Çağlar Bayur 24 Ekim 2020 Paylaş 24 Ekim 2020 iskonto doğuşta iyi idi, selam verene %30 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 Ekim 2020 Paylaş 24 Ekim 2020 Ali Darbaz yazdı: Alıcam deyip, bayiden içeri girince kafadan %5 iskonto yapıyorlardır . Bende tam aksine donanımları listeden çıkararak araba aldım. Üzerindeki ekipmanları ( esp, konuşan yol bilgisayarı, plus paket ) hepsini çıkarttim. Opsiyon sadece çift renk iç döşeme ve jantı kaldı arabanın. Kupkuru GLX. Tek istediğim o 110 beygirlik motordu 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Ekim 2020 Yazar Paylaş 28 Ekim 2020 (düzenlendi) Toplam yol: 1140km Ort. hız: 56km/s Toplam yakıt: 51,73lt benzin (depo ölçümü) Ort tüketim: 4,5lt/100km (depo ölçümü) Ort tüketim: 4,2lt/100km (yol bilgisayarı) güzergah: -istanbul-gelibolu komur koyu -şehitlik -Geyikli -bozcaada -Kazdağları(yeşilyurt-adatepe-şahindere-hasanboğuldu) -akçay şehiriçi Gömeç sahil Ayvalık cennet tepesi, şeytan tepesi ve şehir içi cunda balıkesir otoyoldan istanbul dönüş 2 yetişkin 2 çocuk bagaj dolu Klima her zaman oto konununda açık otoyollarda sabit 110km hız devlet yollarında 90-100km hız ile 28 Ekim 2020 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Ekim 2020 Yazar Paylaş 28 Ekim 2020 Evren Erakçora yazdı: Çok güzel yerler gezmişsiniz. Çok güzel fotolar çektik hatıra oldu çocuklarla Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Kasım 2020 Yazar Paylaş 1 Kasım 2020 (düzenlendi) İstanbul ankara gidiş dönüş, otoyol, 5 kişi, klima hep auto konumda, rampa çıkışlarda 90-100’e düştüm, onun haricinde devamlı 110km hızla seyrettim. 4,8lt yaktı. Bir de dip gaz denedim. 190’ı geçmedi. Aslında geçer gibi hızlandı ama 190’a gelince kesti. Sanırım kesici var 1 Kasım 2020 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Kasım 2020 Paylaş 3 Kasım 2020 Bugün otoparkta kullandım. Şöyle oldu. Arabaya bindim, start düğmesine bastım, ses yok. Allah allah, anahtarı mı bırakmadılar? O zaman kadran değişmez? Bir daha bastım, her şey gitti. Aha aküsü bitmiş bunun dedim. Sonra bi daha bastım, kadran geri geldi. Allah allah, niye bu böyle yahu derken, baktım vites ışıkları yanıyor. R'ye alayım bakayım dedim, bam, benzinli motor çalıştı. Meğerse alet elektrikli motoru çalıştırıyormuş Hiç alışık olmayınca, şaşırdım. Benzinli motor sesliymiş bu arada. Ortalaması da 4.8 idi aletin. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Kasım 2020 Yazar Paylaş 3 Kasım 2020 (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: Bugün otoparkta kullandım. Şöyle oldu. Arabaya bindim, start düğmesine bastım, ses yok. Allah allah, anahtarı mı bırakmadılar? O zaman kadran değişmez? Bir daha bastım, her şey gitti. Aha aküsü bitmiş bunun dedim. Sonra bi daha bastım, kadran geri geldi. Allah allah, niye bu böyle yahu derken, baktım vites ışıkları yanıyor. R'ye alayım bakayım dedim, bam, benzinli motor çalıştı. Meğerse alet elektrikli motoru çalıştırıyormuş Hiç alışık olmayınca, şaşırdım. Benzinli motor sesliymiş bu arada. Ortalaması da 4.8 idi aletin. Umursamadan kullanınca veya şehir dışında seri kullanımda 4,8’i görmesi normal. Daha sakinde 4’e iniyor işte. Ama 1,8 motor gerçekten olması gerekenden sesli çalışıyor, bazen dizel gibi hissediyorum ben de 3 Kasım 2020 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 Kasım 2020 Paylaş 4 Kasım 2020 Yalıtım konusu şurada Pardon ısı yalıtımı imiş. Asıl konu şurada 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Kasım 2020 Yazar Paylaş 6 Kasım 2020 (düzenlendi) Metin Akbal yazdı: Yalıtım konusu şurada Pardon ısı yalıtımı imiş. Asıl konu şurada motor bi garip. Aynı motor aynı devirde (özellikle 1000-2000 arası) dizel gibi de çalışıyor ultra sessiz de çalışıyor. Bunu çözemedim. Ama arkadaşların dediği gibi değil. uzun yolda 110 bandında içeride çok rahat konuşabildik. Bu hızlarda dikkkat kesilirse ancak ses geliyor denebilir. Benim mazda’da arkaya sesimi ulaştırmak için ses yükseltmek zorunda kalırdım. 6 Kasım 2020 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Kasım 2020 Paylaş 6 Kasım 2020 110 da durum böylemi, sanada alalım bir naylon Tansu, ver takasa, 110 da uykum geliyor benim arabada yakıt anlık 4.5 larda zaten, gel sen gel Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Kasım 2020 Yazar Paylaş 6 Kasım 2020 (düzenlendi) Ali Cihangiroğlu yazdı: 110 da durum böylemi, sanada alalım bir naylon Tansu, ver takasa, 110 da uykum geliyor benim arabada yakıt anlık 4.5 larda zaten, gel sen gel Benimki şehir dışında kurban eti poşeti kıvamında ama şimdi arabaya da naylon denmiş o kadar. Google’de naylon yazıp site:www.otoclubturkiye.com diye aratınca mesajların çoğunu sen yazmışın abi. Diğerleri de sana cevapların alıntıları zaten 😁 Nasıl alayım ben o naylonu şimdi. Adama döndü derler yavv 6 Kasım 2020 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Kasım 2020 Paylaş 6 Kasım 2020 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Benimki şehir dışında kurban eti poşeti kıvamında ama şimdi arabaya da naylon denmiş o kadar. Google’de naylon yazıp site:www.otoclubturkiye.com diye aratınca mesajların çoğunu sen yazmışın abi. Diğerleri de sana cevapların alıntıları zaten 😁 Nasıl alayım ben o naylonu şimdi. Adama döndü derler yavv naylon olanlar eskidendi ve hala aynı fikirdeyim, şimdikiler güzel şimdikiler dediğimde tek araç aslında, şuanki meganda eh işte sınırda haberin olsun, şuan renoda oldu dediğim tek model clio5 bunuda aldığım için demiyorum, şimdi derler aldığı aracı övüyor diye, alakası yok, bununda eksikleri var ama genel puanı yüksek oldu, neyse değişimi ilk başlayan bu oldu, peşine kaptır ve megan gelecek, kaptırı biliyorum aynı clio zaten, bakalım yeni megan nasıl olacak, koleos u saymadım o başka sınıf, zaten o sınıf alacak olsam listede bile değildi, neyse, reno alacaksan sadece clio5 ve en üst paket kardeş, şimdilik tabii... 6 Kasım 2020 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Kasım 2020 Yazar Paylaş 6 Kasım 2020 Ali Cihangiroğlu yazdı: naylon olanlar eskidendi ve hala aynı fikirdeyim, şimdikiler güzel şimdikiler dediğimde tek araç aslında, şuanki meganda eh işte sınırda haberin olsun, şuan renoda oldu dediğim tek model clio5 bunuda aldığım için demiyorum, şimdi derler aldığı aracı övüyor diye, alakası yok, bununda eksikleri var ama genel puanı yüksek oldu, neyse değişimi ilk başlayan bu oldu, peşine kaptır ve megan gelecek, kaptırı biliyorum aynı clio zaten, bakalım yeni megan nasıl olacak, koleos u saymadım o başka sınıf, zaten o sınıf alacak olsam listede bile değildi, neyse, reno alacaksan sadece clio5 ve en üst paket kardeş, şimdilik tabii... Not alınsın. Ali yarın megane’a geçersen... 😁😁 b segment zor valla. C yetmiyor daha abi. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Kasım 2020 Yazar Paylaş 17 Kasım 2020 Merhaba. 2 aya yaklaştı beraberliğimiz. Arabayı daha tanır olduk. Ve eksiklerini görür olduk. 1-göğüs denen yerin bir kısmı yumuşak bir malzemeden yapılmış. En ufak bez silme işlemlerinde çizilebiliyor. Ufak kılcal çizikler oluşuyor. Bezle çizilen göğüs... toyota türkiye’ye çok fazla şikayet gitti. Umarım adım atarlar. 2-çok bahsedilen balata ciyaklama sesi bende olmadı. Ama yaşayan çokmuş. Servis garantiden değiştiriyor. 3-bende az olmak kaydıyla, cam az açıkken trim sesi oluyor. Ben ellettirmedim. Bunu da garantiden bir şeylerle düzeltiyorlarmış. 4-koltuk kumaşları çok dandik. Aynı kumaştan kapı kollarında da var. Onlar da çok dandik 5-tampon boyaları atabiliyor. Bende de bir iki noktada keçeli kalem ucu kadar attı. 6-direksiyondan gıcırt gıcırt ses gelenler oldu. Garantiden direksiyon kolonunu değiştiriyorlar. Bende olmadı Yakıt tüketimi havalar soğuyunca 3,8’den 4,2’lere geldi. Kaloriferi açınca elektrikle ile giderken benzinli motor çalışıyor. Sinir oldum. Donarak gidecem bu gidişle 10 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 18 Kasım 2020 Paylaş 18 Kasım 2020 Webasto yok mu? 300 bin liralık araba yahu 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Kasım 2020 Yazar Paylaş 18 Kasım 2020 Metin Akbal yazdı: Webasto yok mu? 300 bin liralık araba yahu Tır mı bu yav. benzinle çalışan şeylere karşıyız 2 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Kasım 2020 Paylaş 18 Kasım 2020 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Tır mı bu yav. benzinle çalışan şeylere karşıyız Kalın giyin. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 18 Kasım 2020 Paylaş 18 Kasım 2020 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Tır mı bu yav. benzinle çalışan şeylere karşıyız PTC ye gitmiş aklım😁 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Kasım 2020 Yazar Paylaş 18 Kasım 2020 (düzenlendi) Metin Akbal yazdı: PTC ye gitmiş aklım😁 O da yok heralde. Soğuk motorda gram sıcak üflemiyor. Kaldı ki hava 10-15 derece şu an üçyüzbin. milyar. sen. üçyüz. sen... 18 Kasım 2020 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Engin Deniz 18 Kasım 2020 Paylaş 18 Kasım 2020 Mazda da kaloriferi açtığında kese atma kıvamına gelirdi içerisi. 😋 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Kasım 2020 Paylaş 18 Kasım 2020 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Not alınsın. Ali yarın megane’a geçersen... 😁😁 b segment zor valla. C yetmiyor daha abi. megan zor biraz, almam sedan, bunu hanım zoru ve ekonomik durum yüzünden aldım zati, aklım suv da c segment yok almam, seninkine baktım, sendeki C değil C Compact, B compact gibi, şimdi bakıyorumda oda olmaz, beni SUV paklar, olmadı eğer o zamana fikrim zevkim değişirse D segment dışı almam sanırım, hacim şart bu kesin. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Kasım 2020 Yazar Paylaş 18 Kasım 2020 Engin Deniz yazdı: Mazda da kaloriferi açtığında kese atma kıvamına gelirdi içerisi. 😋 Mazda’da hava 2 dereceyken çalıştırır çalıştırmaz en kötü ılık üflerdi. 2-3dk içinde cayır cayır yakardı gözünü sevdiğim Ali Cihangiroğlu yazdı: megan zor biraz, almam sedan, bunu hanım zoru ve ekonomik durum yüzünden aldım zati, aklım suv da c segment yok almam, seninkine baktım, sendeki C değil C Compact, B compact gibi, şimdi bakıyorumda oda olmaz, beni SUV paklar, olmadı eğer o zamana fikrim zevkim değişirse D segment dışı almam sanırım, hacim şart bu kesin. 2 tane var forumda. Biri malum diğeri milyonlu 😁😁 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Kasım 2020 Yazar Paylaş 18 Kasım 2020 Koltukları sonax’ta yıkatıp oturma yerlerine keten çift kat kumaş serdim. Her yere değiyor kıçımız. Koltuklar kirlenmesin en azından parlak foto hali Gündüz bu halde gözüktüğü için düz siyah göze batmıyor. Yoksa koltukta örtü sevmiyorum 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Kasım 2020 Paylaş 18 Kasım 2020 çok sakınmaaa, bırak kendi haline.... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts