkili servisten araç geçmişi alabiliyor muyuz? Ford Yetkili Servisten mesela.Deneyen oldu mu;? Not: Ruhsat sahibiyim. Genişlet sadece ruhsat sahibinin kendisine veriyorlar. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 Ekim 2020 Paylaş 17 Ekim 2020 Fiesta da kendi aracımı başvuru yaparak almıştım, kmsi düşürüldüğünü yetkiliden öğrendim, Fiat işlemler bizden yapılmadığı için görünmüyor dedi ama ruhsat sahibi iseniz Fiat yol arkadaşım uygulaması ile herşeyi görüntülenebilir. Yıkama için bile servise girmiş benim araç 😊 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 17 Ekim 2020 Paylaş 17 Ekim 2020 Şu zamanda tüm markaların mobil uygulama aracılığı ile bu hizmeti vermesi zorunlu olması lazım gelir. Aynı Renault un uygulaması gibi. Bu konuda Renault u tebrik ediyorum.. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts