Tansu Kalafatoğlu 26 Haziran 2022 Yazar Paylaş 26 Haziran 2022 Ali Gök yazdı: Corolla uzmanına soru Corollanin 1.5 peri var yeni onlar tutuluyormu ? Multdrive s diye bı sansiman var otomatik onlar kafa sallayan tiplerdenmi ? hepsi multidrive s. 1.6’lar tam lpg uyumlu. Daha güçlü. 1.5’ler daha az yakıyor ama lpg uyumu biraz havada. 3 silindir. 10 beygir güçsüz. 1.5’lerin avantajı şanzımana kalkış dişlisi eklendi. Cvt uzaması olmuyor. sallma ne? Mds gayet sakin tam oto şanzıman işte Yorum bağlantısı
Ali Gök 26 Haziran 2022 Paylaş 26 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: hepsi multidrive s. 1.6’lar tam lpg uyumlu. Daha güçlü. 1.5’ler daha az yakıyor ama lpg uyumu biraz havada. 3 silindir. 10 beygir güçsüz. 1.5’lerin avantajı şanzımana kalkış dişlisi eklendi. Cvt uzaması olmuyor. sallma ne? Mds gayet sakin tam oto şanzıman işte O eski kasa corollalarda vites geçişi esnasında araba bayılıp atılıyordu yağ gibi gecmiodu vites onlardanmi acaba dedim Tutulani 1.6 mi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Haziran 2022 Yazar Paylaş 26 Haziran 2022 Ali Gök yazdı: O eski kasa corollalarda vites geçişi esnasında araba bayılıp atılıyordu yağ gibi gecmiodu vites onlardanmi acaba dedim Tutulani 1.6 mi Tek kavrama şanzıman mı? O yok yav ikiside tutuluyor. Benzinde 1.5 daha az yakıyor. Yeni nesil motor. Şanzıman güncellendi. Kalkış daha net. Manuele alınca 10 ileri oluyor 1.6 yılların sorunsuz motoru. Lpg çok uyumlu. Daha güçlü. 1.5 ile aynı şanzıman ama 7 ileri şekilde. Kalkış dişlisi yok. Yorum bağlantısı
Ali Gök 26 Haziran 2022 Paylaş 26 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Tek kavrama şanzıman mı? O yok yav ikiside tutuluyor. Benzinde 1.5 daha az yakıyor. Yeni nesil motor. Şanzıman güncellendi. Kalkış daha net. Manuele alınca 10 ileri oluyor 1.6 yılların sorunsuz motoru. Lpg çok uyumlu. Daha güçlü. 1.5 ile aynı şanzıman ama 7 ileri şekilde. Kalkış dişlisi yok. Ülke üzerinde su 1.5 in sıfırını satan bayi yokmu yav Bayi ile galeri arasında 80 binlira fark var Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Haziran 2022 Yazar Paylaş 26 Haziran 2022 Ali Gök yazdı: Ülke üzerinde su 1.5 in sıfırını satan bayi yokmu yav Bayi ile galeri arasında 80 binlira fark var Olsa fark olmazdı satış elemanını, bayi müdürü hepsi elden para alıp arabaları galerileri veriyorlar Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 27 Haziran 2022 Paylaş 27 Haziran 2022 Ali Gök yazdı: O eski kasa corollalarda vites geçişi esnasında araba bayılıp atılıyordu yağ gibi gecmiodu vites onlardanmi acaba dedim Tutulani 1.6 mi O şanzıman mmt denen şanzıman. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Haziran 2022 Yazar Paylaş 27 Haziran 2022 (düzenlendi) 4,8 mb ve 4032x3024 piksellik fotoyu siteye yükleyince 74 kb ve 640x480 piksele düştü. Çok iyi bu arada mazdadan kalan çeki demiri toyota’ya oldu. Ola ki çekmek falan gerekir 27 Haziran 2022 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 27 Haziran 2022 Paylaş 27 Haziran 2022 Hayırlı olsun. Güle güle kullan. 0-100 videosunu da bekliyorum. Bende alet edavat yok. Olsa bende bir tane çekerim de. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Haziran 2022 Yazar Paylaş 27 Haziran 2022 Hacı Şenyurt yazdı: Hayırlı olsun. Güle güle kullan. 0-100 videosunu da bekliyorum. Bende alet edavat yok. Olsa bende bir tane çekerim de. istanbul’da hem eğimsiz hem trafiksiz yer bulmak ve zaman bulmak zor. İlk fırsatta çekeceğim 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2022 (düzenlendi) Sizce bu aküde sıkıntı var mı? ————- ————- 3 Temmuz 2022 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Temmuz 2022 Paylaş 3 Temmuz 2022 Boşta 12.5 civarı iyi akü demektir 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 Temmuz 2022 Paylaş 3 Temmuz 2022 Servet Aydın yazdı: Boşta 12.5 civarı iyi akü demektir Akunun markasini 12.5 volt aku koyacaksin aslinda. Satici iyi aku 12.5 volt akudur diyecek, hep o satilir. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2022 Servet Aydın yazdı: Boşta 12.5 civarı iyi akü demektir 73828372838 puanlık soru abi Batarya hava soğutmalı. Batarya üstünde 3 tane sıcaklık sensörü var. Pillerin iç sıcaklığını değilde, pil kutusunun içinde, pil kasasına montajlı sıcaklık sensörleri bunlar. bazen, birkaç günde bir şöyle bir şey yaşıyorum. Mesela arabayı sürdüm. Stop ettim. Piller %55 idi. Sonra sabah çalıştırdım. Yine %55’ten başlıyoruz. fakat, pillerle biraz sürüyorum. %50’nin altına kadar normal geliyor. Sonra piller olağandan hızlı boşalıyor. Kısa sürede %40 altına iniyor. O kadar harcamamama rağmen oluyor bu. O sırada motor çalışıyor pil seviyesi çok düştü diye. Piller şarj olmaya başlıyor ama düşmeye devam ediyor. Bir noktada bu iş duruyor. Sonra pil düzgün çalışmaya başlıyor. Olması gerektiği gibi. Her şey normale dönüyor. normale dönünce %40-50 arası çok stabil çalışıyor. Üstte yazdığım şeyleri yapmıyor. bu olay birkaç günde bir oluyor. Sence bu durumun sebebi nedir? Başka kişiler de yaşıyor bunu. Yeni arabalarda da oluyor. Bi fizik hocası şöyle dedi bana. Muhtemelen stop ederkenki sıcaklık ve starttaki sıcaklık farkı ile pil seviyesi ölçme yazılımında düzeltme işleri oluyor. Araba çalıştığında pil seviyesi düzeltmeye gidiyor. Pil sıcaklığı 20-25 derece değişebiliyor çünkü pillerde bu tip şeyler normal midir? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Temmuz 2022 Paylaş 3 Temmuz 2022 Olağan evet. Bir de durağan halde iken pilin voltajı değişiyor. Kapasite sistemi yeniden hesaplama yapıyor 1 Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 3 Temmuz 2022 Paylaş 3 Temmuz 2022 Bozuk pilli arabalarının değerin altin. Neyse bu o konu değildi. [emoji1787] 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2022 (düzenlendi) Mert Yeldan yazdı: Bozuk bu çöpe at Hacı Şenyurt yazdı: Bozuk pilli arabalarının değerin altin. Neyse bu o konu değildi. 2-3 mesaj geçseydi bari. Korkumdan 1 senedir şu olayı paylaşmamıştım burada 3 Temmuz 2022 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gök 3 Temmuz 2022 Paylaş 3 Temmuz 2022 Mevcut hali ile 400 e kadar değerlendiririz Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 3 Temmuz 2022 Paylaş 3 Temmuz 2022 Ali Gök yazdı: Mevcut hali ile 400 e kadar değerlendiririz 300 e alayım ben sana sonraki satıştan bir miktar Holosko veririm 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2022 Mert Yeldan yazdı: 300 e alayım ben sana sonraki satıştan bir miktar Holosko veririm Golf + 10 tosun Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 3 Temmuz 2022 Paylaş 3 Temmuz 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Golf + 10 tosun 250 son 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Temmuz 2022 Paylaş 3 Temmuz 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: pillerde bu tip şeyler normal midir? LPG de bile ilk 3 ışık kısa sürede söner son ışık uzun süre gider canını sıktığın şeye bak. Das Emission. Toyota'nın da sabit bir sloganı yokki arkadaş. High Voltage Toyota. Bence yazılımla yüksek gosteriyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts