KADİR SALİM KARAOĞLAN 13 Ekim 2020 Yazar Paylaş 13 Ekim 2020 Öncelikle herkese teşekkür ederim. @Emre Öğüt Megane 3 Coupe araçları herkese tavsiye ederim. ( Megane 1'in hoyrat kullanılmışı olmadığı sürece sizinle yaşar bu sebeple temizini tavsiye ederim. ) @İnan Çınar Hocam Havza'lıyım , Havza ilçesinde yaşamaktayım @Mustafa Tüfekçi o zaman 19 yaşında iken bindiğim ilk arabam rainbowu paylaşıyorum. Şimdi Megane 1 Coupeden devam , 140.000 km de olan megane'ım maalesef bir müddet güneş altında yatmış. Ben 3. sahibiyim son sahibi amca Mersin'de zeytinliğe gidip gelmek için kullanırken bayağı içine etmiş. Tozda ve güneşte kaldığı için bende tavan döşemesi (sarkmayan kumaş) dahil , pandizot ve taban halısını amatör karcher basınçlı makinem ile yıkadım. Direksiyon derisini adam ettim. ( Boyanması kaldı ) Buyurun fotoğraflara : Eksiklikleri yok değil var. Ama işin sonu güzel olacak. 4.5L / 100 km ortalama veren başka bir 1.6 16V atmosferik ve keyif veren araç yok bu sebeple Megane'ı seviyorum. Sunroof parçalarım geldi yakında sunroofu tamir için kolları sıvayacağım. İlk defa yapacağım bakalım. 7 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 13 Ekim 2020 Paylaş 13 Ekim 2020 KADİR SALİM KARAOĞLAN yazdı: Sunroof parçalarım geldi yakında sunroofu tamir için kolları sıvayacağım. İlk defa yapacağım bakalım. İlgiyle takip ediyoruz.Bu gidişler bizide megancı yapacaksın gibi duruyor Bu aracın çoğu parçalarını orjinal olarak piyasada bulmak mümkünmü? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 13 Ekim 2020 Paylaş 13 Ekim 2020 R11 hangi sitede idi bı yerde gördüm ben bunu Sislerden bende yapacaktım çünkü Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 13 Ekim 2020 Paylaş 13 Ekim 2020 Merkezde Gülsan sanayide esnafım, renault parçacısı liseden arkadaşım, özlem renault var onun da sahibi, havza'da bulamadığınız bi parça olursa merkezden yardımcı olabilirim Maşallah 11 de ayrı bi güzelmiş Yorum bağlantısı
Onur Çelebi 14 Ekim 2020 Paylaş 14 Ekim 2020 KADİR SALİM KARAOĞLAN yazdı: Hocam Havza'lıyım , Havza ilçesinde yaşamaktayım Aa tam hemşeriyiz Ben de Havza'nın Hacıdede Köyü'denim çok gidip gelemiyoruz ama akraba dolu Havza'da. Araçlarınız süpermiş gerçekten kazasız belasız kullanın, yaptığınız bakımlarla tam araba alınacak kişisiniz Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 14 Ekim 2020 Paylaş 14 Ekim 2020 Maşallah çok güzel arabalar. Elinizde bu da harika olacak eminim. İlgiyle takip ediyorum 👏🏼 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Ekim 2020 Paylaş 14 Ekim 2020 Maşallah Taban halısı da evrim geçirmiş yıkandıktan sonra. Yorum bağlantısı
KADİR SALİM KARAOĞLAN 6 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2021 Herkese teşekkürler ve tekrardan merhabalar, ev - iş arası koşuşturmaktan çok heves etsem de foruma aşamaları bir türlü yazamadım. Araca yaptıklarım kısaca : - Farları VALEO olarak sıfırladım, - Tavanı , Kaputu , Arka Çamurluk Sırtlarını , Kapı ve Direkleri boyattım. Komple boyanmasın istedim. - Gaz Kelebeğini Solex ( Mais ) olarak sıfırladım. - Pasta ve Cila işlemlerini yaptım. - Radyatör , Triger/Aksesuar Kayışı ve Devir Daim Pompasını yeniledim. - Çalışmayan sunroofumuzu aktif ettik. Before After Aracın eksikleri : - Torpido üst siperlik ; güneşten pul pul olmuş berbat durumda. - Ön koltuk derileri komple yenilenmesi gerekiyor. - Torpido orta sağ difüzör (R19 un parçası takılı ve işe yaramıyor.) - Bagaj taban döşemesi uydur kaydır yapılmış. - Ön tampon alt muhafazaları yok. - Kartel muhafaza yok. - Ön/arka tampon , ayna kapakları boyaya verilecek. - Sıfır kışlık lastik aldım Nokian , eksik olarak 4 tane yazlık lastiği kaldı. Bu eksiklikler arabanın zamanında yatmasından kaynaklı parçalarının bazıları çalınmış. - Yağ değişimini de yaptırırsam tadından yenmez bir kıvamda nedeyse sıfır bir megane coupe görüntüsüne kavuşacak. Bu zamana kadar aldığım en kötü durumda ki aaçlardan. Artık almış bulunduk kaderine terk etmeyeceğim. 10 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 6 Mayıs 2021 Paylaş 6 Mayıs 2021 Elinize sağlık, yeniden doğuşun hikayesi olmuş Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 6 Mayıs 2021 Paylaş 6 Mayıs 2021 Maşallah, apaçi bulaşmamış bir coupe görmek çok güzel. Lise zamanı mavi makyajsız kasa vardı okul Yolunda, hayran hayran bakardım. Makyajsız panjur daha hoş gelmiyor bana hala. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Mayıs 2021 Paylaş 7 Mayıs 2021 (düzenlendi) tek kapı ve diğerleri... Servet Aydın yazdı: Ateş ediyor imansız biz gençler tek kapı tercih ediyoruz 7 Mayıs 2021 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Mayıs 2021 Paylaş 7 Mayıs 2021 Çağlar Bayur yazdı: biz gençler tek kapı tercih ediyoruz Kesinlikle 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Mayıs 2021 Paylaş 7 Mayıs 2021 Servet Aydın yazdı: Kesinlikle htc miydi bu Yorum bağlantısı
Recommended Posts