Emre Demir 14 Ekim 2020 Paylaş 14 Ekim 2020 Tavan aydınlatma çalışmıyordu , söktüm , ortada yer alan anahtar yok , kapı açılınca aydınlatma otomatik olarak yanmıyor , toplamda 2 birleşik bir tek olmak üzere 2 adet soket var , ben şimdi kapı açıldığı zaman yanması için nasıl ayarlayacağım . Bunu çözdüğüm zaman kapı açıldığı zaman ayak aydınlatması da yansın istiyorum . Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Ekim 2020 Paylaş 14 Ekim 2020 ortada durcak şekilde konumlanacak veya yeni tavan lambası lazım 1 Yorum bağlantısı
Emre Demir 14 Ekim 2020 Yazar Paylaş 14 Ekim 2020 ortada durcak şekilde konumlanacak veya yeni tavan lambası lazımAbi ortada duracak şekilde tornavida ile temas ediyorum, sürekli yanıyor, belirli bir saniyesi var mı acaba, şu kadar saniye durunca sönecek diye Yorum bağlantısı
Emre Demir 15 Ekim 2020 Yazar Paylaş 15 Ekim 2020 Bu gün tekrar müdahale ettim , kapı switchlerinde problem varmış onu fark ettim , sürekli lambanın yanmasının sebebide oymuş. Sonra taşlar yerine oturdu , geçe yolculuğu yaparken evin gelip arabayı stop eder etmez , sanki kapıyı açıp inmişim gibi dın dın dın diye ses veriyordu. Gelelim sorunun çözümü nasıl olacak Araçtan inip kapı açık şekilde elimi switch e basıyorum ses kesiliyor bırakıyorum tekrar geliyor araca binip kapıyı kapattığım zaman ses yine geliyor . Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ekim 2020 Paylaş 15 Ekim 2020 demekki kapı switchi yeterince itemiyor, switch sağlam görebini yapıyor ama 1 Yorum bağlantısı
Emre Demir 15 Ekim 2020 Yazar Paylaş 15 Ekim 2020 Abi kralsın nasıl yetişiyorsun hemen. Aynen öyle elimle basıyorum sıfır sıkıntı , direk sesi de kesiyor 12 saniye sonra lambalarıda şiddeti düşerek söndürüyor , ama kapı kapatınca switche yeterli baskı olmuyor sanırım . Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ekim 2020 Paylaş 15 Ekim 2020 Emre Demir yazdı: ama kapı kapatınca switche yeterli baskı olmuyor sanırım . basiti: svicin altına geniş pul koyup yükseltilebilir 1 Yorum bağlantısı
Emre Demir 15 Ekim 2020 Yazar Paylaş 15 Ekim 2020 Çağlar Bayur yazdı: basiti: svicin altına geniş pul koyup yükseltilebilir abi yarın deneyip akşama yazarım sağol 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ekim 2020 Paylaş 15 Ekim 2020 Emre Demir yazdı: abi yarın deneyip akşama yazarım sağol svicin alt metaline değmeyecek ama pul yoksa hep yanar 1 Yorum bağlantısı
Emre Demir 18 Ekim 2020 Yazar Paylaş 18 Ekim 2020 Bir adet iran yapıştırıcısı, ile besledim, sökmeden bir çözüm yaptım, çağlar abi çok teşekürler. Bir diğer sıkıntımız ise ekranda kapı açık lambası yanmıyor, ya ampulü batlak, ya da arızadan dolayı ampülü söktüler. Onada bakılacak. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ekim 2020 Paylaş 18 Ekim 2020 Emre Demir yazdı: Bir diğer sıkıntımız ise ekranda kapı açık lambası yanmıyor, ya ampulü batlak, ya da arızadan dolayı ampülü söktüler. tango kırmızı mıydı bu focus Yorum bağlantısı
Emre Demir 18 Ekim 2020 Yazar Paylaş 18 Ekim 2020 biber kırmızı abim kapı lambasını sökmüşler swich arızası gidermeyince bunu yapan ustanın göz yuman araç sahibinin Allah belasını versin, lamba da tamam 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ekim 2020 Paylaş 18 Ekim 2020 Emre Demir yazdı: kapı lambasını sökmüşler swich arızası gidermeyince zoru başarmış valla 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts