Ali Cihangiroğlu 21 Kasım 2022 Paylaş 21 Kasım 2022 (düzenlendi) Murat Sahın yazdı: Bişi sorcam- o kadar elektriği niye yanında taşıyon ki? Bence seni kandırmışlar, o kadar pil elektrik attın tuttun, takviye nedir Farketmez, her türlü gülerdik. Dolu mazot tankerinin mazotu bittiği için yolda kalması gibi bişiy bu. Akün bittiği için yolda kalıp el frenine mi takıldın gerçekten Akü biterse diye elektrikle açılan yakıt depo kapağına bagajdan manuel bir tel bağlar japonlar uzun zamandır, el freni için de bir şey düşünmüşlerdir. Eğer öyle bir sistem yoksa da düşünüp koymamayı doğru bulmuşlardır. Bide akü yoksa el frenini serbest bıraksa ne olacak ki? Takviye yapmak amaçlı yer değiştirmek için mi? akü bende arıza dışında bitmez, ayrıca arabada çalıştırmak için power bilmemnesindende var, benim sorum elektro el freni arızasında nasıl freni salacağız, varmı bunun yolu idi hocam alçak fransız telde koymamışki çekeliim salalım, kaputa koymuş koysana frene-bagaja-depo kapağına, dimi ama... elektrik dert değil her türlü veririz bir şekilde... Tansu Kalafatoğlu yazdı: Aynen. Araba otoparktaydı. Yanda boşluk olmasa bize lazım 8 metre kablo. Arabayı nasıl yerinden hareket ettireceğiz bunu öğrenmem lazım. önemli hayır şunu sormadın; Pilli araban var, bagajda takviye kablosu taşımaya utanmıyor musun bırak pili, el fren motorun yandı fren takılı kaldı, ne yapacaksın? 3 lü prizli uzatmada kurtarmaz 21 Kasım 2022 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 21 Kasım 2022 Paylaş 21 Kasım 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Aynen. Araba otoparktaydı. Yanda boşluk olmasa bize lazım 8 metre kablo. Arabayı nasıl yerinden hareket ettireceğiz bunu öğrenmem lazım. önemli hayır şunu sormadın; Pilli araban var, bagajda takviye kablosu taşımaya utanmıyor musun Ama bu detayı vermemişsin ki, benim bagajda da var takviye kablosu, eşe dosta lazım oluyor 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Kasım 2022 Paylaş 21 Kasım 2022 aküsü biter bataryası işe yaramaz, bataryası biter motoru yolda götürmez, stajyerler mi üretmiş bunu 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Kasım 2022 Yazar Paylaş 21 Kasım 2022 (düzenlendi) Ali Cihangiroğlu yazdı: akü bende arıza dışında bitmez, ayrıca arabada çalıştırmak için power bilmemnesindende var, benim sorum elektro el freni arızasında nasıl freni salacağız, varmı bunun yolu idi hocam alçak fransız telde koymamışki çekeliim salalım, kaputa koymuş koysana frene-bagaja-depo kapağına, dimi ama... elektrik dert değil her türlü veririz bir şekilde... bırak pili, el fren motorun yandı fren takılı kaldı, ne yapacaksın? 3 lü prizli uzatmada kurtarmaz Bu tip sorunlar için şundan almayı düşüyorum 21 Kasım 2022 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 22 Kasım 2022 Paylaş 22 Kasım 2022 Hayırlı olsun. Bana ön cam için lazım kamera ama bırak almayı, araştırmak için bile fırsat bulamıyorum. Arka camda film var, ordan göstermez sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Kasım 2022 Yazar Paylaş 22 Kasım 2022 Murat Sahın yazdı: Hayırlı olsun. Bana ön cam için lazım kamera ama bırak almayı, araştırmak için bile fırsat bulamıyorum. Arka camda film var, ordan göstermez sanırım. arkada bende de film var. Gündüz hiç sorun yok. Akşam bir tık karanlık gibi ama az viafo a139 çok övüyorlar ön için. Fiyatı pahalı olabilir. Güvenlik için benim arkaya taktığım da yeterli bende. M300 mai 70 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 22 Kasım 2022 Paylaş 22 Kasım 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: arkada bende de film var. Gündüz hiç sorun yok. Akşam bir tık karanlık gibi ama az Akşam ben göremiyorum ki arkayı kamera bir şey görsün, filmi koyu çekmişler. Rezistanslar zarar görecek diye de söktüremiyorum. Yani benim görmem çok mühim değil aslında, zaten bakmıyorum ama kamera takıldığında karanlıkta parlayan farlardan başka bir şey görebilirmiş gibi görünmüyor. Ama öne GPS'li falan bir şey almam lazım. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Kasım 2022 Yazar Paylaş 22 Kasım 2022 Murat Sahın yazdı: Akşam ben göremiyorum ki arkayı kamera bir şey görsün, filmi koyu çekmişler. Rezistanslar zarar görecek diye de söktüremiyorum. Yani benim görmem çok mühim değil aslında, zaten bakmıyorum ama kamera takıldığında karanlıkta parlayan farlardan başka bir şey görebilirmiş gibi görünmüyor. Ama öne GPS'li falan bir şey almam lazım. zindan sıtayla o zaman. Sadece kamera açısı kadar avuç içi kadar yer kesilebilir ama rezistans sıkıntı tabi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Kasım 2022 Yazar Paylaş 22 Kasım 2022 tundra v8 yerine yeni 6 silindir hibrit modelle çıktı. bildiğimiz geleneksel toyota hibritinden farklı. seri hibrit şeklinde ve 10 ileri tork konvertörlü şanzımanı var. 0-100 hızlanması 6 saniye. içi çok lüks. ama şu videonun ilk yorumu çok güzel. "bu araba bayiye gelmeden satılıyor, 7 aydır bekliyorum" yazmış. çok tanıdık geldi acaba aksesuar da zorluyorlar mı Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Kasım 2022 Paylaş 22 Kasım 2022 buda diğerleri gibi takla özürlümü acaba Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 22 Kasım 2022 Paylaş 22 Kasım 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Aynen. Araba otoparktaydı. Yanda boşluk olmasa bize lazım 8 metre kablo. Arabayı nasıl yerinden hareket ettireceğiz bunu öğrenmem lazım. önemli hayır şunu sormadın; Pilli araban var, bagajda takviye kablosu taşımaya utanmıyor musun Marangozun kapısı olmazmış 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Kasım 2022 Yazar Paylaş 22 Kasım 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: buda diğerleri gibi takla özürlümü acaba Driftçiymiş bu Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 22 Kasım 2022 Paylaş 22 Kasım 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kamera biraz aşağıda olmuş sanki tavana yakın olsaydı daha az görüş alanı kapatmazmıydı? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Kasım 2022 Yazar Paylaş 23 Kasım 2022 Metin Uzunoğlu yazdı: Kamera biraz aşağıda olmuş sanki tavana yakın olsaydı daha az görüş alanı kapatmazmıydı? üstteki 6 çizgi çok kalın hocam. Radyo anteni. Görüntüyü çok etkiliyordu onlardan kurtardım. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Aralık 2022 Yazar Paylaş 1 Aralık 2022 Normalde muayene 13.02.2023’de doluyor. Ama ben 30 aralık 2022’de yaptıracağım. Randevu aldık. 507,40 lira 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 Arkadasa aldik bizde randevu. Ocak 16 idi aralik ayına aldı Ülkede herşeyin hemen al fiyatı ucuz vade beklersen pahalı 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Normalde muayene 13.02.2023’de doluyor. Ama ben 30 aralık 2022’de yaptıracağım. Randevu aldık. 507,40 lira işte gerçek haypır budur Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Aralık 2022 Yazar Paylaş 1 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: işte gerçek haypır budur Egzoz pulu da yok. Haypır x 2 oldu mu sana 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Egzoz pulu da yok. Haypır x 2 oldu mu sana Onu konuştuk nasil yapicak diye gaz yemiyor durduğu yerde araba çünkü Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Aralık 2022 Yazar Paylaş 1 Aralık 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Onu konuştuk nasil yapicak diye gaz yemiyor durduğu yerde araba çünkü D’de gaza basınca (frene de basarken) 3000 devre çıkıyor. Ya da motor çalışırken N’ye alırsam rölantide çalışmaya devam ediyor. En kötü servis modu var. Sürekli motor çalışıyor. Ama devlet çalışanlarımız start stoplu arabaya bile şaşkınlıkla bakma kapasitesinde olduğu için “bunun emisyonu ölçülmez be yaağğğ” demişlerdir kesin. Yoksa tüm arabaların egzoz salınımları ölçülüyor yani. Kitapçıklarda da var aha burada durduğum yerde gaza basıp pilleri hızlı doldurdum mesela Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 Biz dedik tekerlekli tambura felan alıp yaparlar demek hilesi var :P 1.8 motor çok emisyon yapar yoksa yanii 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: D’de gaza basınca (frene de basarken) 3000 devre çıkıyor nöyyyy? e hani olmuodu da egzos emisyondan muaftı? korkulur bu haypırcılardan 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 1 Aralık 2022 Paylaş 1 Aralık 2022 Abi vites d de iken gazla frene aynı basınca şanzıman bu işe ne diyor? Zararı yok mu ? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Aralık 2022 Yazar Paylaş 2 Aralık 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Abi vites d de iken gazla frene aynı basınca şanzıman bu işe ne diyor? Zararı yok mu ? olmayan şey ne diyebilir ki şanzıman yok tabi. Motor jeneratörü çeviriyor. Güzel elektrik üretiyor. şu linki pc’de açınca bi animasyon var. İce yazan şeyi yukarı doğru çekiyoruz. mg2 sabit. Çünkü frene basıyoruz. Noluyor? Mg1(jen) dönüp elektrik üretiyor. Tek zararı var. Pillere anlık fazla akım gidiyor. Pil ömrü için çok iyi değil http://eahart.com/prius/psd/ @Çağlar Bayur daha ne hileler var ama burada anlatılmaz Yorum bağlantısı
Recommended Posts