Oğuzkan Erışık 2 Aralık 2022 Paylaş 2 Aralık 2022 Cvt değil miydi bu abi? Tekere güç nerden geliyor? İşe gidince bakayım bi Yorum bağlantısı
Ali Gök 2 Aralık 2022 Paylaş 2 Aralık 2022 bu arabayı egzoz muaynesi için bir polis durdursa ceza yazar 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Aralık 2022 Yazar Paylaş 2 Aralık 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Cvt değil miydi bu abi? Tekere güç nerden geliyor? İşe gidince bakayım bi e-cvt. Cvt’den çok farklı. @Ali Gök arabada 3 tane kamera var. Egzozdan değilde sen hayırdır ne iş diyip ceza yazabilir Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Aralık 2022 Paylaş 2 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: nöyyyy? e hani olmuodu da egzos emisyondan muaftı? korkulur bu haypırcılardan Abi senin de takıldığın şeye bak ben asıl buna takıldım Tansu Kalafatoğlu yazdı: aha burada durduğum yerde gaza basıp pilleri hızlı doldurdum mesela Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Aralık 2022 Yazar Paylaş 2 Aralık 2022 Metin Akbal yazdı: Abi senin de takıldığın şeye bak ben asıl buna takıldım Üşüyor musun Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 2 Aralık 2022 Paylaş 2 Aralık 2022 Şanzıman yok , debriyaj yok ,emisyonda mı yokmuş ? 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Aralık 2022 Yazar Paylaş 2 Aralık 2022 Ersen Tapan yazdı: Şanzıman yok , debriyaj yok ,emisyonda mı yokmuş ? aklıma bu geldi komik diye. Tekrar izledim gülerken hüzünlendim ülke hiç değişmemiş çok şükür 5 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Aralık 2022 Paylaş 2 Aralık 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Üşüyor musun Ben üşüsem şöyle yazardım 'Isınmak için gaza basıyorum' Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Aralık 2022 Yazar Paylaş 2 Aralık 2022 Metin Akbal yazdı: Ben üşüsem şöyle yazardım 'Isınmak için gaza basıyorum' Zengin adamın hali başka tabi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Aralık 2022 Paylaş 2 Aralık 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Abi vites d de iken gazla frene aynı basınca şanzıman bu işe ne diyor? Zararı yok mu ? debriyaj balatası var boş viteste gazlıyor yani Ersen Tapan yazdı: Şanzıman yok , debriyaj yok ,emisyonda mı yokmuş ? nasıl gizlediler ise vw nin gözü yaşlı 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Aralık 2022 Yazar Paylaş 2 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: debriyaj balatası var boş viteste gazlıyor yani nasıl gizlediler ise vw nin gözü yaşlı Yaaaaav 😁 debriyaj balatası değil daa. Hadi diyelim debriyaj balatası. Boşta gazlasam şarj nasıl olacak. Bunlar bir takım uydurmalar efendim. Çay varsa kahve varsa konuşalım 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Aralık 2022 Paylaş 2 Aralık 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yaaaaav 😁 debriyaj balatası değil daa. Hadi diyelim debriyaj balatası. Boşta gazlasam şarj nasıl olacak. Bunlar bir takım uydurmalar efendim. Çay varsa kahve varsa konuşalım d ye atıp gazlıoz ve araba yürümüyor ve parça listesindeki debriyaj balatası yok, ben ikna oldum 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Aralık 2022 Yazar Paylaş 2 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: d ye atıp gazlıoz ve araba yürümüyor ve parça listesindeki debriyaj balatası yok, ben ikna oldum artık bi latteye bağlanır heralde. Bağlansın yani o kadar benzin yaktık ilim uğruna 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 2 Aralık 2022 Paylaş 2 Aralık 2022 D de gaza basıyoruz araba yürümüyor, balata bitmiş, şanzıman patlamış acilen sanayiye 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Aralık 2022 Yazar Paylaş 2 Aralık 2022 Ersen Tapan yazdı: D de gaza basıyoruz araba yürümüyor, balata bitmiş, şanzıman patlamış acilen sanayiye 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Aralık 2022 Paylaş 2 Aralık 2022 depriyajı pedalda arayan, vites çubuğundan neler çıkarmaz vesile ile passat da pedal yok, gizli mesela 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Aralık 2022 Yazar Paylaş 4 Aralık 2022 Ben de taktırdım kışlıkları. En son nisanda yazlıkları taktırmıştım ve lastikçi tabancayla sıkmıştı. Bugün söktürmeden önce bagajdaki 30cm pipo anahtar ile sökmeyi denedim. Zorlanmadan gevşetebildim. Demekki o kadar da sıkmıyor tabanca. ama kışlıkları taktıktan sonra tabancadan sonra lastikçi bir de 70cm boruyla sıktı. Onu sökebilir miyim bilmiyorum. 200₺ Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Aralık 2022 Yazar Paylaş 4 Aralık 2022 geçen sene kışlıkları 5,7 dolara taktırmışım. Nisanda yazlıkları 7,5 dolara, şimdi kışlıkları 10,7 dolara taktırdım Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 4 Aralık 2022 Paylaş 4 Aralık 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: geçen sene kışlıkları 5,7 dolara taktırmışım. Nisanda yazlıkları 7,5 dolara, şimdi kışlıkları 10,7 dolara taktırdım Hayırdır dolarla mı maaş alıyorsunuz? 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Aralık 2022 Yazar Paylaş 4 Aralık 2022 Selim Bilgin yazdı: Hayırdır dolarla mı maaş alıyorsunuz? Yeşil iyidir Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Aralık 2022 Paylaş 4 Aralık 2022 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: geçen sene kışlıkları 5,7 dolara taktırmışım. Nisanda yazlıkları 7,5 dolara, şimdi kışlıkları 10,7 dolara taktırdım tanesini mi dördünü mü? Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yeşil iyidir yeşil ihracat 4 milyar dolar olmuş, halka açık resmi bilgidir 4 Aralık 2022 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Aralık 2022 Yazar Paylaş 4 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: tanesini mi dördünü mü? yeşil ihracat 4 milyar dolar olmuş, halka açık resmi bilgidir Tanesi olsaydı üstüne masaj hizmeti isterdim. Lastiğe yani Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Aralık 2022 Yazar Paylaş 4 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: 200 tl ye bedava loksayon neresi? merdiven altı bodrum kat Bağcılar Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 Aralık 2022 Paylaş 4 Aralık 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: geçen sene kışlıkları 5,7 dolara taktırmışım. Nisanda yazlıkları 7,5 dolara, şimdi kışlıkları 10,7 dolara taktırdım 70 cm boru diye bilgi vardı önceki iletide. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts