İçeriğe Yönlendir

Beyaz Yasuo’m

Tansu Kalafatoğlu

Recommended Posts

Selim Bilgin
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Çekici mi? Sen çağır abi, ben sana benzinlikte bi latte ısmarlarım :) 

C3327474-B6-F2-43-DD-B32-C-EB792-D648-A1

40 yapmış.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Ali Cihangiroğlu yazdı:

ya bırakın aga, duman ettiler ülkeyi, geçen,geçen Ankaraya gidip geldim, tabii otobüsle, git gel 400 tl. gibi, arabayla neden gelmedin diyor arkadaşlar, git gel 1400 km nerdeyse, 1000 tl. falan tutuyor benzin, kibrit olsa ne yazar hadi olsun 800-900 hemde dona dona :tongue:

bakalım daha neler olacak... 

Not: hiç sevmem otobüsü, uyuyamam her yerim ağrır,..

Senin araba cvt  4 litre ile giderdin oysaki. Bağlıyacaksın hızı 90 km sürate. Elmi yaman beymi. Miss. 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Ali Darbaz yazdı:

Senin araba cvt  4 litre ile giderdin oysaki. Bağlıyacaksın hızı 90 km sürate. Elmi yaman beymi. Miss. 

benim araba 7 ileri dct, cvt ile zevk vermez kardeş, zaten kaldırmaz kırılır :tongue: haa unutmadan cvt bundan fazla yakar zaten yakıyorda....

sende atlamışsın teknik verileri...

yol düz hava sakin, bağladım 90 a, vites 7 de, devir 1750 de torkta 240 ta, yerim cvt yi,  kaç yakıyor sence bu şekilde :tongue:

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Cihangiroğlu yazdı:

benim araba 7 ileri dct, cvt ile zevk vermez kardeş, zaten kaldırmaz kırılır :tongue: haa unutmadan cvt bundan fazla yakar zaten yakıyorda....

sende atlamışsın teknik verileri...

Cvt manuel’den az yakar. Özellikle tork konvertöründe kilit varsa. 

ama çift kavramada artım vites sayısı fazla. Yani araba hızlanırken neredeyse sabit devirle hızlanıyor. Bu da verimi artırıyor. Cvt’nin yaptığı işi fazla vites sayısı ile yapabiliyor. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Cvt manuel’den az yakar. Özellikle tork konvertöründe kilit varsa. 

ama çift kavramada artım vites sayısı fazla. Yani araba hızlanırken neredeyse sabit devirle hızlanıyor. Bu da verimi artırıyor. Cvt’nin yaptığı işi fazla vites sayısı ile yapabiliyor. 

doğrudur, hele eco yada comforta comforta alırsam dediğin gibi sabit hızlanıyor birşey hissetmiyorsun ses bile yok o devirde, 1750-2000 arası vites değişimlerinde oynuyor e tabii azda yakıyor.... 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
doğrudur, hele eco yada comforta comforta alırsam dediğin gibi sabit hızlanıyor birşey hissetmiyorsun ses bile yok o devirde, 1750-2000 arası vites değişimlerinde oynuyor e tabii azda yakıyor.... 
Anlaştınız mı abi ankarada?

Trenle gitseydin keşke bu arada. Çok severim tren yolculuğunu.

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

2400 hp V16 dinlerdin mis gibi. Gerçi onla artık yük katarı 3300 hp 2 zamanlı dizel dinlerdin ama onun ses yaramaz. Euro normundan dolayı cacık.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
İlkay Başaran yazdı:

2400 hp V16 dinlerdin mis gibi. Gerçi onla artık yük katarı 3300 hp 2 zamanlı dizel dinlerdin ama onun ses yaramaz. Euro normundan dolayı cacık.

67225579-24-BD-4-E09-A4-F0-EA8-C5-EB4-FC

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Mtv yüksektir. Kışın pinilmez. Üşütür.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
İlkay Başaran yazdı:

Mtv yüksektir. Kışın pinilmez. Üşütür.

Nurgaz yakarsın images?q=tbn:ANd9GcSYOYJEBdv-PFcpTyS53vq

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Nurgaz yakarsın

ölür sabaha kadar

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Barış AÇIL
Anlaştınız mı abi ankarada?Trenle gitseydin keşke bu arada. Çok severim tren yolculuğunu.
Az önce baktım Balıkesir Ankara 75 TL, Edremit Balıkesir de 40 TL otobüs tutsa ha unutmadan yaklaşık 11 saat te yolculuk sürer.

Zaman bolsa olabilir.

Yataklilar 300 TL civari
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

ölür sabaha kadar

Sarıkamış’ı unutma.

Benzin yarın 13,5 lira

1 hybrid MTV = 330 litre benzin

MTV (hybrid - golf) = 2000 TL = 150 litre benzin. 

4000km’den üstü kâr :) 

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Az önce baktım Balıkesir Ankara 75 TL, Edremit Balıkesir de 40 TL otobüs tutsa ha unutmadan yaklaşık 11 saat te yolculuk sürer.

Zaman bolsa olabilir.

Yataklilar 300 TL civari
Pulmanda cam kenarı sıcak şarap. Balıkesirden kütahyaya kadar kesintisiz orman. Mis
Nurgaz yakarsın images?q=tbn:ANd9GcSYOYJEBdv-PFcpTyS53vqxnchE6OfOw0hv6A&usqp=CAU
Yok traktör lastiği yakacaz :)
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Benzin yarın 13,5 lira

yahu ne dedim.... 25 olmadan rahatsız etme lütfen sordum ben arkadaşlara, bişi olmaz dediler

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

yahu ne dedim.... 25 olmadan rahatsız etme lütfen sordum ben arkadaşlara, bişi olmaz dediler

Birden 25 olunca zevki olmuyor. Yavaş yavaş daha heyecanlı :) 

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Birden 25 olunca zevki olmuyor. Yavaş yavaş daha heyecanlı [emoji4] 
Yğzde 125 gördü bu bünyeler. Vız gelir tırıs gider heheeeeyt
  • Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek

1.6 motor arabanın benzini tüpü fulledim dün, 950 liraya doldu, babamın kendi işi var, bide emekli maaşı var, ocak zammını daha görmedik 2070 lira emekli maaşı alıyordu, ayda 3 depo lpg yakıyoruz 900 lira sade lpg. Sade emeklisi olsa demekki maaşın yarısı lpg parasına gidecekti. Bi elektrikli scooter alacağım bu yakıt zamları devam ederse. 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ebrar Tüfek yazdı:

Bi elektrikli scooter alacağım bu yakıt zamları devam ederse. 

Köpekler?

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Köpekler?

Bizim burdakileri öldür sesini çıkarmaz, insandan daha insanlar.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ebrar Tüfek yazdı:

Bizim burdakileri öldür sesini çıkarmaz, insandan daha insanlar.

4.38’den sonrası 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

4.38’den sonrası 

Korkutucu, o an panik ile kaza yapılabilir. Scooter kiralama bayaa yaygınlaştı, çoğu kişide görüyorum, Seat ın EXS Scooteri var çok hoşuma gidiyor. Bagaja koy arabayı merkeze parket, scooter ile şehir içinde işlerini hallet geri gel mantığı ile düşünüyorum. Arabayı sürekli otoparka koyuyorum 10 15 lira para ödüyorum, uzağa parkedip işleri scooterla hallederim bi yerde otururken katlayıp yanıma alırım. En azından şehir içi trafiği, otopark ücreti, araba çizilecek mi birisi dokunacak mı dertlerim olmaz. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
İlkay Başaran yazdı:

Anlaştınız mı abi ankarada?

Trenle gitseydin keşke bu arada. Çok severim tren yolculuğunu.

Çok uzun sürüyor be kardeş...  ve evet kıdem ihbar tamam, diğer şeylerde ses etmedim artık, biliyorsun durumu, anlaşmak en güzeli, yoksa mahkeme en az 2 sene oda anca başlaması sayılır, ha uğaraşırım dersen ne ala, ama şu zamanda düşünsene senelerce bekle, para pul oluyor, dediğim gibi anlaş geç, seneye yine devam ederiz öyle görünüyor, nasılsa sgk sıkıntım kalmadı, gün hizmet hepsi dolu, emeklilik bekliyorum artık, çalışırız ama bu sefer aynı maaş olmaz tabii....

Barış AÇIL yazdı:

Zaman bolsa olabilir.

Yataklilar 300 TL civari

Otobüs Edremit-Ank  160 tl

Ank-Edrmt 225 tl. uğaraşamadım artrık, ekonomi malum yoksa uçakla giderim, Edremitten Ankara ve İstanbula günde galiba 3 sefer uçak var, Ankaraya 395 tl idi galiba, tabii önce alırsam daha ucuz ama uygun zaman olmadı....

yinede güzel burada Uluslararası kapasitede piste sahip alan var ve bazıları gibi boş durmuyor, dolu gidip geliyor uçaklar, uçak  olması güzel imkan...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

4.38’den sonrası 

Oğluma aldığımdan :)

Köpek kovalayınca konuşuyorum ben, lan oğlum ne havlıyonuz diye, şaşırıp susuyorlar, durup birde nasihat edip gazlıyorum, birşey yapmıyorlar :D

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mert Gülkokan yazdı:

hafta sonu arkadaş ile buluştuk Ankarada 

2020 model 2 adet sıfır Toyota almış

1 adet CH-R 1.8 hibrit

1 adet corolla 1.6 atmosferik cvt

corolla uzun dönem ortalaması 7.0 lt chr ise 5.9 lt ama hibrit değişken akşam yoğun trafiğe girdi rampa aşağı dur kalk trafikte 2.9 yakmış ama bayan kullandığı için hibrite pek dikkat etmiyor

Hibritte kullanıma çok dikkat etmesine gerek yok. Eşim dikkat etmeden istanbul’da bir sene kullandı. Ortalaması 4,2. Bu ortalamada yapılırken 6 da gördük. 2’de gördük zaman zaman. 

Kısa mesafelerde ankara soğuğunda kaloriferi de açınca bir de trafikte 6 yakması normal. Önemli olan aynı güzergahta diğer otomatikler kaç yakardı? 

corolla 1.6 ile genelde açık yollarda sürmüştür. O araba uzun yolda 5’e kadar düşüyor. Şehir içinde trafiğe girerse 10-12’ye kadar çıkıyor. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...