Sani Gerşon 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Bi para değildir o ya. İstanbul yollarında normal böyle şeyler. Jeep'in de 50bin'de rotu bozulmuştu. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Aralık Yazar Paylaş 6 Aralık Sani Gerşon yazdı: Bi para değildir o ya. İstanbul yollarında normal böyle şeyler. Jeep'in de 50bin'de rotu bozulmuştu. söyleyeyim mi servis fiyatını Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Tansu Kalafatoğlu yazdı: Toyota on kapsamında değil. Çünkü ampül gibi aşınır bi parçaymış. sallamışlar Tansu Kalafatoğlu yazdı: 200 bin devirenler bile hiç değişmemiş. sallamışlar, veya önceki sahipleri zaten değişmişti , filo aracı olamaz zaten o km ye kadar elinde tutmaz satar Tansu Kalafatoğlu yazdı: söyleyeyim mi servis fiyatını kamuoyu merak içinde , çekirdek aldık bekliyoruz çay duble soğuk demli 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Aralık Yazar Paylaş 6 Aralık Çağlar Bayur yazdı: sallamışlar sallamışlar, veya önceki sahipleri zaten değişmişti , filo aracı olamaz zaten o km ye kadar elinde tutmaz satar kamuoyu merak içinde , çekirdek aldık bekliyoruz çay duble soğuk demli Toplum hazır değil bu arada nasıl belirti oldu; yavaş hızlarda motor kapalı sürerken hafif bozuk yolda lak lak sesi geldi. Sürekli gelmiyor ama. Asfalt ama bozuk çukurlu yollarda ses geliyordu. Çukur seçiyordu. Düz yolda ses yok. Hızlıyken yok. Direksiyon ağırlaşması olmadı. Viraj dönerken falan hiç bir değişiklik yok. Arabanın önüne geçip basıp bırakarak epey salladım. Yine ses gelmedi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Tansu Kalafatoğlu yazdı: Direksiyon ağırlaşması olmadı. olmaz zaten etkisi yok Tansu Kalafatoğlu yazdı: Viraj dönerken falan hiç bir değişiklik yok. dönmeye bağlı, ben bağlantısını koparmştım, sağ ve sol ön teker arası yükseklkik farkı ve oluşma süresi önemli Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sürekli gelmiyor ama yazın olsa daha sık gelirdi, hava ve parçalar ıslak 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Tansu Kalafatoğlu yazdı: Toplum hazır değil bu arada nasıl belirti oldu; yavaş hızlarda motor kapalı sürerken hafif bozuk yolda lak lak sesi geldi. Sürekli gelmiyor ama. Asfalt ama bozuk çukurlu yollarda ses geliyordu. Çukur seçiyordu. Düz yolda ses yok. Hızlıyken yok. Direksiyon ağırlaşması olmadı. Viraj dönerken falan hiç bir değişiklik yok. Arabanın önüne geçip basıp bırakarak epey salladım. Yine ses gelmedi Aynen bendekide aynı idi düzde ses yok yapalı çukurda araba dönerken yalpalaninca ses yapıyordu. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Yaw zaten ısınmıyordu birde bu cıktı başına.. Ah zalım felek bu uşak sana neyledi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Metin Akbal yazdı: Semaveri yaktım kaynasın az daha bekle meşe odunu var mı lezzete lezzet katsın? 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Aralık Paylaş 6 Aralık E ne kadarmış, hala öğrenemedik? 2-3binTL falandır en fazla. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Tansu, arabandaki motor ile tekerlekler arasındaki düzenek bozulunca, kim bakacak? A) Elektrikçi B) Kaportacı C) Boyacı D) Egzozcu E) Şanzımancı 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Tamer Topaç yazdı: bozulunca 30 seneye kim öle kim kala. 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Çağlar Bayur yazdı: meşe odunu var mı lezzete lezzet katsın? Asma citiriki ayva dalı falan. Meşe odunu kaçağa girer Sani Gerşon yazdı: E ne kadarmış, hala öğrenemedik? 2-3binTL falandır en fazla. Japon servisleri Alman servislerinden daha opucuklu diyorlar fazla arıza yapmıyor yapinca da güzel opuyorlar. Ben 10 bin diyorum 😊 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Tansu Kalafatoğlu yazdı: söyleyeyim mi servis fiyatını Çağlar Bayur yazdı: sallamışlar sallamışlar, veya önceki sahipleri zaten değişmişti , filo aracı olamaz zaten o km ye kadar elinde tutmaz satar kamuoyu merak içinde , çekirdek aldık bekliyoruz çay duble soğuk demli Bende bir şey sandım. Emmi zrotu yağ bakımında rutin değiştiriyor 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Aralık Yazar Paylaş 6 Aralık @Sani Gerşon 2-3.000’i bile, “olsun olsun” diye düşünerek söyledin değil mi @Tamer Topaç casper @Çağlar Bayur alttan levye ile şettirmedim ama elle gram oynamıyor bu Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 6 Aralık Paylaş 6 Aralık (düzenlendi) Serviste temiz 5000 vardır parça, işçilikle 6 diyorum Çok bozmaz Toyota alt takım ondan fiyat yüksektir. Diğer markalara yanaşır bu üründe Bu parça z rot değil rot başı bu arada 6 Aralık tarihinde Ü.Emre Kartal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Hadi be arkadaş semaverdeki kor geçti cebindeki kor geçmedi herhalde. Supap yaptırırken bile bu kadar ağlamadım 😂 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Tansu Kalafatoğlu yazdı: elle gram oynamıyor bu bi zahmet oynamasın , virajda 2 ton dinamik yük binen yerler buralar Sani Gerşon yazdı: E ne kadarmış, hala öğrenemedik? 2-3binTL falandır en fazla. lastik değişimi pazarlıkla 1000 tl sanayide tükkanda Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Aralık Paylaş 6 Aralık şimdi bu harcama excelle hangi kur ile yazılacak?= Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Bunu sanayiden yaptır gitsin. Ben koca salıncağı değiştirttim . Parça 1000 tl takması 1000 tl. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Aralık Yazar Paylaş 6 Aralık Çağlar Bayur yazdı: şimdi bu harcama excelle hangi kur ile yazılacak?= bunu japon yeni ile yazacam. japon ev hanımlarına selamlarımı iletiyorum en son düz 5'e sözleştik. rotçuma gittim. baygınlık geçirir gibi oldu. ayd 600 lira şimdi soru şu, ileride TOYOTA ON kapsamından olası süspansiyon ve direksiyon arızası gelirse, z rot yan sanayi diye garanti dışı bahanesi gelir mi? yani rot kolu direksiyon sistemi, rotil, rot başı şeylerin %0,000001 etkili midir? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Tansu Kalafatoğlu yazdı: bunu japon yeni ile yazacam. japon ev hanımlarına selamlarımı iletiyorum en son düz 5'e sözleştik. rotçuma gittim. baygınlık geçirir gibi oldu. ayd 600 lira şimdi soru şu, ileride TOYOTA ON kapsamından olası süspansiyon ve direksiyon arızası gelirse, z rot yan sanayi diye garanti dışı bahanesi gelir mi? yani rot kolu direksiyon sistemi, rotil, rot başı şeylerin %0,000001 etkili midir? Sisteme girdimi iş emri vs açıldı mı bunlar olmadıysa mesele yok. Kim bakacak oraya. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Tansu Kalafatoğlu yazdı: bunu japon yeni ile yazacam. japon ev hanımlarına selamlarımı iletiyorum en son düz 5'e sözleştik. rotçuma gittim. baygınlık geçirir gibi oldu. ayd 600 lira şimdi soru şu, ileride TOYOTA ON kapsamından olası süspansiyon ve direksiyon arızası gelirse, z rot yan sanayi diye garanti dışı bahanesi gelir mi? yani rot kolu direksiyon sistemi, rotil, rot başı şeylerin %0,000001 etkili midir? onlara zaten red geleceği için fark etmez, bu parçanın da zaten direksiyon sistemi ile bi laaksı yok bu viraj demirine bağlı Ali Darbaz yazdı: Ben koca salıncağı değiştirttim . Parça 1000 tl takması 1000 tl. rot ayarı dahil mi bu 1000 e? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts