Mehmet Ozyurek 1 Ekim 2020 Paylaş 1 Ekim 2020 Allianz Sigorta Kasko İndirimli Meslek ve Gruplar Meslekler Emniyet Mensubu Öğretmen TSK Mensubu TSK Mensubu Eşi Üniversite Öğretim Üyesi Yargı Mensupları Gruplar 657 Memurlar Adarad Döküm Ürünleri Çalışanları Akkök Grubu Çalışanları Akmed Çalışanları Akpa AŞ. (bursa gaz) Çalışanları Alabaraka Türk Çalışanları Allianz Acente Personeli Allianz Acenteleri Allianz İştirakleri Çalışanları Allianz Personeli Özellikli Grup Allianz YKS Emeklileri Anadolu Endüstri Holding Çalışanları Arçelik Adana Arçelik Satış Çalışanları Arçelik Adana Beko Satış Çalışanları Arçelik Ankara Beko Satış Çalışanları Arçelik Ankara Bulaşık Mak. Çalışanları Arçelik Ankara Satış Çalışanları Arçelik Bolu Pişirici Çalışanları Arçelik Çayırova Çalışanları Arçelik Çerkezköy Elek. Çalışanları Arçelik Eskişehir Buzdolabı Çalışanları Arçelik İzmir Beko Satış Çalışanları Arçelik İzmir Satış Çalışanları Arçelik Sultançiftliği Mot. İşl. Çalışanları Arçelik Sütlüce Çalışanları Arçelik Tüketici Hizmetleri Çalışanları Arçelik-LG Klima AŞ. Çalışanları Ark İnşaat Çalışanları Artesis Teknoloji Sis. Çalışanları Aselsan Grubu Çalışanları Avis-Set Oto Çalışanları Aydınlı grup çalışanları Aygaz AŞ. Çalışanları Ayvalık Marina Basf Çalışanları Beko Çalışanları Beldesan Çalışanları Beldeyama Çalışanları Biletix Çalışanları Bilgi Grubu Bayileri Bilkom Bilim Çalışanları Birleşik Oksijen San. Çalışanları Birmot Çalışanları Bosch Çalışanları Boyner Çalışanları Bozkurt Tarım Gıda Çalışanları Bsh Çalışanları Dayanıklı Tüketim ve İnş. Grubu Bayileri Demir Export AŞ. Çalışanları Ditaş Çalışanları Divan AŞ. Çalışanları Doğuş grubu çalışanları Düzey AŞ. Çalışanları Eltek Elekt. Üretimi Çalışanları Emekli Yardım Sandığı Vakfı Çalışanları Enerji Grubu Bayileri Entek AŞ. Çalışanları Eski Allianz Çalışanları Fev Çalışanları Ford Otosan Çalışanları Garanti Bankası Çalışanları Gıda ve Perakende Turizm Grubu Bayileri Gvz Ses Tanıma Çalışanları Havelsan Çalışanları Hsbc Çalışanları İng Bank Çalışanları İstanbul büyükşehir belediyei çalışanları İstek Vakfı Çalışanları İzmir Büyükşehir belediyesi çalışanları Kav Danışmanlık Çalışanları Kıraça Holding Çalışanları Koç ailem Banka Yenileme Koç Ailem Emekli Koç Ailem Üyeleri Online Koç Ata Besi Çalışanları Koç Bilgi Grubu Çalışanları Koç Faktöring Hizm. Çalışanları Koç Fiat Kredi Fin. Çalışanları Koç Finans AŞ. Çalışanları Koç finansal Hizmetleri Çalışanları Koç Holding AŞ. Çalışanları Koç Lisesi ve İlköğretim Okulu Çalışanları Koç Portföy Yönetimi Çalışanları Koç sistem Bilgi Çalışanları Koç Üniversitesi Çalışanları Koç Yatırım Menkul Değerler Çalışanları Koçbryce Çalışanları Koçlease AŞ. Çalışanları Koçnet Hbl Çalışanları Koç-Statiol Gaz Çalışanları Koçtaş Yapı Marketleri Çalışanları Koloğlu holding grubu çalşanları Kumsan Döküm Çalışanları Lokman Hekim Grubu çalışanları Lukoil ve Akpet Şirketler Grubu Çalışanları Mako Çalışanları Marinalar (Tek-Art, Set-Air Dahil) Marmaris Altınyunus Çalışanları Mars Lojistik grubu çalışanları Med Amerikan Personeli Migros türk Çalışanları Mogaz AŞ. Çalışanları Oltaş Çalışanları Opet Petrolcülük Çalışanları Otokar AŞ. Çalışanları Otokoç Çalışanları Otomotiv Grubu Bayileri Otoyol Pazarlama AŞ. Çalışanları Otoyol Sanayi AŞ. Çalışanları Panel Radyatör Sanayi Çalışanları Polat Holding Çalışanları Promena Elektronik Çalışanları Rahmi M. Koç Müzesi Çalışanları Ram Dış Ticaret AŞ (Kofisa Dahil) Çalışanları RMK Marine Çalışanları Rom AŞ. Çalışanları Rönesans Grup Çalışanları Set Air Çalışanları Setur AŞ. Çalışanları Siemens Çalışanları Tanı İletişim Çalışanları Tansaş Çalışanları Tat AŞ. Çalışanları Tat tohumculuk çalışanları Tek-İz İzolasyon Çalışanları Tofaş Fabrika AŞ. Çalışanları Trendyol (DSM) Grubu çalışanları Trt World ve Anadolu Ajansı Çalışanları Turkcell Çalışanları Tüpraş Batman Çalışanları Tüpraş Genel Müdürlük Çalışanları Tüpraş İzmir Çalışanları Tüpraş İzmit Çalışanları Tüpraş Kırıkkale Çalışanları Türk Demirdöküm AŞ. Çalışanları Türk Eğitim Vakfı Çalışanları Türk Hava Yolları ve Sunexpress Personeli Türk Telekom Personeli Türk Traktör Çalışanları Tütaş AŞ. Çalışanları Ultra Kablo Tv Çalışanları Unilever Personeli Unicredit Menkul değerler çalışanları V.K. Vakfı Amerikan Hast. Çalışanları Vehbi Koç Vakfı Çalışanları Vodafone Çalışanları Yapı Kredi Bankası Çalışanları Yapı Kredi Faktoring Çalışanları Yapı Kredi kültür Sanat Yay. Çalışanları Yapı Kredi Leasing Çalışanları Yapı Kredi Portföy Çalışanları Yapı Kredi Yatırım Çalışanları Yapı Kredi-Koray GMYO Çalışanları Yönder Mensupları Zer AŞ. Çalışanları KONUT POLİÇELERİ İÇİN İNDİRİMLİ GRUPLAR Akkök grubu çalışanları Allianz acente personeli Allianz acente sahibi Allianz iştirakleri Aselsan grubu çalışanları Aydınlı grup çalışanları Basf çalışanları Bosch çalışanları Boyner çalışanları Bsh çalışanları Döktaş çalışanları Fev çalışanları Garanti bankası çalışanları Havelsan grubu çalışanları Hayat acenteleri grubu Hsbc çalışanları İng Banka çalışanları İstanbul büyükşehir belediye çalışanları İstek vakfı çalışanları İzmir büyükşehir belediyesi çalışanları Kamusen istanbul üyeleri Kıraça holding çalışanları Koç grubu bilgi grubu çalışanları Koç grubu dayanıklı tüketim ve inaat grubu bayileri çalışanları Koç grubu enerji grubu bayileri çalışanları Koç grubu gıda ve perakende turizm grubu çalışanları Koç grubu otomotiv grubu çalışanları Koloğlu holding ve grup çalışanları Lisanslı sporcular Lokman hekim sağlık grubu çalışanları Mako çalışanları Mars lojistik grubu çalışanları Polat holding çalışanları Siemens çalışanları Trendyol (DMS) grubu çalışanları Trt world ve anadolu ajansı çalışanları Tsk mensubu Turkcell çalışanları Türk hava yolları ve sunexpress personeli Türk telekom personeli Unilever personeli Ülker grubu çalışanları Vodafone çalışanları 11 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 1 Ekim 2020 Paylaş 1 Ekim 2020 Bu ayrımcılık biz bu gruplarda değiliz diye kötü arabamı kullanıyoruz. [emoji23] 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Ekim 2020 Paylaş 1 Ekim 2020 Ben ve babam listede varım ama kardeşim üzerine araba olunca faidelenemedik 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 1 Ekim 2020 Paylaş 1 Ekim 2020 Bunlar daha iyi araba sürdüklerinden indirimleri var.Boşuna ilanlarda memurdan, doktordan demiyorlar.Arabayıda bunlardan alacaksınki masrafın olmasın.Mesela 55 binde aldığın arabanın trigeri balatası bakımı yapılmış teslim ederler sen kontağı tak devam et. 3 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 1 Ekim 2020 Paylaş 1 Ekim 2020 Memur adam orijinalcidir. Fabrikadan çıktığı gibidir -> Beyaz arabada kaput taş izinden benek benek olmuştur ama orijinal boya diye rötuş bile yaptırmaz. Elektrik tesisatına yük binmez -> Ekranlı teyp almak ister, orijinal teyp çerçevesini kesmek istemediğinden kasetçalarlı radyo dinler. Araç yorulmaz -> Fabrika lastik ölçüsü olarak 175 65 14 demiştir. Araç yorulmasın diye zinhar başka lastik kullanmaz, teneke jant ile gezer. -> Ön cam çatlamıştır. Değişimden sonra bi gün lazım olur diye çatlak camı da saklar. 3 12 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Ekim 2020 Yazar Paylaş 1 Ekim 2020 Arda Bülent Güzel yazdı: Bu ayrımcılık biz bu gruplarda değiliz diye kötü arabamı kullanıyoruz. Hemen talep açıyorum.. Müteahhitleri de alsınlar listeye.. 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 Ekim 2020 Paylaş 1 Ekim 2020 Hem öğretmenim hem 657 liyim. Ikisini de talep ediyorum. 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 Ekim 2020 Paylaş 1 Ekim 2020 ofis boylarıda alsınlar. ne iş olsa yaparım ben. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Ekim 2020 Yazar Paylaş 1 Ekim 2020 Metin Akbal yazdı: Hem öğretmenim hem 657 liyim. Ikisini de talep ediyorum. Yalnız birini seçebiliyoruz. Öğretmen daha yüksek.. Bu sebeple bence sessiz kal.. 1 Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 1 Ekim 2020 Paylaş 1 Ekim 2020 Abi TSK Mensubu Eşi indirimi mi fazlaydı 657 indirimi mi ? Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 1 Ekim 2020 Paylaş 1 Ekim 2020 Bir ara A.Ş. çalışanlarına da mı vardı indirim? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Ekim 2020 Yazar Paylaş 1 Ekim 2020 Fatih Evcin yazdı: Bir ara A.Ş. çalışanlarına da mı vardı indirim? Allianzda yok. Başka bir şirkette var o.. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 1 Ekim 2020 Paylaş 1 Ekim 2020 Pandemi sürecinde sağlık sigortaları ile ilgili de bilgi alalım abi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Ekim 2020 Yazar Paylaş 1 Ekim 2020 Münir Nurettin Taşova yazdı: Abi TSK Mensubu Eşi indirimi mi fazlaydı 657 indirimi mi ? Buna bakacağım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Ekim 2020 Yazar Paylaş 1 Ekim 2020 Münir Nurettin Taşova yazdı: Abi TSK Mensubu Eşi indirimi mi fazlaydı 657 indirimi mi ? Bir poliçeyi Tsk mensubu eşi olarak çalıştım 2128 lira Aynı poliçeyi memur olarak çalıştım 2121 lira. Yani fark yok diyebiliriz. Evren Erakçora yazdı: Pandemi sürecinde sağlık sigortaları ile ilgili de bilgi alalım abi Tamam o konuya da güncelleme yapayım Köksal Yılmaz yazdı: Bize bişey yok mu Kurum değiştir sen. 1 Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 1 Ekim 2020 Paylaş 1 Ekim 2020 Benim poliçe seneye basamak indirimiyle birlikte aynı rakamlarda olur diye düşünüyorum. Hemfikir miyiz? [emoji3] Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Ekim 2020 Yazar Paylaş 1 Ekim 2020 Münir Nurettin Taşova yazdı: Benim poliçe seneye basamak indirimiyle birlikte aynı rakamlarda olur diye düşünüyorum. Hemfikir miyiz? Seneye senin arabanın kasko bedeli 300 bine çıkar. Bunu da göz önünde bulunduralım. Bu yılki yaptığımız poliçelerde seneye aynı rakamı yakalayabilirsek şanslıyız diye düşünüyorum.. Bir çift far olmuş 30 bin lira 1 Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 1 Ekim 2020 Paylaş 1 Ekim 2020 Seneye senin arabanın kasko bedeli 300 bine çıkar. [emoji4] Bunu da göz önünde bulunduralım. Bu yılki yaptığımız poliçelerde seneye aynı rakamı yakalayabilirsek şanslıyız diye düşünüyorum.. Bir çift far olmuş 30 bin lira [emoji4] Yürütme maliyetlerini biraz arttırayim o zaman. Nereye kadar gidecekse artık.. 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 1 Ekim 2020 Paylaş 1 Ekim 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Allianzda yok. Başka bir şirkette var o.. Vayy abim başka şirketi de söylemiyor Abi bizim apartman işi ne oldu? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Ekim 2020 Yazar Paylaş 1 Ekim 2020 Abi bizim apartman işi ne oldu?Apartmana indirim yok. [emoji3526]Şaka şaka. Bakayım ona, dönerim sana. Vayy abim başka şirketi de söylemiyor [emoji4]Reklam olmasın o Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Ekim 2020 Yazar Paylaş 1 Ekim 2020 Ersin Özkaya yazdı: Ne kadar indirimi oluyor aceba? Gruba göre değişiyor. net bir oran yok. Öğretmen % 20 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 1 Ekim 2020 Paylaş 1 Ekim 2020 Reklam olmasın o Apartman olmak için min kaç daire lazım Yorum bağlantısı
Recommended Posts