Tansu Kalafatoğlu 19 Haziran Yazar Paylaş 19 Haziran Ali Darbaz yazdı: mtv yüksek geldi heralde. Birde geçen sene ikikez ödemişse derin izler bırakmış olmalı. Matematik? Yıllık 5 bin lira MTV farkı var. Bu mu fazla gelmiş? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 19 Haziran Paylaş 19 Haziran 1 1.5 milyonluk araba da o vergi farkını takan taksiye binsin :P Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Haziran Paylaş 20 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: @Ali Darbaz @Servet Aydın Part2'sini paylaşmamış... Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Haziran Yazar Paylaş 21 Haziran Sani Gerşon yazdı: Part2'sini paylaşmamış... Onu paylaşır da, biz pili hangi tezgahta açacağız o sorun Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Haziran Yazar Paylaş 22 Haziran Ali Darbaz yazdı: Cris fix çok güzel video var… çok video var böyle. Ama biz pil yazılımını merak ediyoruz. Tansu Kalafatoğlu yazdı: @Ali Darbaz @Servet Aydın abi hele şunu biz izle @Servet Aydın tek hücre kendi kapasitesini unutunca pilin genel işleyişi bozuluyor diyor. Adam pili boşaltıp doldurunca düzelecek diyor. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Haziran Paylaş 22 Haziran Hafıza yokki bunlarda. Nicd pillerde vardı. Olası hafıza için bms zaten dengeleme yapıyor. Garip 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Temmuz Yazar Paylaş 18 Temmuz Yıllık rot bakımı 500₺ arkalar bozulmamış. Önler çok az açılmış. Usta normal dedi. Duran araba bile yapabilir bunu dedi. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Temmuz Yazar Paylaş 18 Temmuz Metin Akbal yazdı: Toyota olsa bile mi diye sormadın mı 😬 demez miyim. Bi daha bak, rot aleti bozuktur dedim 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 18 Temmuz Paylaş 18 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yıllık rot bakımı 500₺ arkalar bozulmamış. Önler çok az açılmış. Usta normal dedi. Duran araba bile yapabilir bunu dedi. Burada bir terslik var toyotanın ön düzeni kolay kolay bozulmaz, hele duran arabanın rotunun bozulması çok acayip geldi. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Temmuz Yazar Paylaş 18 Temmuz Metin Uzunoğlu yazdı: Burada bir terslik var toyotanın ön düzeni kolay kolay bozulmaz, hele duran arabanın rotunun bozulması çok acayip geldi. Zaten yıllık bakım sebebi bu tarz ufak kaçıkları düzelttirmek hocam. Olur bence de o kadar. Belki biz vurduk yolda çukurda Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Temmuz Paylaş 18 Temmuz Tamer Topaç yazdı: Grand Highlander bekliyoruz. Küçük. Ben Sequia bakıyorum. 5.2m boyu var. 3 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 18 Temmuz Paylaş 18 Temmuz Sani Gerşon yazdı: Küçük. Ben Sequia bakıyorum. 5.2m boyu var. Büyük sevgisi tartışılmaz. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Temmuz Yazar Paylaş 18 Temmuz Tamer Topaç yazdı: Grand Highlander bekliyoruz. bunlara klasik hibrit 2500cc motor veya yeni nesil 2.4 turbo benzinli motor koyuyorlar. amerikalılar istanda. Toyota Nasıl atmosferik 6 silindirden vazgerçer nasıl turbo koyar falan diye şikayet ediyorlar. Eskileri sanırım 3,5 atmosferikti istanda değil, isyanda Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 18 Temmuz Paylaş 18 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: bunlara klasik hibrit 2500cc motor veya yeni nesil 2.4 turbo benzinli motor koyuyorlar. amerikalılar istanda. Toyota Nasıl atmosferik 6 silindirden vazgerçer nasıl turbo koyar falan diye şikayet ediyorlar. Eskileri sanırım 3,5 atmosferikti istanda değil, isyanda 1,5 ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Temmuz Paylaş 18 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yıllık rot bakımı 500₺ arkalar bozulmamış. Önler çok az açılmış. Usta normal dedi. Duran araba bile yapabilir bunu dedi. usta tecrübeli müşterisini teselli edebilmeyi biliyor Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Temmuz Yazar Paylaş 18 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: usta tecrübeli müşterisini teselli edebilmeyi biliyor hangi konuda acaba Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Temmuz Paylaş 18 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: hangi konuda acaba ustaya sormalı duran araba da açıyormuş ya 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 19 Temmuz Paylaş 19 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: duran araba da açıyormuş ya Oturan da 1 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Temmuz Yazar Paylaş 23 Temmuz (düzenlendi) 70 bin km’de 15.000km bakımı yaptırdım. * 0w16 ravenol yağ dışarıdan 1500 lira * serviste; 4000 lira - yağ filtresi - hava filtresi - tapa conta - abidik gubidik spreyler motor üstünü temizledi. * filtron kabin filtresi 330 lira (aloparça) * batarya filtresi 200 lira (n11) toplam: 6.020 lira Toyota on kapsamında 1 yıl daha garantiliyiz. Toyota On; 10 sene 160 bin km’ye kadar aracını bana getir, Garantin bu sürede devam etsin demek. ücretsiz batarya kontrol sürem bitti. Ama garanti 2025 şubata kadar devam ediyor. Ocak 2025 ücretli batarya kontrolüne götüreceğim. Sorun çıkmazsa 1 sene garanti uzayacak. Sorun çıkarsa zaten garantiden değişir. 23 Temmuz tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Recommended Posts