KADİR SALİM KARAOĞLAN 10 Ekim 2020 Paylaş 10 Ekim 2020 Tekrardan merhabalar :) Bir megane coupe serüveni ile karşınızdayım. Hayat bazı inişleri bazı çıkışları ile Renault Megane Coupenin farklı jenerasyonları ile tanıştırdı beni. İlk Megane Coupe'mi bana 25 km uzaklıkta bir şehirde gördüm. Arabaya resmen aşık olmuştum. Sene 2014'te o zamanlar ben 19 yaşlarında Renault 11 Rainbow sahibiydim. Megane Coupeleri de pek beğenmezdim açıkçası ama FF megane coupe sunroofu açık süzülürken beni benden almıştı. Zaten 2000 li yılların başlarında megane coupe'nin makyajsız olanlarını Samsun'un Çiftlik caddesinde oldukça çok görürdüm Sarı Sarı :D . Zaman geçti ben öğrenciyken bir Rainbow ve bir Flash S sahibi olmuştum. Sene 2017'de işe girince ilanlara bakınırken bir baktım 2014'te gördüğüm arabanın ta kendisi. 96.000 km de ilanda idi. İlanda ki hali iç açıcı değildi tabi. Tampon kaput değişmiş. Tampon sedan tipi takılmış. Bende tekrardan orjinal haline getirmek için fransadan ön tampon gurubunu getirdim taktım. Ve herşey olması gerektiği gibiydi. Aynı gün 3 kişinin sorması ve arabanın çizilmesi nedeniyle satıyor musun sorusuna satıyorum deyip satmıştım... Daha sonra Ankara'da baya sağlam hasar kayıtlı bir megane 3 görmüştüm ve megane 3'ü aldım. Maşpiyellerde ki kötü ekleri, arka tampon difüzörünü de söküp aracı orjinal haline getirdim. Bedelli askerlik yapmak için sattım. Askerden geldikten sonra bir Kurban Bayramı 2. günü ilanlara bakarken ilk sahibinden bir megane coupe buldum. 127.000km de idi. Bodruma kadar gidip onu da aldık. Gerçekten de güzeldi bayağı orjinal bir arabaydı. Sonra etrafımda Scirocco'lar artınca tekrar megane 3 coupe almaya niyetlendim. Ve megane 1 i sattım. Megane 3 coupeyi zorlu uğraşlar sonucu sahibinden aldım ve aksesuarlar ile donattım, orjinal RS difüzörüne kadar bayağı güzel bir araçtı. Yaş kemale erince düğün yapmak gerekti tabi ev kredileri düşünce aracı satıp ev aldım. Ardından düğünde yaptık. Dedim ki arabasız kalmayayım ben arabasız duramam, bütçeyi düşük tutup tekrardan megane 1 coupe arayışına geçtim. Zaten düğünden önce gözüme kestirmiştim ilan iletişimini aldım ve araba satılmayınca adamları aradım 2 ay bekledim. Güncel arabam sol arka çamurluk işlemli, gerisinde ilginç bir şekilde hata boya yok. Oynama dahi yok. Sunroof çalışmıyor. Sol arka çamurluk düzeltilirken cd changer sökülmüş ve takılmamış. Koltuk yatarları ağır çalışıyor. Güneş yanıkları mevcut. Koltuklar iyi durumda değiller. Görünen eksikleri var. Jant kapakları vs. Eksiklerini burada giderirken herkesle beraber gidereceğiz. Devamı gelecek.. 35 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 10 Ekim 2020 Paylaş 10 Ekim 2020 Kadir bey müthiş.İlgiyle takip ediyorum Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 10 Ekim 2020 Paylaş 10 Ekim 2020 Keyifle okudum. Bazı modeller bazı insanlar için vazgeçilmez oluyor. Güle güle kullanın. [emoji3478] Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Ekim 2020 Paylaş 10 Ekim 2020 (düzenlendi) Tavandaki mok borularını bağlayan ustanın gözü kör olmuş. Hayırlı olsun araban. 10 Ekim 2020 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Furkan Sumer 10 Ekim 2020 Paylaş 10 Ekim 2020 Hepsi çok güzelmiş.. 🧿 Favorim 1 ve 4 numara 👍 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 10 Ekim 2020 Paylaş 10 Ekim 2020 Araclarinizin hepsi güzelmiş. Güle güle kullanın. Özellikle megane 1 coupelerin temizliğine bayıldım. Birşey dikkatimi çekti. 3 aracın da plakalıkları Pol-sa Merzifon. Yorum bağlantısı
Onur Doğan 10 Ekim 2020 Paylaş 10 Ekim 2020 Bende 2000 model sahibiydim, fiyatına göre aldığım keyif harikaydı. Allah kaza bela vermesin Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler 10 Ekim 2020 Paylaş 10 Ekim 2020 Hepsi güzel ama ilk araca bayıldım .. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Ekim 2020 Paylaş 10 Ekim 2020 Sondan bir öncekine bayıldım Allah daha iyilerini nasip etsin. Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 10 Ekim 2020 Paylaş 10 Ekim 2020 hepsine maşallah diyorum.. megane 3 coupe ler nasıl arabalar acaba, çok ciddi bir şekilde düşünüyorum bende genel olarak özetleyebilir misin. (EDC düşünüyorum.. ) Yorum bağlantısı
Coşku Mert 10 Ekim 2020 Paylaş 10 Ekim 2020 aksam aksam durduk yere megane coupe hayrani olduk [emoji4] 1 2 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 11 Ekim 2020 Paylaş 11 Ekim 2020 (düzenlendi) Maşallah, arabalar çok güzel, hemde samsundaymışsınız arabalarınızı hangi sanayide yaptırıyorsunuz ? Siyah 1 ile bordo 3 e bayıldım 11 Ekim 2020 tarihinde Ebrar Tüfek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Aktay 11 Ekim 2020 Paylaş 11 Ekim 2020 Sabahtan Megane coupe ilanlarına bakıyorum. Alacak mıyım? Hayır. Niye bakiyorsam🤔 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Ekim 2020 Paylaş 11 Ekim 2020 Bunca sene megane ile... tasarlayan mühendislerden fazlasını biliyorsunuzdur Yorum bağlantısı
Emin Önal 12 Ekim 2020 Paylaş 12 Ekim 2020 Maşallah hemşerim hepsi birbirinden güzel son megane 3 daha bi güzelmiş tabi Yorum bağlantısı
İsa Acar 12 Ekim 2020 Paylaş 12 Ekim 2020 Hayırlı olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanın. Evlilik ve ev alma olaylarından dolayı son aracınız baya bakımsız görünüyor ama o da sizden nasibini alır umarım Yorum bağlantısı
Yılmaz Gökçe 12 Ekim 2020 Paylaş 12 Ekim 2020 Allah kaza bela vermesin Yazıyı okuyunca meganlara farklı gözle bakar oldum 😄 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 12 Ekim 2020 Paylaş 12 Ekim 2020 Maşallah, tebrik ederim sizi tek kapı sevdası başka demekki. Yakın bir arkadaşımda vardı kullanırdım ara ara otomatik ve en dolusuydu ; ön koltuklarda oturanlar için hiç bir sorun yok fakat ön tarafta uzun boylu insanlar varsa ve sende uzunsan arkada seyahat baya bi zordu Yorum bağlantısı
Recommended Posts