Selim Bilgin 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Tamer Topaç yazdı: Sağmalcılar viyadüğünde bi kalsa, tamam olay bitti Allah korusun, biz onlar gibi olmayalım. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Ekim Yazar Paylaş 23 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: Hibritin mi var derdin var. Sessiz ama soğuk. Tansu; kontağı kapatınca çakmaklık elektriğini kesiyor mu araç.. Kesmiyorsa kesin unutup aküleri bitireceksin. bu sene dedim, açacam kaloriferi, yakacam mazotu, ısınacam. Yine içim el vermedi stop edince çakmaklık enerjisi kesiliyor abi. Tamer Topaç yazdı: Sağmalcılar viyadüğünde bi kalsa, tamam olay bitti Viyadüğü geçince hafif rampa çıkış varya, trafik de açılıyor. orada ısınıyor motor. Orayı geçersem tamam ısınıyoruz diyorum 😁 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Selim Bilgin yazdı: Aha bedduaya başladı Soğuktan iletişimi azalıyor, tutmazki 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Sabah güneşini görecek sekilde koy diyeceğim de oralar ise yetismek için imsak vaktinde yola çıkıyor 😬 1 4 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: soğutma suyunuz donsun, mazotunuz donsun, arabanın altında ateş yakın. allam sen konuyu biliyorsun. Amen Komşular havar 😂 Artık coğu aracta Silecek suyu ısıtma teknolocisi vaa Bu aracta normal ısınamıyosun.. Tövbe estagfurullah.. 🤣 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Ekim Yazar Paylaş 23 Ekim Oğuzkan Erışık yazdı: Soğuktan iletişimi azalıyor, tutmazki Yanınıza kâr kalır sanıyorsunuz ama, kış soğuğu geçirir ama, kurt, kurtlar kışı atlatır ama, o soğuk algınlığını, kışın yediği karı, ayazı, kurdun, herkes yerini bilsin gardaş. sarayım sana 1,350’ye 😁 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yanınıza kâr kalır sanıyorsunuz ama, kış soğuğu geçirir ama, kurt, kurtlar kışı atlatır ama, o soğuk algınlığını, kışın yediği karı, ayazı, kurdun, herkes yerini bilsin gardaş. sarayım sana 1,350’ye 😁 Sana peşinen 2 kutu 1000lik agumentin yazdım 4 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yanınıza kâr kalır sanıyorsunuz ama, kış soğuğu geçirir ama, kurt, kurtlar kışı atlatır ama, o soğuk algınlığını, kışın yediği karı, ayazı, kurdun, herkes yerini bilsin gardaş. sarayım sana 1,350’ye 😁 Auuuuuuuu 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: Önlere kışlık taktım Kombiyi yaktık bugün. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Tamer Topaç yazdı: Auuuuuuuu Dombramı çalarman yürek sazı alarman Ali Darbaz yazdı: Kombiyi yaktık bugün. Niye yaktın abi kışın lazım olurdu 4 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Oğuzkan Erışık yazdı: Dombramı çalarman yürek sazı alarman Niye yaktın abi kışın lazım olurdu Öyle değil yaw. Kullanıma açtım. Ev şu an 21.3 derecede sabit. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: Tansu; kontağı kapatınca çakmaklık elektriğini kesiyor mu araç.. Kesmiyorsa kesin unutup aküleri bitireceksin. Adam arabada ısınmak icin minder almış üstüne birde elektrik kesiliyormuş Tövbeler olsun düşman başına 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Ali Darbaz yazdı: Öyle değil yaw. Kullanıma açtım. Ev şu an 21.3 derecede sabit. Biliyorum be abii 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: stop edince çakmaklık enerjisi kesiliyor abi. 😁 Yarabbim bu adamın başına gelenler nedir.. Vah vah arabalardan ırak. . :dizlerinevuranhavarcekensımaylisi 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Konu kalabalıklaştıkca ısınmaya başladı. Darısı toyotaya 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: Önlere kışlık taktım Tamam durun vurmayın öldü Bizde mevsimlik takılı : Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Ekim Yazar Paylaş 23 Ekim Oğuzkan Erışık yazdı: Konu kalabalıklaştıkca ısınmaya başladı. Darısı toyotaya Wp’dan attım nasıl ısındığını 😁 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 23 Ekim Paylaş 23 Ekim (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Wp’dan attım nasıl ısındığını 😁 Senin sosyal medya hesap keşfetlerin hep ısınma ile alakalı önerilerde mi bulunuyor ? 23 Ekim tarihinde Oğuzkan Erışık tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Ekim Yazar Paylaş 23 Ekim Alpay Sumer yazdı: Tamam durun vurmayın öldü Bizde mevsimlik takılı : 21 mi? 21’le ancak sürüngenler ısınıyor 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: 21 mi? 21’le ancak sürüngenler ısınıyor Isı sürekli verildiğinde insanlarda ısınır. Allah nasip ederde sen de faydalanırsın inşallah bir gün 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Ekim Paylaş 23 Ekim 21 harbi düşükmüş.. Bence yazdan kalma bir fotoğraf bu.. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Oğuzkan Erışık yazdı: Senin sosyal medya hesap keşfetlerin hep ısınma ile alakalı önerilerde mi bulunuyor ? Ekleme düzeltme edit falan Keşke ısınmayla ilgili olsaymış. Engelledim seni 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Ekim Yazar Paylaş 23 Ekim Oğuzkan Erışık yazdı: Ekleme düzeltme edit falan Keşke ısınmayla ilgili olsaymış. Engelledim seni Noldu, sıcaktan akıl sulanması mı yaşadın. Hepiniz bi gün kapatacaksınız o kaloriferi Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: Noldu, sıcaktan akıl sulanması mı yaşadın. Hepiniz bi gün kapatacaksınız o kaloriferi Dayım webastoyu körüklemiş gibiydi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts