Selim Bilgin 29 Eylül 2020 Paylaş 29 Eylül 2020 Ahmet Gül yazdı: Sana tüm kapılar açık Selim Genişlet Eyvallah hocam. 😊 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Eylül 2020 Paylaş 29 Eylül 2020 Sani Gerşon yazdı: 150'ye almıştım eniste motorlu aleti. Simdi 240 falan sanırım. "Degerlendi"... Genişlet zenginleştin lem , kutlayalım bunu 1 2 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 29 Eylül 2020 Paylaş 29 Eylül 2020 Babam ben küçükken gittiği her yere götürürdü, hayatı gör öğren diye. 75 doğumluyum 80'de ilkokula başladım, 84'de çalışıp ilk haftalığımı kazandım. Doğuda bir kasabada yaşıyorduk, 8 yaşındaydım ilçedeki bankaya adıma hesap açtırmıştı, kendi hesabıma para yatırmaya gönderiyordu. O zamanlar dahi nereye gitsem kimi görsem kimi dinlesem, sürekli bir para muhabbeti iş muhabbeti ekonomi muhabbeti yapıyorlardı. Üzerinden yıllar geçti evi olmayanlar birden fazla ev, arabası olmayanlar birden fazla araba aldı ama hala aynı muhabbetler devam ediyor. Allah herkese sağlık ve huzur rızk bolluğu versin. Mal mülk araba para falan bunlar gelir geçer şeyler. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Eylül 2020 Paylaş 29 Eylül 2020 Nihat Palolu yazdı: Üzerinden yıllar geçti evi olmayanlar birden fazla ev, arabası olmayanlar birden fazla araba aldı ama hala aynı muhabbetler devam ediyor. Genişlet eder, geleceği belirsiz piyasa şartlatında tüm bu anlattıklarınız alınan önlemlerdir, çoluk çocukları için. mandra filozofu filmi vardı mesela, o da diğer bakış açısı. korunmasız tehdite açık gelecek için. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Eylül 2020 Paylaş 29 Eylül 2020 Sefa Çelik yazdı: Tek soru: "Halkın içinde bulunduğu tüm olumsuz şartlar altında" bir de 150 bine alınan araba 1500 liraya inse daha mı iyi? Genişlet 150 ye çeyrek altın satıyorum , tek soru alır mıydın? Yorum bağlantısı
Ali Gök 29 Eylül 2020 Paylaş 29 Eylül 2020 Çağlar Bayur yazdı: 150 ye çeyrek altın satıyorum , tek soru alır mıydın? Genişlet çeyrek altında boya varmı ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Eylül 2020 Paylaş 29 Eylül 2020 Ali Gök yazdı: çeyrek altında boya varmı ? Genişlet yok halis mulis çarşı malı alıcı bekliyor 150 ye Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Eylül 2020 Paylaş 29 Eylül 2020 Sefa Çelik yazdı: Sani, böyle düşünüyorsan konuyu anlamamışsın. Tek soru: "Halkın içinde bulunduğu tüm olumsuz şartlar altında" bir de 150 bine alınan araba 1500 liraya inse daha mı iyi? Genişlet Halkın içinde bulunduğu tüm olumsuz şartlarda 150bin'e aldığım araba 1500'e inerse, altın da 3-5TL'ye düşmeli. Malum, ekonomi tek yönlü ilerlemiyor, her şey aynı anda etkileniyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Eylül 2020 Paylaş 29 Eylül 2020 Sani Gerşon yazdı: Halkın içinde bulunduğu tüm olumsuz şartlarda 150bin'e aldığım araba 1500'e inerse, altın da 3-5TL'ye düşmeli. Malum, ekonomi tek yönlü ilerlemiyor, her şey aynı anda etkileniyor. Genişlet yahu dur 150 ye çeyrek satacaktık daha kapama tükkan önünü 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 29 Eylül 2020 Paylaş 29 Eylül 2020 (düzenlendi) Bir aylık emekli maaşıyla modelli araba alıyor, ama hep bizi kıskanıyor bu batılılar da 29 Eylül 2020 tarihinde Mustafa Yanar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 29 Eylül 2020 Paylaş 29 Eylül 2020 Mert Gulkokan yazdı: Kardeşim Almanyada okuldan arkadaşı 500 euroya ford ka satıyor Arkadaşım amerikada 1500 dolara 2. Elde fiat 500 aldı Bu arabalar bozulsa yolda bıraksa bir tarafı çizilse kimse dert etmez umarım Genişlet Etmiyorlar zaten. Amerikan tampon diye bir şey boşuna mı var Almanya'da iyi tamir görmüş bir araç, sağı solu defolu ama original kalmış bir araçtan daha değerli. Zaten araç alma koşulları çok uygun olduğu için kimse vurukla, ezikle, çizikle uğraşmıyor. Zamanı gelince, ya da gelmeden adam arabasını kolayca değiştiriyor. Eski araçla ancak araba tamirinden anlayan kişiler uğraşıyor, veya kendine geçici araba alan öğrenciler, acemiler tercih ediyor. Bu arada, bazen eski arabadan kurtulmanın bedeli, aracın ederinden daha fazla olabiliyor. Mesela satsan 100 Euro, hurdalığa atsan 200 Euro 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 29 Eylül 2020 Paylaş 29 Eylül 2020 Çağlar Bayur yazdı: yok halis mulis çarşı malı alıcı bekliyor 150 ye Genişlet 150 avro mu? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Eylül 2020 Paylaş 29 Eylül 2020 Çağlar Bayur yazdı: zenginleştin lem , kutlayalım bunuYoldayım konum alayım Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 29 Eylül 2020 Paylaş 29 Eylül 2020 4 ay önce 170 bine aldığım 2015 5t kepçeyi elimi öpene 250 gibi bırakırım, yenisini almak için öpmem gereken bölgelerden bahsetmek ise beni üzer. 2 2 Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 29 Eylül 2020 Paylaş 29 Eylül 2020 500 liraya araba aldığımı hayal ediyorum. 500 lira'ya da sigorta yaptırıyorum biniyorum. Her ay bir tane alır diğerini yol kenarına bırakırım. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 29 Eylül 2020 Paylaş 29 Eylül 2020 (düzenlendi) Yurdaer Elay yazdı: Zaten araç alma koşulları çok uygun olduğu için kimse vurukla, ezikle, çizikle uğraşmıyor. Zamanı gelince, ya da gelmeden adam arabasını kolayca değiştiriyor. Eski araçla ancak araba tamirinden anlayan kişiler uğraşıyor, veya kendine geçici araba alan öğrenciler, acemiler tercih ediyor. Bu arada, bazen eski arabadan kurtulmanın bedeli, aracın ederinden daha fazla olabiliyor. Mesela satsan 100 Euro, hurdalığa atsan 200 Euro Genişlet Zamanında lazer yazıcılar dünyanın parası idi. Sonra toner fiyatına yani sarf malzemesi fiyatına düştü. Otomobil Avrupada abd de sarf malzemesi bizde de bir gün o fiyatlara inecek. Nasılki şimdi bazı parçaları değişmek tamirden ucuz ise aynen öyle olacak. 29 Eylül 2020 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Eylül 2020 Paylaş 29 Eylül 2020 Selim Bilgin yazdı: 150 avro mu? Genişlet valla gönlünden hangisi koparsa avro iyi olur tabii Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 29 Eylül 2020 Paylaş 29 Eylül 2020 Metin Uzunoğlu yazdı: Zamanında lazer yazıcılar dünyanın parası idi. Sonra toner fiyatına yani sarf malzemesi fiyatına düştü. Otomobil Avrupada abd de sarf malzemesi bizde de bir gün o fiyatlara inecek. Nasılki şimdi bazı parçaları değişmek tamirden ucuz ise aynen öyle olacak. Genişlet Biz görürmüyüz acaba 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 29 Eylül 2020 Paylaş 29 Eylül 2020 Mustafa Yanar yazdı: Biz görürmüyüz acaba Genişlet Nasip, Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 29 Eylül 2020 Paylaş 29 Eylül 2020 Zaman ilerledikçe bizim de illa ki ilerleyeceğimiz fikrine kapılıyor bazen insan. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 29 Eylül 2020 Paylaş 29 Eylül 2020 Köksal Yılmaz yazdı: Zaman ilerledikçe bizim de illa ki ilerleyeceğimiz fikrine kapılıyor bazen insan. Genişlet Dünyadaki ekonomik gelişmeler gecikmeli de olsa er yada geç gelecek. Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 29 Eylül 2020 Paylaş 29 Eylül 2020 Köksal Yılmaz yazdı: Zaman ilerledikçe bizim de illa ki ilerleyeceğimiz fikrine kapılıyor bazen insan. Genişlet Eğitim sistemi başta olmak üzere bir çok şeyi değiştirmemiz, gelişmemiz lazım. Ha, bir de özümüzeü hatırlayıp fabrika ayarlarımıza dönersek iyi olacak. Kimse kusura bakıp üstüne alınmasın ama özellikle son 10-15 yılda iyice yoldan çıktık, ahlaksız bir millet olduk. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Eylül 2020 Paylaş 29 Eylül 2020 Yurdaer Elay yazdı: Eğitim sistemi başta olmak üzere bir çok şeyi değiştirmemiz, gelişmemiz lazım. Ha, bir de özümüzeü hatırlayıp fabrika ayarlarımıza dönersek iyi olacak. Kimse kusura bakıp üstüne alınmasın ama özellikle son 10-15 yılda iyice yoldan çıktık, ahlaksız bir millet olduk. Genişlet Nasıl yani? Show TV'deki kırmızı noktalı yayınları kaldırınca, içki reklamlarını sonlandırınca, ülkenin tek bir birimine tüm ülkenin bütçesi kadar bütçe verince düzelmemiş miydik? 7 2 1 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 31 Ekim 2020 Paylaş 31 Ekim 2020 Umut Taşlı yazdı: 4 ay önce 170 bine aldığım 2015 5t kepçeyi elimi öpene 250 gibi bırakırım, yenisini almak için öpmem gereken bölgelerden bahsetmek ise beni üzer. Genişlet 300+ olmuşuz, yenisiyle aramıza ise biraz daha değersiz bir para bir para birimi sıkışmış. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts