Tansu Kalafatoğlu 26 Aralık 2021 Yazar Paylaş 26 Aralık 2021 Aynen. Sivas’ta kışın, arabanın önünü kapatmaktan fazlasını yapmak lazım. Hacı Şenyurt yazdı: Tansu Kalafatoğlu yazdı: Passat’ta vardır muhakkak ama hava aşırı soğuk Bahsi geçen durum için şöyle dusunebiliriz. Sen uzaktan düğmeye basıyorsun. Araç çalışmaya başlıyor. Ptc tarzı ekipman 15-20 dakika içinde aracı ısıtmaya başlıyor hem içeriyi hem motoru. Böyle bişi yutub de vardır illaki örneği. çok işe yarayacağını sanmıyorum. Ptc kendini bile ısıtamayabilir Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 26 Aralık 2021 Paylaş 26 Aralık 2021 Aynen. Sivas’ta kışın, arabanın önünü kapatmaktan fazlasını yapmak lazım. çok işe yarayacağını sanmıyorum. Ptc kendini bile ısıtamayabilir [emoji4] Webasto imiş benzeri değilmiş. [emoji3] 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Aralık 2021 Yazar Paylaş 26 Aralık 2021 Hacı Şenyurt yazdı: Webasto imiş benzeri değilmiş. O302’lerde koltuk altında olurdu, sıcak hava üflerdi. Ufacık bir şeydi. O neydi acaba hatta dayımın CJ5’inde de vardı aynından Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 26 Aralık 2021 Paylaş 26 Aralık 2021 Bu uygulama ise yaradı gibi 1 km içinde hararet ibresi yaklaşık 60 dereceye geldi 2. Km de 90 dereceye ulaştı. Ancak bugün hava -3 derece idi. Karşılaştırma için -10 dereceyi gormem lazım.Cuma günkü soğukta 4. Km de 90 dereceyi görmüştü. 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 27 Aralık 2021 Paylaş 27 Aralık 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Aynen. Sivas’ta kışın, arabanın önünü kapatmaktan fazlasını yapmak lazım. çok işe yarayacağını sanmıyorum. Ptc kendini bile ısıtamayabilir Ptc işe yarıyor Sivas'ta, 500de motor ısınmadan kullanıyordum, benzinli araçtan daha çabuk içeriye sıcak veriyor. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Aralık 2021 Yazar Paylaş 27 Aralık 2021 Selçuk Bakış yazdı: Ptc işe yarıyor Sivas'ta, 500de motor ısınmadan kullanıyordum, benzinli araçtan daha çabuk içeriye sıcak veriyor. Ilıktır o yav. 20 derece üflüyor mu? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 27 Aralık 2021 Paylaş 27 Aralık 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ilıktır o yav. 20 derece üflüyor mu? -20de ılık hava nimet nimet 😁 Şaka bir yana üflemesi güzeldi hatta Servet Abi geldiğinde o fark etti bu ne sıcak kesin ptc var diye ama derecesini ölçmedim 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Aralık 2021 Yazar Paylaş 30 Aralık 2021 Sabahları işe giderken ben 😁 4 Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 30 Aralık 2021 Paylaş 30 Aralık 2021 Sabahları işe giderken ben [emoji16] İyi ki istanbuldaniz sonuçta bir Suvas değil. Malatya desen hiç değil. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Aralık 2021 Yazar Paylaş 31 Aralık 2021 Hacı Şenyurt yazdı: Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sabahları işe giderken ben İyi ki istanbuldaniz sonuçta bir Suvas değil. Malatya desen hiç değil. Ama nem var nem Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Ocak 2022 Yazar Paylaş 6 Ocak 2022 Kitapta depo kapasitesi 43 litre yazıyor. (referans amaçlı) ibaresi var. İbre şu şekilde doldurduğumda 39,3 litre aldı. Tabanca atınca devam ettirmedim. Yavaş doldurdum. Bunun dibinde 3,5 litre daha var mı gerçekten. Çünkü o halde 80 ile sürersem 100km daha gidebiliyorum. Sonra benzin pompası revizyonu için servise uğruyorum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ocak 2022 Paylaş 6 Ocak 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bunun dibinde 3,5 litre daha var mı gerçekten. yolda kalana kadar sürüp sonra çekici ile istaasyona gidersen vardır 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Ocak 2022 Yazar Paylaş 6 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: yolda kalana kadar sürüp sonra çekici ile istaasyona gidersen vardır Çekici mi? Sen çağır abi, ben sana benzinlikte bi latte ısmarlarım 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ocak 2022 Paylaş 6 Ocak 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Çekici mi? Sen çağır abi, ben sana benzinlikte bi latte ısmarlarım R de iken gel bursaya gidek 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Ocak 2022 Yazar Paylaş 6 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: R de iken gel bursaya gidek 8 lira yöntemiyle mi? Ona bile zam gelmiştir şimdi. 15 olmuştur Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Ocak 2022 Paylaş 6 Ocak 2022 Çekici mi? Sen çağır abi, ben sana benzinlikte bi latte ısmarlarım [emoji4] Yarın bunu 200 ile giderken yapacağım. Devir saati 0 da kadran 200 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Ocak 2022 Yazar Paylaş 7 Ocak 2022 İlkay Başaran yazdı: Tansu Kalafatoğlu yazdı: Çekici mi? Sen çağır abi, ben sana benzinlikte bi latte ısmarlarım Yarın bunu 200 ile giderken yapacağım. Devir saati 0 da kadran 200 Hayat sana güzel 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Ocak 2022 Paylaş 7 Ocak 2022 Hybrid araba şu an öyle kıymete bindiki, Toyota ülkeye satmıyor. Satsa heryer hybrid olurdu. Kota çok düşük. Cumhurbaşkanı dolar arzı için mümkün olduğu kadar araba fabrikalarının ihracata çalışmasını istiyor. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Ocak 2022 Yazar Paylaş 7 Ocak 2022 Ali Darbaz yazdı: Hybrid araba şu an öyle kıymete bindiki, Toyota ülkeye satmıyor. Satsa heryer hybrid olurdu. Kota çok düşük. Cumhurbaşkanı dolar arzı için mümkün olduğu kadar araba fabrikalarının ihracata çalışmasını istiyor. Elektrikten bile az yakıyor. Tesadüfen güzel yatırım yapmışım. Mtv’ye rağmen çok kârlı 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Ocak 2022 Paylaş 7 Ocak 2022 Ali Darbaz yazdı: Hybrid araba şu an öyle kıymete bindiki, Toyota ülkeye satmıyor. Satsa heryer hybrid olurdu. Kota çok düşük. Cumhurbaşkanı dolar arzı için mümkün olduğu kadar araba fabrikalarının ihracata çalışmasını istiyor. maliyet hesabı yaparsak saçma olur, zaten gerek de yok mb kurundan zorunlu bozdruma işi kafi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Ocak 2022 Paylaş 7 Ocak 2022 Mert Gülkokan yazdı: Renault bütün clio 5 leri yurtdışına satsa bizim için ne faydası olacak ? batar 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Ocak 2022 Paylaş 7 Ocak 2022 (düzenlendi) ya bırakın aga, duman ettiler ülkeyi, geçen,geçen Ankaraya gidip geldim, tabii otobüsle, git gel 400 tl. gibi, arabayla neden gelmedin diyor arkadaşlar, git gel 1400 km nerdeyse, 1000 tl. falan tutuyor benzin, kibrit olsa ne yazar hadi olsun 800-900 hemde dona dona bakalım daha neler olacak... Not: hiç sevmem otobüsü, uyuyamam her yerim ağrır,.. 7 Ocak 2022 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Ocak 2022 Yazar Paylaş 7 Ocak 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: bakalım daha neler olacak... plazmadan izleyeceksin keyfin yerinde Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Ocak 2022 Paylaş 7 Ocak 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: plazmadan izleyeceksin keyfin yerinde motor manyakta yaktığı şey bitirdi bizi be, harbiden can sıkıcı oldu artık, neyse ben öyle yoğun araba kullanan biride değilim, fazla kullanmadığım halde böyle, ya çok kullanan mecbur olanlar ne yapsın, yazık vallahi... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Ocak 2022 Paylaş 7 Ocak 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: bakalım daha neler olacak... heeççççç 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts