Tansu Kalafatoğlu 27 Ağustos Yazar Paylaş 27 Ağustos bana bunlardan lazım işte. Ben de internete yazdım 12v pil diye. Koca koca pahalı powerbank çıkardı karşıma. alayım bundan yaa. Takviye için birebir valla @Ersen Tapan hem de 50 liraymış. Startta kaç amper çekiyor bilmiyorum ama deneriz Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: illa birşeyleri hafif olacak bence ondan , veya motorsikletten kalma alışkanllık olabilir baksana kullananlarda aynı, scooterdan sarj ediyorlar 😂 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: bana bunlardan lazım işte. Ben de internete yazdım 12v pil diye. Koca koca pahalı powerbank çıkardı karşıma. alayım bundan yaa. Takviye için birebir valla @Ersen Tapan hem de 50 liraymış. Startta kaç amper çekiyor bilmiyorum ama deneriz Anca led yakar bu pil. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yaşlandı diolar Son arzun? Çağlar Bayur yazdı: bu akü zaten süs değil mi, marş yok bişi yok? M1 midir 2 midir nedir grankı o çevirmiyor mu zaten? Yüksek voltajı 12v’a konvert etme ciddi maliyetli ve riskli. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Ağustos Yazar Paylaş 27 Ağustos Ersen Tapan yazdı: Anca led yakar bu pil. olur. Gösterge ledini yaksın yeter 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: bu akü zaten süs değil mi, marş yok bişi yok? M1 midir 2 midir nedir grankı o çevirmiyor mu zaten? Krank var mıymış? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos (düzenlendi) Metin Akbal yazdı: Krank var mıymış? varsayalım yani Servet Aydın yazdı: Son arzun? Yüksek voltajı 12v’a konvert etme ciddi maliyetli ve riskli. akü kalsın lafımız yok far yakar, korna çalar da, motoru zaten bu süs aküsü çalıştırmıyor onu anlamadım,m2 miydi o elektrkli şey çeviriyor grankı 27 Ağustos tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Ağustos Yazar Paylaş 27 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: varsayalım yani akü kalsın lafımız yok far yakar, korna çalar da, motoru zaten bu süs aküsü çalıştırmıyor onu anlamadım,m2 miydi o elektrkli şey çeviriyor grankı mg1. Lütfen. @Metin Akbal bulmak için uğraşıyoruz Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos mg1 krank yapacak ise akü yüzünden neden yolda kalınıyor? Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos Olmaz mı? her eve lazım https://www.amazon.com.tr/KOBB-KBS1000-Akıllı-Cihazı-Kırmızı/dp/B09DGVSH7R?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM#immersive-view_1724783023151 1 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: mg1 krank yapacak ise akü yüzünden neden yolda kalınıyor? mg1'e "gardaş uyan, sıran geldi" diyecek bilgiyi ne ile iletecek ECU? Dumanla mı 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos Sani Gerşon yazdı: mg1'e "gardaş uyan, sıran geldi" diyecek bilgiyi ne ile iletecek ECU? Dumanla mı yok mu bi lasptop pili iş görür Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: varsayalım yani akü kalsın lafımız yok far yakar, korna çalar da, motoru zaten bu süs aküsü çalıştırmıyor onu anlamadım,m2 miydi o elektrkli şey çeviriyor grankı Batarya normalde lion türevi olmalı ve ufak solar desteği ile mekanik ömrü uzar. Da bunu düşünecek fikir hak getire 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Ağustos Yazar Paylaş 27 Ağustos şu 12v kalem pil çok kafama yattı. Bi tane alayım. Aküyü söküp denerim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos Servet Aydın yazdı: Batarya normalde lion türevi olmalı ve ufak solar desteği ile mekanik ömrü uzar. Da bunu düşünecek fikir hak getire budur, sem git şanzımansız araba yap sonra toros aküsü koy motör yanına... acaba caponyada satılan larda da aynı akü var mı? 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: yok mu bi lasptop pili iş görür Aksesuar modu 12v desteği istiyor maalesef. Yoksa li-ion bence de gayet mantıklı. Servet Aydın yazdı: Batarya normalde lion türevi olmalı ve ufak solar desteği ile mekanik ömrü uzar. Da bunu düşünecek fikir hak getire Passat yapmıştı hatırlarsan, sunroof yerine moonroof kullanıp solar panel yapmıştı. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Ağustos Yazar Paylaş 27 Ağustos Servet Aydın yazdı: Batarya normalde lion türevi olmalı ve ufak solar desteği ile mekanik ömrü uzar. Da bunu düşünecek fikir hak getire kutup bölgesinde? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos Sani Gerşon yazdı: Aksesuar modu 12v desteği istiyor maalesef. Yoksa li-ion bence de gayet mantıklı. Passat yapmıştı hatırlarsan, sunroof yerine moonroof kullanıp solar panel yapmıştı. Hem ısıtma hem soğutma da yapıyor. 4x4’lerinde vardı Çağlar Bayur yazdı: budur, sem git şanzımansız araba yap sonra toros aküsü koy motör yanına... acaba caponyada satılan larda da aynı akü var mı? Sanmam Tansu Kalafatoğlu yazdı: kutup bölgesinde? Basit bir muhafaza ile -100’de de çalışır lityum pil. Yeter ki kafaları bassın. Bizim makinaların bataryaları -50’de %80 verimle çalışıyor. Yoksa bi tane soğuk zincirde portif olmaz He kutuplarda hibrit kullanan zaten olmaz. Adamlara V8 benzinli zor yetiyorken 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Ağustos Yazar Paylaş 28 Ağustos Servet Aydın yazdı: He kutuplarda solarda gün ışı alamazsa? 6 ay mesela Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Ağustos Yazar Paylaş 28 Ağustos Bugün soğuk motorla iş yolu rekoru kırdım. Daha önceden sıcak motorla 1,9’u görmüştüm. 132 metreden, 100 metreye ort hız 28,5km/s trafik sağmalcılarda yoğun en alttaki foto yol rakım grafiği 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: solarda gün ışı alamazsa? Amcam olurdu 😬 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: solarda gün ışı alamazsa? 6 ay mesela 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Ekim Yazar Paylaş 12 Ekim (düzenlendi) Halojen sol sağ komple Led sol sağ komple. Çok bi karanlığa girmedim ama avm otoparkında yerde bi fark pek göremedim 12 Ekim tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Ciddi fark var. Yanal aydınlatma çok iyi Yerdeki ışığı sürücü görmez çok fazla. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ekim Paylaş 12 Ekim merceğin vazifesi o zaten yerde gökte birşey görmemek, güzel olmuş,5-6 watt ta az çeker, 0,002 tüketimin azalaır hadi iyisin 6 Yorum bağlantısı
Recommended Posts