Sani Gerşon 1 Mayıs 2021 Paylaş 1 Mayıs 2021 Bu arabanın bana sorarsanız tek dezavantajı, Türkiye'de kullanılmak. 1.8 motor ile vergilendirilmesi kadar saçma bi şey yok... 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2021 Sani Gerşon yazdı: Bu arabanın bana sorarsanız tek dezavantajı, Türkiye'de kullanılmak. 1.8 motor ile vergilendirilmesi kadar saçma bi şey yok... Sadece bu araç değil ki.. 1 milyondan fazla fiyatıyla satılan e200d ile 1.3 clio, 1.5 golf, 1.6 corolla, megane vs aynı vergiyi veriyor. 2 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 2 Mayıs 2021 Paylaş 2 Mayıs 2021 Benzin Lpg 1.33 yada Dizel D4D Auris için görüşleriniz nedir günlük kullanımda nasıl uzun yolda nasıl yakıt tüketimi performans kronik arıza durumu 100k altı alınırmı ? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2021 Aytac Sakal yazdı: Benzin Lpg 1.33 yada Dizel D4D Auris için görüşleriniz nedir günlük kullanımda nasıl uzun yolda nasıl yakıt tüketimi performans kronik arıza durumu 100k altı alınırmı ? Bilmiyorum ama ikisinde de kronik sorunları yok diye biliyorum. Yine de japonlardan dizel alma taraftarı değilim. 1.33 motor lpg ile uyumlu diyorlar. Çoğu kişi taktırıyor. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 2 Mayıs 2021 Paylaş 2 Mayıs 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bilmiyorum ama ikisinde de kronik sorunları yok diye biliyorum. Yine de japonlardan dizel alma taraftarı değilim. 1.33 motor lpg ile uyumlu diyorlar. Çoğu kişi taktırıyor. 1.33 performans olarak düşündürüyor haricinde güçlü bir seçenek. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2021 Aytac Sakal yazdı: 1.33 performans olarak düşündürüyor haricinde güçlü bir seçenek. Vergi avantajı yok ama. O yüzden 1.6 da tercih edilebilir. Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 2 Mayıs 2021 Paylaş 2 Mayıs 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Vergi avantajı yok ama. O yüzden 1.6 da tercih edilebilir. Vergi çok onemli değilde aradaki fiyat farkı ve yakıt tüketimi etken olabilir.1.6 daha iyi diyorlar ama 2. el 1.33 göre bariz yüksek 1.33 daha az yakıyor sessiz ama performans düşük diyen var performans yeterli diyende var danışmak fikir almam istedim Auris çok ilgimi çekiyor düşük km uzun yıllar kullanabileceğim bir araba gibi geliyor. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 2 Mayıs 2021 Paylaş 2 Mayıs 2021 Aytac Sakal yazdı: Vergi çok onemli değilde aradaki fiyat farkı ve yakıt tüketimi etken olabilir.1.6 daha iyi diyorlar ama 2. el 1.33 göre bariz yüksek 1.33 daha az yakıyor sessiz ama performans düşük diyen var performans yeterli diyende var danışmak fikir almam istedim Auris çok ilgimi çekiyor düşük km uzun yıllar kullanabileceğim bir araba gibi geliyor. Alabiliyorsanız 1.6 tercih edin. 1.33 için kasa büyük. Kiralık şeklinde kullandım, benzinli olmasına rağmen gitmek konusunda çok isteksizdi. İkinci elde 1.6 olanlar daha pahalı çünkü onlar tutuluyor 1.33 tam yarise göre bir motor. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 2 Mayıs 2021 Paylaş 2 Mayıs 2021 Murat Sahın yazdı: Alabiliyorsanız 1.6 tercih edin. 1.33 için kasa büyük. Kiralık şeklinde kullandım, benzinli olmasına rağmen gitmek konusunda çok isteksizdi. İkinci elde 1.6 olanlar daha pahalı çünkü onlar tutuluyor 1.33 tam yarise göre bir motor. Benim öğrenmek istediğim buydu teşekkür ederim performans yeterli değilse olmaz 🙂. Bende 1.6 Prins kitli Corolla kullandım gerçekten iyiydi henüz D4D yada 1.33 ile tanışamadık. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2021 Aytac Sakal yazdı: Vergi çok onemli değilde aradaki fiyat farkı ve yakıt tüketimi etken olabilir.1.6 daha iyi diyorlar ama 2. el 1.33 göre bariz yüksek 1.33 daha az yakıyor sessiz ama performans düşük diyen var performans yeterli diyende var danışmak fikir almam istedim Auris çok ilgimi çekiyor düşük km uzun yıllar kullanabileceğim bir araba gibi geliyor. Bilgim olmadığı için ne desem yanlış olur. Ben olsam 132 beygirlik olanı alırdım ama. 1.3’ün Performansı yetersiz kalır mı? Kişiye göre değişir. Bende 1.6 tam otomatik mazda 3 vardı. 105 beygir lpg’li. Bana yetiyordu. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 2 Mayıs 2021 Paylaş 2 Mayıs 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bilgim olmadığı için ne desem yanlış olur. Ben olsam 132 beygirlik olanı alırdım ama. 1.3’ün Performansı yetersiz kalır mı? Kişiye göre değişir. Bende 1.6 tam otomatik mazda 3 vardı. 105 beygir lpg’li. Bana yetiyordu. Evet kişiye göre değişiyor kimi yeter diyor kimi gitmiyor bakalım artık aracımı sattıktan sonra hedef 1.6 olan Auris son kasa nasip. Bende 99 1.3 Hyundai Accent vardı motosikletler dahil en sevdiğim araçtı yokuşta çekmiyordu ondan satmıştım. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2021 Aytac Sakal yazdı: Evet kişiye göre değişiyor kimi yeter diyor kimi gitmiyor bakalım artık aracımı sattıktan sonra hedef 1.6 olan Auris son kasa nasip. Bende 99 1.3 Hyundai Accent vardı motosikletler dahil en sevdiğim araçtı yokuşta çekmiyordu ondan satmıştım. Yokuşta çekmiyordu gibi düşünüyorsanız sınıf atlamak lazım. 132bg’lik corolla gayet iyidir atmosferiklerde. Benim çok hoşuma giden diğer araba da sw auris hybrid. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Mayıs 2021 Paylaş 2 Mayıs 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: - Basit bir hesap yapalım. 15 sene için 15bin tl pil masrafı var düşünmeye bile gerek yok, bu para çerez parası 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Mayıs 2021 Paylaş 2 Mayıs 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: düşünmeye bile gerek yok, bu para çerez parası Ama 15 senede %44 de kadar performası düşüyor. Tüketim artıyor. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 2 Mayıs 2021 Paylaş 2 Mayıs 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bilgim olmadığı için ne desem yanlış olur. Ben olsam 132 beygirlik olanı alırdım ama. 1.3’ün Performansı yetersiz kalır mı? Kişiye göre değişir. Bende 1.6 tam otomatik mazda 3 vardı. 105 beygir lpg’li. Bana yetiyordu. Bir kaç yerde aracın gitmediğiyle ilgili serzenişler okudum sen de dahil bir kaç dikkate aldığım kişiden. Aytac Sakal yazdı: Evet kişiye göre değişiyor kimi yeter diyor kimi gitmiyor bakalım artık aracımı sattıktan sonra hedef 1.6 olan Auris son kasa nasip. Bende 99 1.3 Hyundai Accent vardı motosikletler dahil en sevdiğim araçtı yokuşta çekmiyordu ondan satmıştım. Bende de vardı, bu güne kadar sahip olduğum en kötü en gereksiz arabaydı En büyük pişmanlığım da yine bu araçtır. Gitmezdi, yol tutuş, frenaj falan rezaletti. Malzeme kalitesi o kadar kötüydü ki göğsü güneşten parça parça kırılıp kırılan parçalar aşağı düşüyordu. Daha sayayım mı? 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 2 Mayıs 2021 Paylaş 2 Mayıs 2021 (düzenlendi) Murat Sahın yazdı: Bir kaç yerde aracın gitmediğiyle ilgili serzenişler okudum sen de dahil bir kaç dikkate aldığım kişiden. Bende de vardı, bu güne kadar sahip olduğum en kötü en gereksiz arabaydı En büyük pişmanlığım da yine bu araçtır. Gitmezdi, yol tutuş, frenaj falan rezaletti. Malzeme kalitesi o kadar kötüydü ki göğsü güneşten parça parça kırılıp kırılan parçalar aşağı düşüyordu. Daha sayayım mı? Benim arabanında göğüslük çatlaktı kaplama yaptırmıştım. İlk arabamdı arıza yapmazdı yavaştı ama severdim 🙃 2 Mayıs 2021 tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 2 Mayıs 2021 Paylaş 2 Mayıs 2021 Aytac Sakal yazdı: Benim arabanında göğüslük çatlaktı kaplama yaptırmıştım. İlk arabamdı arıza yapmazdı yavaştı ama severdim 🙃 Ben o kadar çok şeyini yaptırdım ki En sonunda sıkılıp satmıştım. Benim de ilk arabamdı. Yaklaşık 3 ay dayanabildim. Satıp 98 astra F 1.6 ekotek GLS almıştım en fulünden. Düşünsene abi, hidrolik direksiyon, abs, klima, 2 hava yastığı vardı astrada Bunu accentten sonra alınca eşekten inip ata binmiş gibi hissetmiştim. Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 2 Mayıs 2021 Paylaş 2 Mayıs 2021 Murat Sahın yazdı: Ben o kadar çok şeyini yaptırdım ki En sonunda sıkılıp satmıştım. Benim de ilk arabamdı. Yaklaşık 3 ay dayanabildim. Satıp 98 astra F 1.6 ekotek GLS almıştım en fulünden. Düşünsene abi, hidrolik direksiyon, abs, klima, 2 hava yastığı vardı astrada Bunu accentten sonra alınca eşekten inip ata binmiş gibi hissetmiştim. Arada çok fark Astra gerçekten çok başarılı... Sen hiç 2010 öncesi Hyosung 250 kullandınmı başka hiç bir şey demeyeceğim🤐 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 2 Mayıs 2021 Paylaş 2 Mayıs 2021 Aytac Sakal yazdı: Arada çok fark Astra gerçekten çok başarılı... Sen hiç 2010 öncesi Hyosung 250 kullandınmı başka hiç bir şey demeyeceğim🤐 Kullandım, kullanırken keyiflidir, tamirciye çekince bütün keyfini kaçırır Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 2 Mayıs 2021 Paylaş 2 Mayıs 2021 (düzenlendi) Murat Sahın yazdı: Kullandım, kullanırken keyiflidir, tamirciye çekince bütün keyfini kaçırır 😁 🤐 Hiç bir yorumum olmayacak , 2 Mayıs 2021 tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Sahın 2 Mayıs 2021 Paylaş 2 Mayıs 2021 Aytac Sakal yazdı: 😁 🤐 Hiç bir yorumum olmayacak , Sente ayarını 3 usta tutturamadığı için 4. ustaya götürmüştük Parçası sıkıntı ustası sıkıntı. Tabi ülkemizde böyle, yoksa GV650 alıp choplayacaktım 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 2 Mayıs 2021 Paylaş 2 Mayıs 2021 Murat Sahın yazdı: Sente ayarını 3 usta tutturamadığı için 4. ustaya götürmüştük Parçası sıkıntı ustası sıkıntı. Tabi ülkemizde böyle, yoksa GV650 alıp choplayacaktım GV 650 zamanının çok ilerisinde bir makinaydı tork müthişti. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2021 (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Ama 15 senede %44 de kadar performası düşüyor. Tüketim artıyor. Zaten 1,4kwh’lik bataryanın 0,50kwh’lik kısmını kullanıyoruz. Zaman geçtikçe bu rakam değişmiyor gibi bir şey. Batarya kapasitesi ne zaman 0,50kwh’in altına düşerse o zaman tüketime etkisi olur. Bugüne kadar çoğu kullanıcı zamanla tüketiminin değişmediği söylüyor. Uzun yıllar sonra değişiyor yakıt tüketim oranı. Bu da söylediğime işarettir bence. 2 Mayıs 2021 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 2 Mayıs 2021 Paylaş 2 Mayıs 2021 Murat Sahın yazdı: yoksa GV650 alıp choplayacaktım Allah korumuş Yorum bağlantısı
Murat Sahın 2 Mayıs 2021 Paylaş 2 Mayıs 2021 Çağrı Alaf yazdı: Allah korumuş Neden ki? Yorum bağlantısı
Recommended Posts