Tansu Kalafatoğlu 13 Aralık 2021 Yazar Paylaş 13 Aralık 2021 Barış AÇIL yazdı: Siyah sprey boya ? uğraşmadım. panjura sıkıştırırken boyayı atabilir düşüncesi vardı. en fazla önüne siyah bant çekerim. zaten mart nisan gibi çıkaracağım. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Aralık 2021 Paylaş 13 Aralık 2021 Ne bu böyle fakir icatları. Ptc heater falan yokmu? 2 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Aralık 2021 Paylaş 13 Aralık 2021 Ne bu böyle fakir icatları. Ptc heater falan yokmu?Adam 2kw enerji ile yürüyor sen ptc diyon [emoji378]Klimaya expansion valf takılırsa hemen ısınır araç 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 Aralık 2021 Paylaş 13 Aralık 2021 Benim motor da maks bu ısıda oluyor. Ona rağmen ortalama tüketim böyle. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Aralık 2021 Paylaş 13 Aralık 2021 Soru şu. İlkay foto yükledi tapatalk'ta göremiyorum. Mobil sürüme geç diyorum yine yok. Direk internetten gidip bakıyorum yine yok. Nedendir?Beyle çıkıyor Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Aralık 2021 Yazar Paylaş 13 Aralık 2021 (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Benim motor da maks bu ısıda oluyor. Ona rağmen ortalama tüketim böyle. Yakutski’den mi yazıyorsun Servet Aydın yazdı: Adam 2kw enerji ile yürüyor sen ptc diyon Klimaya expansion valf takılırsa hemen ısınır araç Yav anlamazlar abi. Kwh dersin, o nedir dürüm yapılıyor mu der bunlar. Anlatamazsın. kayış yok diyorum kayış 😁 anla artık, pantolon belimizden düşüyor @Metin Akbal Servet Aydın yazdı: Soru şu. İlkay foto yükledi tapatalk'ta göremiyorum. Mobil sürüme geç diyorum yine yok. Direk internetten gidip bakıyorum yine yok. Nedendir? Beyle çıkıyor Ben görüyorum. @Ali Darbaz 2 vakası. Termostat gidici 13 Aralık 2021 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 1 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 Aralık 2021 Paylaş 13 Aralık 2021 Ben görüyorum. [mention=19804]Ali Darbaz[/mention] 2 vakası. Termostat gidici2014ten beri böyle. Biz alıştık birbirimize. Zararını görmedim. Soru şu. İlkay foto yükledi tapatalk'ta göremiyorum. Mobil sürüme geç diyorum yine yok. Direk internetten gidip bakıyorum yine yok. Nedendir?Beyle çıkıyor Herkeş görğnce bi esprisi kalmıyor 1 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 13 Aralık 2021 Paylaş 13 Aralık 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Niye gülüyorsunuz yağ çok güzel olmadı mı Mantıklı ama bari siyah olanını taksaydın. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Aralık 2021 Yazar Paylaş 14 Aralık 2021 Metin Uzunoğlu yazdı: Mantıklı ama bari siyah olanını taksaydın. Bulamadım hocam. Karaköy’de sınırlı vakitte bunu bulabildim. Perakende satmıyorlar. Siyah vardı ama onlar kauçuk olanlardı. Belki hafta sonu boyamayı denerim. Sök tak 2dk zaten Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Aralık 2021 Paylaş 14 Aralık 2021 İşe yaradımı bari. İlkay Başaran yazdı: Benim motor da maks bu ısıda oluyor. Ona rağmen ortalama tüketim böyle. Bu halde nasıl sürüyon hocam. Sizin zaten termostat ucuzdur Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 14 Aralık 2021 Paylaş 14 Aralık 2021 Ali Darbaz yazdı: İşe yaradımı bari. Bu halde nasıl sürüyon hocam. Sizin zaten termostat ucuzdur Gayet güzel kullanıyoruz. Isıtmada da problem yok. Tüketim zaten ortada. Hipermil yapmadan hemde Fiyatına bakmadım valla nedir ne değildir bilmiyorum bu arada. 816 tl diyor baktım şimdi. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Aralık 2021 Yazar Paylaş 14 Aralık 2021 Ali Darbaz yazdı: İşe yaradımı bari. Bu halde nasıl sürüyon hocam. Sizin zaten termostat ucuzdur Normalde hava 15-16 dereceyken yolu bitirdiğimde motor suyu 65 falan olurdu. bugün hava 10 dereceydi. Yolu bitirince 72 derece okudum. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Aralık 2021 Paylaş 14 Aralık 2021 İlkay Başaran yazdı: Benim motor da maks bu ısıda oluyor. Ona rağmen ortalama tüketim böyle. Uzun süreli kullanımda bu ısıda kalıyorsa termostat arızalı. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Aralık 2021 Paylaş 14 Aralık 2021 İlkay Başaran yazdı: Gayet güzel kullanıyoruz. Isıtmada da problem yok. Tüketim zaten ortada. Hipermil yapmadan hemde Fiyatına bakmadım valla nedir ne değildir bilmiyorum bu arada. 816 tl diyor baktım şimdi. Yolunuz yakıt ekonomisine uygundur. O arabanın istanbul trafiğini ve rampalarını görmesini bekleyin. İşte ozaman tüketim sizi şaşırtacaktır. Balıkesir için tüketim fazla. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 14 Aralık 2021 Paylaş 14 Aralık 2021 Ali Darbaz yazdı: Yolunuz yakıt ekonomisine uygundur. O arabanın istanbul trafiğini ve rampalarını görmesini bekleyin. İşte ozaman tüketim sizi şaşırtacaktır. Balıkesir için tüketim fazla. Yokuşta ve sıkışık trafikte ısınıyor. Bu arada eşim kullanıyor arabayı. Sizde eşinize verin bi ortalama tüketim alalım mümkünse 1 5 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 14 Aralık 2021 Paylaş 14 Aralık 2021 Ben kullansam 1 litre daha düşürürüm diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Aralık 2021 Yazar Paylaş 15 Aralık 2021 23 dk sürdüm. Kaloriferi de ara ara açtım. Hafif rampa yukarı. Bayrampaşa’dan mahmutbey’e yani. En son dik rampa bile çıktım. Park ettiğimde motor suyu 57 dereceydi. yolda 75’i gördüm ama kaloriferi açınca ve park yerine girerken yine düştü. düz yol olsa 90’da sabitleniyor ama şehir içinde durum bu. Kalorifer açıkken 55 altına inerse motor çalışıyor ısınmak için. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Aralık 2021 Paylaş 15 Aralık 2021 5.53 ten yavaş yavaş gerçek tüketime yaklaşıyor 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Aralık 2021 Yazar Paylaş 15 Aralık 2021 Çağlar Bayur yazdı: 5.53 ten yavaş yavaş gerçek tüketime yaklaşıyor Yağmur vardı. Giderken de 3 ile gidiyorum ama dönüşte motorun ısınması, kalorifer falan etkiliyor. Bi de yazlıklarla süzüldüğüm yerde kışlık+yağmurda süzülemedim 15.000km ortalaması 4,5. Benim girdiğim trafikte tsi’lar 10 litre yakıyor. Ben şöyle biraz daha az trafikli yerde olsam ortalama 3,8 falan olur heralde. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Aralık 2021 Paylaş 15 Aralık 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Benim girdiğim trafikte tsi’lar 10 litre yakıyor. söyle de bakım falan yaptırsınlar, orjinal parça ile 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Aralık 2021 Yazar Paylaş 15 Aralık 2021 Çağlar Bayur yazdı: söyle de bakım falan yaptırsınlar, orjinal parça ile Hele bi sabah gelsinler bakıma beraber gideriz 1 Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 15 Aralık 2021 Paylaş 15 Aralık 2021 Trafik az olması değil ama mesafe biraz daha olsa 3.8 kolaylıkla yakalanir. Malatya da mesela trafik yok ama genelde çevre yolunda olunca 5.2 lerde kalıyor ortalama. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Aralık 2021 Yazar Paylaş 15 Aralık 2021 Hacı Şenyurt yazdı: Trafik az olması değil ama mesafe biraz daha olsa 3.8 kolaylıkla yakalanir. Malatya da mesela trafik yok ama genelde çevre yolunda olunca 5.2 lerde kalıyor ortalama. Benim çevre yolum en fazla ikitelli’den sarıyer’e tem’den. Orada 80 ile giderek 3 lt yakalıyorum. Biraz basılırsa 5-5,5 normal tabi Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 15 Aralık 2021 Paylaş 15 Aralık 2021 Benim çevre yolum en fazla ikitelli’den sarıyer’e tem’den. Orada 80 ile giderek 3 lt yakalıyorum. Biraz basılırsa 5-5,5 normal tabiTabi benim genelde 120 bandı oluyor. Yoksa düz yol 80 le kasinca 3.3 rahatlıkla yakalanıyor. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts