Celal Bayhan 8 Ekim 2020 Paylaş 8 Ekim 2020 herkese günaydın 2006 mondeo mk3 2.0 lpg li aracıma sübap ayarı yaptırmak için kayseride önerebileceğiniz usta ismi ve yerini tarif edebilirmisiniz. teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 8 Ekim 2020 Paylaş 8 Ekim 2020 (düzenlendi) Subap ayarı yapılıyor mu bu araçta. Bende mondeo varken Oto Deva Erdal Usta'ya giderdim. İyi ustalardır, forumdan selamımızı söyleyin. 8 Ekim 2020 tarihinde Mahmut Yıldız tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 8 Ekim 2020 Paylaş 8 Ekim 2020 Plakanın ağırlığıyla kendi ayarını kendisi yapması lazım o aracın 😎 1 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 10 Ekim 2020 Paylaş 10 Ekim 2020 araçta yağlı hidrolik iticiler var, subap ayarını kendisi otomatik yapar. yani istesenizde müdahale edemezsiniz 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 10 Ekim 2020 Paylaş 10 Ekim 2020 Coşku Mert yazdı: araçta yağlı hidrolik iticiler var, subap ayarını kendisi otomatik yapar. yani istesenizde müdahale edemezsiniz Mk3’ler hidrolik iticili değil üstten egzantirikli ve supap tapetleri şimlidir. Kılavuzda supap boşluk aralıkları (sente ayarı motor soğukken emmeler 22-28 arasında, egzoz valfleri ise 27-33 arasında olmalıdır) yazar. Şayet supap ayarı bozulduysa boşluğuna göre yenilenmesi gerekir ve ayarlanması pratikte önerilmez kimse de uğraşmaz zaten Özetle; Mk2’ler Zetec ve hidrolik iticili. Mk3’ler Duratec ve şimlidir. 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 10 Ekim 2020 Paylaş 10 Ekim 2020 MK2 ile karıştırdım öyleyse pardon, hemen kaybedelim benim mesajı o zaman Koray Demir yazdı: Mk3’ler hidrolik iticili değil üstten egzantirikli ve supap tapetleri şimlidir. Kılavuzda supap boşluk aralıkları (sente ayarı motor soğukken emmeler 22-28 arasında, egzoz valfleri ise 27-33 arasında olmalıdır) yazar. Şayet supap ayarı bozulduysa boşluğuna göre yenilenmesi gerekir ve ayarlanması pratikte önerilmez kimse de uğraşmaz zaten Özetle; Mk2’ler Zetec ve hidrolik iticili. Mk3’ler Duratec ve şimlidir. 1 2 Yorum bağlantısı
Mert Emre ŞAMCI 4 Kasım 2020 Paylaş 4 Kasım 2020 Koray Demir yazdı: Mk3’ler hidrolik iticili değil üstten egzantirikli ve supap tapetleri şimlidir. Kılavuzda supap boşluk aralıkları (sente ayarı motor soğukken emmeler 22-28 arasında, egzoz valfleri ise 27-33 arasında olmalıdır) yazar. Şayet supap ayarı bozulduysa boşluğuna göre yenilenmesi gerekir ve ayarlanması pratikte önerilmez kimse de uğraşmaz zaten Özetle; Mk2’ler Zetec ve hidrolik iticili. Mk3’ler Duratec ve şimlidir. Hocam benim 2004 fiesta 1.4 benzinlide bu manuel galiba 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts