Ali Darbaz 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Çağlar Bayur yazdı: onlara zaten red geleceği için fark etmez, bu parçanın da zaten direksiyon sistemi ile bi laaksı yok bu viraj demirine bağlı rot ayarı dahil mi bu 1000 e? Yok abi. Zaten birazcık sapma var Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Aralık Yazar Paylaş 6 Aralık Metin Akbal yazdı: Sisteme girdimi iş emri vs açıldı mı bunlar olmadıysa mesele yok. Kim bakacak oraya. rakamlı bişelere imza attım. teşhis yaptılar. parça gelecek. ödeme yapmadan arabayı geri aldım. o ödemeyi yapmazsam icrayı gönderirler yani yaptırmazsam teşhis ücreti. yaptırırsam teşhis ücreti yok. @Çağlar Bayur garanti on'dan direksiyon kolonunu değiştireni gördük ama. çok çakallar. mesela aks yazmamışlar. önden çeker, dört çeker araçların şaft kolu yazmış. aks bozuldu diye gitsek, şaft olsa ücretsiz olurdu derler kesin 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Tansu Kalafatoğlu yazdı: yani yaptırmazsam teşhis ücreti. yaptırırsam teşhis ücreti yok Bu normal , bende yapıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Ali Darbaz yazdı: birazcık sapma nasıl ölçüldü o birazı? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Çağlar Bayur yazdı: nasıl ölçüldü o birazı? Direksiyonu düz tutunca araba düz gitmiyo. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Ali Darbaz yazdı: Direksiyonu düz tutunca araba düz gitmiyo. yürüyen aksama yük biner boşuna rot çuya gidilmeme sebebi var mı değişen usta nasıl müsaade etti bu durumua? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Çağlar Bayur yazdı: yürüyen aksama yük biner boşuna rot çuya gidilmeme sebebi var mı değişen usta nasıl müsaade etti bu durumua? Ay başını bekledim abi. Param yok. Ama iki tane araba var. Para olunca yaptırırız dedik. Yorum bağlantısı
Koray Demir 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Toyota 75 bin km’de z rot bozuyor bir yaşıma daha girdim. Geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Aralık Yazar Paylaş 6 Aralık Ali Darbaz yazdı: Direksiyonu düz tutunca araba düz gitmiyo. direksiyonu düz tutup, düz gitseydi rotu düzgün diyebilir miydik? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Aralık Paylaş 7 Aralık Tansu Kalafatoğlu yazdı: direksiyonu düz tutup, düz gitseydi rotu düzgün diyebilir miydik? %100 evet denemez 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 9 Aralık Paylaş 9 Aralık Nolmuş, araba mı bozulmuş? Taze sınavdan çıkmışım. Araç sahibi şıkları işaretlememiş. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Aralık Paylaş 9 Aralık Tamer Topaç yazdı: Nolmuş, araba mı bozulmuş? Taze sınavdan çıkmışım. Araç sahibi şıkları işaretlememiş. mevsimsel nazlandı, ama virajlar zevkli oldu 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 9 Aralık Paylaş 9 Aralık Çağlar Bayur yazdı: mevsimsel nazlandı, ama virajlar zevkli oldu Yol tutmuyor muymuş? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Aralık Paylaş 9 Aralık Tamer Topaç yazdı: Yol tutmuyor muymuş? zorla çıkmaya çalışıyoruz yoldan nedir bu çilemiz Yorum bağlantısı
Metin Akbal 9 Aralık Paylaş 9 Aralık Çok laf etti Toyota şöyle sağlam böyle kaliteli 10 yıl garanti veriyor falan fisman. Sayfalarda durduk yere komple kavlayan boyalar görüyorum. Toyota kalitesi 😬 1 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Aralık Paylaş 9 Aralık Metin Akbal yazdı: Sayfalarda durduk yere komple kavlayan boyalar görüyorum. 2012 2013 model beyaz modellerde yaşanan bir sorunmuş. Toyota hala getirin ücretsiz boyayalım teklifini sunuyormuş. O yıllarda Hindistan'da mı ne su bazlı boyalar kullanılmış, bu sebeple yaşanmış diyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 9 Aralık Paylaş 9 Aralık Sani Gerşon yazdı: 2012 2013 model beyaz modellerde yaşanan bir sorunmuş. Toyota hala getirin ücretsiz boyayalım teklifini sunuyormuş. O yıllarda Hindistan'da mı ne su bazlı boyalar kullanılmış, bu sebeple yaşanmış diyorlar. Peki satarken derdimi kime anlatayım. Fabrikasyon çift kat boya bile problem olurken memlekette Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Aralık Paylaş 9 Aralık Metin Akbal yazdı: Peki satarken derdimi kime anlatayım. Fabrikasyon çift kat boya bile problem olurken memlekette Foto çekilecek öncesi ve sırasında. Yapacak bir şey yok. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 9 Aralık Paylaş 9 Aralık Sani Gerşon yazdı: 2012 2013 model beyaz modellerde yaşanan bir sorunmuş. Toyota hala getirin ücretsiz boyayalım teklifini sunuyormuş. O yıllarda Hindistan'da mı ne su bazlı boyalar kullanılmış, bu sebeple yaşanmış diyorlar. yooo hindistan ile alakası yok özellikle honda da daha fazla görülmek ile birlikte toyota ve hondanın beyaz boyalarında ciddi dökülmeler var japon alın ama beyaz almayın sakın beyaz herkesin gözünde kolay geliyor ama boyacılara sorunca herpsi yakınıyor bildiğim kadarı ile beyaz renk 7 farklı katmandan oluşan özel bir yapısı var togga ve fmaxe bakınca beyaz renkler hep sonradan piyasaya çıktı Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Aralık Yazar Paylaş 9 Aralık Ali Gülmez yazdı: yooo hindistan ile alakası yok özellikle honda da daha fazla görülmek ile birlikte toyota ve hondanın beyaz boyalarında ciddi dökülmeler var japon alın ama beyaz almayın sakın beyaz herkesin gözünde kolay geliyor ama boyacılara sorunca herpsi yakınıyor bildiğim kadarı ile beyaz renk 7 farklı katmandan oluşan özel bir yapısı var togga ve fmaxe bakınca beyaz renkler hep sonradan piyasaya çıktı Sın corolla ve chr’de sacda boya sorunu olmadı. Plastikte dökülme olmuş. Bende olmadı. Htş’nin sponsoru toyota mitsubishi ve hyundai imiş 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 9 Aralık Paylaş 9 Aralık Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sın corolla ve chr’de sacda boya sorunu olmadı. Plastikte dökülme olmuş. Bende olmadı. Htş’nin sponsoru toyota mitsubishi ve hyundai imiş civic fc5 ve 7 lerde 2. nesil hrv de boya dökülmeleri oldu başı en çok ağrıyan beyaz dölülmesinde honda oldu toyota da daha az Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Aralık Yazar Paylaş 9 Aralık Viraj askı kolu değişti. Sadece parça kdv hariç 3000 lira tuttu. Artı işçilik kdv falan ses %95 kesildi. bozuk yolda sanki tekrar duydum ama eskisi gibi lak lak değil. Tek lag. Bir kere yani. O da belli belirsiz. Acaba sol taraf da gitmek üzere mi diye düşündürdü. Ya da ben çok dikkat kesildim. Bilemedim Yorum bağlantısı
Metin Akbal 9 Aralık Paylaş 9 Aralık Tansu Kalafatoğlu yazdı: Viraj askı kolu değişti. Sadece parça kdv hariç 3000 lira tuttu. Artı işçilik kdv falan Bende yeni arabaya KDV ÖTV MTV YDS KPSS nakliye gümrük hariç 500 bin falan ödüyorum. Böyle bakınca olaya bayağı ucuzmuş haa. Sayende yeni bir bakış açısı kazandım 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts