Murat Öngür 2 Ekim 2020 Paylaş 2 Ekim 2020 Merhaba bi iki keredir ( her çalıştırdığımda değil ) (yatan araba bu arada ) direksiyonu sağa sola çevirince vuuv lama sesi geliyor belirli bir süre sonra ses kesiliyor ses v kayışının oradan geliyor , kayış daha yeni sayılır 10000 km oldu olmadı takılalı ve orj araç daha 75 binde . Kayışı da 1 ay kadar önce kontrol ettirdim yeni gibi olduğunu söyledi usta Ama dediğim gibi araç en az 1 hafta yatar haftada bir kez kullanırım yada onuda kullanmam, acaba yattığı için olmuş olabilir mi ? bilyalar dan gergiden kaynaklansa devamlı yapar diye düşünüyorum, siz ne dersiniz ? Bu arada benim direksiyon ful elektrikli hidrolik yağ yok direksiyon da. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ekim 2020 Paylaş 2 Ekim 2020 ses şarj dinamosundan geliyor olabilir mi? Yorum bağlantısı
Murat Öngür 2 Ekim 2020 Yazar Paylaş 2 Ekim 2020 Çağlar Bayur yazdı: ses şarj dinamosundan geliyor olabilir mi? abi öyle olsa her çalıştırmada olmaz mı ? yada 1 2 dk sonra ses kesilir mi ? Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal 2 Ekim 2020 Paylaş 2 Ekim 2020 aklıma benim passat geldi. ahanda videosu. şöyle gıcırdardı kulakları çınılayasıca. sattım kurtuldum. bir daha ses gelmedi. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 3 Ekim 2020 Paylaş 3 Ekim 2020 Sedat Ünsal yazdı: aklıma benim passat geldi. ahanda videosu. şöyle gıcırdardı kulakları çınılayasıca. sattım kurtuldum. bir daha ses gelmedi. Amortisör takozları:) 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 3 Ekim 2020 Yazar Paylaş 3 Ekim 2020 (düzenlendi) Selim Bilgin yazdı: Amortisör takozları:) 😊 Sedat Ünsal yazdı: aklıma benim passat geldi. ahanda videosu. şöyle gıcırdardı kulakları çınılayasıca. sattım kurtuldum. bir daha ses gelmedi. Aman bana ww Grubu deme 😊 3 Ekim 2020 tarihinde Murat Öngür tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Ekim 2020 Paylaş 3 Ekim 2020 Murat Öngür yazdı: abi öyle olsa her çalıştırmada olmaz mı ? yada 1 2 dk sonra ses kesilir mi ? çekilen akım yükselince yapıyor olabilir? Yorum bağlantısı
Murat Öngür 5 Ekim 2020 Yazar Paylaş 5 Ekim 2020 Çağlar Bayur yazdı: çekilen akım yükselince yapıyor olabilir? Akım derken abi ? nasıl olabilir ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts