Tansu Kalafatoğlu 21 Eylül 2021 Yazar Paylaş 21 Eylül 2021 Çağlar Bayur yazdı: şimdi bakan bir denetim de 2.elsitelerine yapsa, talimatla 288 binden daha pahalya ilan verenlere ceza yazılır mı? Serbest piyasa? Bayilerin galerilerle olan diyaloğuna el atsa yeter. Araba bol olunca kimse satış fiyatının üstünü yazmaz zaten 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 22 Eylül 2021 Paylaş 22 Eylül 2021 Piyasayı böyle yükselten kim var ise, araba alma hayali kurup her geçen gün o hayaline uzaklaşan gençlerden çok beddua yiyor, bakıp göreceğiz yedikleri paralar nasıl çıkacak. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 24 Eylül 2021 Paylaş 24 Eylül 2021 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Yani Toyota yüksek hacimli motorda hybrid ile işi çözmüş o zaman. Tansu’nun arabası da bunu ispatlıyor. Forumdan birisi RAV4 hybrid alsa da yazsa. 😊 Ben inceledim. İc trimler cok nazik geldi.. Kısa zamanda ses yapabilirler.. Arka yasam alanı bana klostrofobik geldi.. Ama araç büyüklüğu ve tasarımı güzel.. Tek fotograf cektim yeterliydi benim icin.. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Eylül 2021 Yazar Paylaş 24 Eylül 2021 Alpay Sumer yazdı: Ben inceledim. İc trimler cok nazik geldi.. Kısa zamanda ses yapabilirler.. Arka yasam alanı bana klostrofobik geldi.. Ama araç büyüklüğu ve tasarımı güzel.. Tek fotograf cektim yeterliydi benim icin.. Hayırdır? Das auto gidiyor, çekik gözlü mü geliyor 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 24 Eylül 2021 Paylaş 24 Eylül 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hayırdır? Das auto gidiyor, çekik gözlü mü geliyor yok ya nerdeee? Severim ben incelemeleri.. Merak edip bakmıstım.. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Eylül 2021 Yazar Paylaş 24 Eylül 2021 Alpay Sumer yazdı: yok ya nerdeee? Severim ben incelemeleri.. Merak edip bakmıstım.. Ben şu proace’ye baktım bayide. Fotolardan çok güzel ama içine oturunca çok kötü demiştim. Şöför konumu, görüşler falan çok uygunsuz, rahatsız edici gelmişti. Arka koltuklar geniş büyük ama çok dikti. Rav4 bulup binemedik 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 24 Eylül 2021 Paylaş 24 Eylül 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ben şu proace’ye baktım bayide. Fotolardan çok güzel ama içine oturunca çok kötü demiştim. Şöför konumu, görüşler falan çok uygunsuz, rahatsız edici gelmişti. Arka koltuklar geniş büyük ama çok dikti. Rav4 bulup binemedik ona bakmadım.. Bana hitap etmediğinden sanırım.. Test sürüsü istedim.. Kıymete bindirdiler.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Eylül 2021 Paylaş 24 Eylül 2021 Ebrar Tüfek yazdı: Piyasayı böyle yükselten kim var ise, araba alma hayali kurup ben buldum galiba, bir sürü distribütör bir sürü araba satın almış üreticiden 1 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 24 Eylül 2021 Paylaş 24 Eylül 2021 Çağlar Bayur yazdı: ben buldum galiba, bir sürü distribütör bir sürü araba satın almış üreticiden kış geliyor, şu stokçuların garajları bi su dolsa ne gülerim 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Eylül 2021 Yazar Paylaş 29 Eylül 2021 (düzenlendi) Trafik sigortası 900 kasko 3000 yıllık bakım 1300 mtv yıllık 3550 yakıt yıllık 5000 otoyol köprü yıllık 500 lastik-rot-balans-ıvır zıvır gibi şeylere de yıllık 1000 desek yıllık toplam maliyetim 15300TL Senede 15bin km yapıyorum. Km’de 32kuruş yakıyorum ama totalde bana km’de 1tl olarak dönüyor. 29 Eylül 2021 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 29 Eylül 2021 Paylaş 29 Eylül 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Trafik sigortası 900 kasko 3000 yıllık bakım 1300 mtv yıllık 3550 yakıt yıllık 5000 otoyol köprü yıllık 500 lastik-rot-balans-ıvır zıvır gibi şeylere de yıllık 1000 desek yıllık toplam maliyetim 15300TL Senede 15bin km yapıyorum. Km’de 32kuruş yakıyorum ama totalde bana km’de 1tl olarak dönüyor. Aracın yıllık eskimesi var bir de, değer kaybı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Eylül 2021 Paylaş 29 Eylül 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: mtv yıllık 3550 yok artık, hummer mı bu 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Eylül 2021 Yazar Paylaş 29 Eylül 2021 Evren Erakçora yazdı: Aracın yıllık eskimesi var bir de, değer kaybı. Onu hiç saymıyorum yılda 10bin tl kayıp olur mu? Sabit enflasyonda 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Eylül 2021 Yazar Paylaş 29 Eylül 2021 Çağlar Bayur yazdı: yok artık, hummer mı bu Laf ediyorlar sonra abi. Ezik görüyorlar. Çöplüğünde oyna diyorlar. Senin neyine diyorlar. Bizde şanımızı böyle yürütmeye çalışıyoruz 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Eylül 2021 Paylaş 29 Eylül 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Senin neyine diyorlar. 380V um var de, çarpar cısss falan de? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Eylül 2021 Yazar Paylaş 29 Eylül 2021 Çağlar Bayur yazdı: 380V um var de, çarpar cısss falan de? Ne dersen de abi. İnşaatlarda en çok iş kazası sebebi elektrik çarpması ama sallamıyorlar işte pazar günü benim arabaya binmek isteyen olur diye kauçuk tabanlı lastik getireyim bari 😁 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Eylül 2021 Paylaş 29 Eylül 2021 (düzenlendi) 400 vurdu beni ,paneli kurdalarken dalıp alttaki bıçaklı sigortaya değimişimde azıcık, bir titredim sık aralıklı ve tam rezonanslı kemiklerim takırdadı ama iyi geldi kendime geldim valla 220 çok yediydim aheste aheste sallardı omzuma kadar, bu full salladı, dozajı güzeldi... ben geleyim sökelim sağını solunu ... 29 Eylül 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Eylül 2021 Paylaş 29 Eylül 2021 400 vurup vücudu patlamayan yok. Sen faza dokundun ama ayakkabı korudu. Üstünden geçen bir kaç mA idi sadece 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Eylül 2021 Yazar Paylaş 29 Eylül 2021 (düzenlendi) Ali Cihangiroğlu yazdı: 400 vurdu beni ,paneli kurdalarken dalıp alttaki bıçaklı sigortaya değimişimde azıcık, bir titredim sık aralıklı ve tam rezonanslı kemiklerim takırdadı ama iyi geldi kendime geldim valla 220 çok yediydim aheste aheste sallardı omzuma kadar, bu full salladı, dozajı güzeldi... ben geleyim sökelim sağını solunu ... Şöyle mi? Eğleniyoruz ama bu adama ne oldu acaba bilmiyorum. İnşallah bir şey olmamıştır. Balık gibi tepiniyor 29 Eylül 2021 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Eylül 2021 Paylaş 29 Eylül 2021 gaz dolu yere maskesiz mi inilmiş???? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Eylül 2021 Yazar Paylaş 29 Eylül 2021 Çağlar Bayur yazdı: gaz dolu yere maskesiz mi inilmiş???? Yav iş durmamış. Millet devam ediyor, sesler geliyor arkadan. Çok olağan şeyler bunlar galiba tuzla’da 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Eylül 2021 Paylaş 30 Eylül 2021 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: 400 vurup vücudu patlamayan yok. Sen faza dokundun ama ayakkabı korudu. Üstünden geçen bir kaç mA idi sadece evet öyle, iş güvenlik ayakkabısı vardı, çok pis sallıyor ama şarj olmama yetti, 220 de 100 le sallanıyorsam bunda 200 le sallıyor, duvara çarpmış gibi oldum her yerim zangırdadı, hızlı şarj etti beni dahada dokunmuyorum artık, seksiyonerden kapamadan asla mecbur kalmadıkça, onada asma kilit takarak, önceleri çıkıp direkteki sigortaları değişiyordum birde düşün, hatta bir kış izolatörden çıkıp direğe değen teli yerine takmıştım, deliliğe bak, inemediydim bide, ellerim donduydu düşecektim resmen, gençliğin verdiği ve şantiyeci olamanın ve elektriksiz şantiyede sefil olmanın gazıyla ne işlere bulaşmıştım, şimdiyse yok aga yaklaşmıyorum bile dün portif geldi bize, ona atladım ama, kolaymış yahu süper manevra var, dizel ama tortort, ileri geri kolunun ucundaki güç ayarını sökmüşler, hep yavaş gidiyor alet, topuklayamadım 30 Eylül 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Eylül 2021 Paylaş 30 Eylül 2021 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: gaz dolu yere maskesiz mi inilmiş???? bizim akraba gibi rahmetli, adam fosteptiğe inmiş bayılmış, bizimkide kurtarmak için in sen, halat bağlayıp yukarı çekecek... baygın yetiştirmişler hastaneye, 1 gün sonra düzeldi ama diğer gün kötüleşti, vucüt oksijen taşımaktan vazgeçmiş galiba, birden kötüleşti, düzeldi dediğimiz insan 2. gün vücudun kendini kapaması sonrası hızla kötüleşti vefat etti, hala aklıma geldikçe üzülüyorum, neyseki birini kurtarmak için gitti, boş yere gitmedi.... 30 Eylül 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Eylül 2021 Paylaş 30 Eylül 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: yakıt yıllık 5000 18000 km yol için 10802 tl yakıt yakılmış Hipermilci olmasam bunun %30 daha fazla olacağı öngörülüyor. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Eylül 2021 Yazar Paylaş 30 Eylül 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: evet öyle, iş güvenlik ayakkabısı vardı, çok pis sallıyor ama şarj olmama yetti, 220 de 100 le sallanıyorsam bunda 200 le sallıyor, duvara çarpmış gibi oldum her yerim zangırdadı, hızlı şarj etti beni dahada dokunmuyorum artık, seksiyonerden kapamadan asla mecbur kalmadıkça, onada asma kilit takarak, önceleri çıkıp direkteki sigortaları değişiyordum birde düşün, hatta bir kış izolatörden çıkıp direğe değen teli yerine takmıştım, deliliğe bak, inemediydim bide, ellerim donduydu düşecektim resmen, gençliğin verdiği ve şantiyeci olamanın ve elektriksiz şantiyede sefil olmanın gazıyla ne işlere bulaşmıştım, şimdiyse yok aga yaklaşmıyorum bile dün portif geldi bize, ona atladım ama, kolaymış yahu süper manevra var, dizel ama tortort, ileri geri kolunun ucundaki güç ayarını sökmüşler, hep yavaş gidiyor alet, topuklayamadım Sizde bobcat yok mu Yorum bağlantısı
Recommended Posts