Tamer Topaç 21 Ağustos Paylaş 21 Ağustos Sani Gerşon yazdı: İşte elle P'ye alıyorsunuz, ileri gidecekseniz D'ye, geri gidecekseniz R'ye falan. Standart yani. Onun haricinde vites geçişi diye bir şey yok, sabit hızlanma Çok tanıdık geldi Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 21 Ağustos Paylaş 21 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: Vites mi? hiç görmedim. Bak buna inanırım işte. Sanıyorum ki, bu firmanın vitesle ilgili acı deneyimleri var Yarın baş tasarımcı olarak işe başlayabilirim 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Ağustos Yazar Paylaş 26 Ağustos Sabah yine komşunun scooter’dan takviye yapınca yeter dedim. eskiyi verip yeniyi 2000’e aldım 3 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 26 Ağustos Paylaş 26 Ağustos (düzenlendi) Alttaki pillerden birini söksek olmaz mı Hayırlı olsun. 26 Ağustos tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Ağustos Paylaş 26 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: yeniyi 2000’e aldım kaç A ? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Ağustos Yazar Paylaş 26 Ağustos Mehmet Yeter yazdı: Alttaki pillerden birini söksek olmaz mı Hayırlı olsun. Akünün işi, pil rölesini aç kapa zaten. Röle hep açık dursa acaba. Servet abi bilir @Çağlar Bayur 50ah, 2024 üretim 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Ağustos Paylaş 26 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: Akünün işi, pil rölesini aç kapa zaten. Röle hep açık dursa acaba. Servet abi bilir @Çağlar Bayur 50ah, 2024 üretim ne marka, 2400 lerden aşağısını bulamadım Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Ağustos Yazar Paylaş 26 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: ne marka, 2400 lerden aşağısını bulamadım yiğit. İnternette fiyatlar şişik. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Ağustos Paylaş 26 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: yiğit. İnternette fiyatlar şişik. netten akü bakmam, kendi uygulamasında mı getirip taktilar? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Ağustos Yazar Paylaş 26 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: netten akü bakmam, kendi uygulamasında mı getirip taktilar? yoo. akücü uygulaması. tükan önü kaşeli garanti kağıdı bilem verdi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Ağustos Yazar Paylaş 26 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: tükkana kadar gidebildi ise iyi 2 ayda bir yapıyor bunu. Tamam akü zayıf. Ama neden her gün değil de 2 ayda bir. Çözemedim ama var bi püf noktası. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Ağustos Paylaş 26 Ağustos Marş olayı az. Starter akü hard sever. Oraya ups aküsü koyardım ben olsam Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Ağustos Yazar Paylaş 27 Ağustos Servet Aydın yazdı: Marş olayı az. Starter akü hard sever. Oraya ups aküsü koyardım ben olsam onların kapasite düşük ama. Yüksek olan çok pahalı. Ama proje varsa getireyim 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: ... Ama proje varsa getireyim İlla patlattırıcan yani 27 Ağustos tarihinde İsa Acar tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Ağustos Yazar Paylaş 27 Ağustos İsa Acar yazdı: İlla patlattırıcan yani Yaşlandı diolar 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos Kapasitör bozulmuştur enerji depolanmiyordur 😜 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sabah yine komşunun scooter’dan takviye yapınca yeter dedim. eskiyi verip yeniyi 2000’e aldım scooter dan takviye nedir yahu? Oyuncak araba pilinden sarj etseydin 😂 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos bu akü zaten süs değil mi, marş yok bişi yok? M1 midir 2 midir nedir grankı o çevirmiyor mu zaten? 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos Bu japonların küçük akü fetişliğini aklım almıyor Babamdaki honda da 40 amper dik akü var Piyasa da bulması da zor dik aküleri 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos illa birşeyleri hafif olacak bence ondan , veya motorsikletten kalma alışkanllık olabilir Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos Alpay Sumer yazdı: Oyuncak araba pilinden sarj etseydin 😂 Kalem pil taşıyorum cepte, biterse artı eksi bağlayacağım 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sabah yine komşunun scooter’dan takviye yapınca yeter dedim. eskiyi verip yeniyi 2000’e aldım Bizde takviye yapacağımız zaman bilek gibi kablo arıyorız aşağısı kurtarmıyor. Ne güzel her bulduğun akü ile takviye yapabilmek. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos Sani Gerşon yazdı: Kalem pil taşıyorum cepte, biterse artı eksi bağlayacağım Habundan bitane alun 😂 3 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts