Metin Akbal 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Mehmet Yeter yazdı: Aslında çok sakin gidiyor. Daha aksiyon alamadık. Bizim aracınki 6 sayfa mı ne oldu ama üff ne maceralar var. Bu arada geçen arkadaşla ışıklarda kalkış yaptık iyi hızlanıyor kerata. Aksiyon olmaz olur mu şanzımanın olmadığını öğrenmekten daha büyük aksiyon yaşamadım ömrümde 😂 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Metin Akbal yazdı: Aksiyon olmaz olur mu şanzımanın olmadığını öğrenmekten daha büyük aksiyon yaşamadım ömrümde 😂 Doğru bak ben bunu nasıl atladım ya. Rekabet komisyonuna şikayet edicem. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Metin Akbal yazdı: Birde Japonları sıkıcı derler. 123 sayfa olmuş. hangi açıdan 😂 Mehmet Yeter yazdı: Aslında çok sakin gidiyor. Daha aksiyon alamadık. Bizim aracınki 6 sayfa mı ne oldu ama üff ne maceralar var. Bu arada geçen arkadaşla ışıklarda kalkış yaptık iyi hızlanıyor kerata. Az daha ilerleseydiniz tam eglence baslarken biraktinmi yoksa mehmet hocam ? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Alpay Sumer yazdı: hangi açıdan 😂 Dik açıdan. Dar açı da olabilir. Geniş açı da olabilir 😬 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Alpay Sumer yazdı: hangi açıdan 😂 Az daha ilerleseydiniz tam eglence baslarken biraktinmi yoksa mehmet hocam ? Yol sıkıntılı. Konumun başlangıç fotosunu atayım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Mehmet Yeter yazdı: Yol sıkıntılı. Konumun başlangıç fotosunu atayım. Tuzla sahi yolu gidişi. İleri de daha çok trafik oluyor. Mapsten devam edebilirsin. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Mehmet Yeter yazdı: Tuzla sahi yolu gidişi. İleri de daha çok trafik oluyor. Mapsten devam edebilirsin. Ooov Tuzla... Sevdiğim yollar. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Ali Darbaz yazdı: Ooov Tuzla... Sevdiğim yollar. Beklerim Ali hocam. Yorum bağlantısı
Koray Demir 14 Nisan Paylaş 14 Nisan Ben bu araçlara her bindiğimde şehiriçi 4.1-4.5 litre (kışın 5.5) civarı ortalama tüketim görüyorum. 2 litre yakanı hiç görmedim. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Nisan Yazar Paylaş 14 Nisan Koray Demir yazdı: Ben bu araçlara her bindiğimde şehiriçi 4.1-4.5 litre (kışın 5.5) civarı ortalama tüketim görüyorum. 2 litre yakanı hiç görmedim. yerine göre değişir. Mesela sıfır trafikle 100km hızla istanbul içinde 4-4,5 yakar. aynı yolda hafif trafikle 3,5-4 yakar. Hipermil yaparsak 3-3,5 yakar. trafik normal trafikte 2,5-3,5 yakabilir. Bu biraz deneyim istiyor. aynı yolda 50-120 arası agresif sürünce 5-6 arası yakar Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Nisan Yazar Paylaş 17 Nisan Koray Demir yazdı: Ben bu araçlara her bindiğimde şehiriçi 4.1-4.5 litre (kışın 5.5) civarı ortalama tüketim görüyorum. 2 litre yakanı hiç görmedim. Mesela sabah yolum bu. Rakım olarak 60m aşağıya iniyorum. Mor ok. Trafik yoğun. Soğuk motor. 25km ortalama hızla geldim. 9km’lik yolda 51 kere frene basmışım. Toplamda trafikte 2dk durarak beklemişim. En yüksek hızım 70 Yakıt 2,7lt/100km aynı yolun dönüşünde trafik daha açık oluyor. 4-5lt arası yakıyorum. aynı yolu sıcak motorla 2,7 yerinde 2lt ile falan gelebiliyorum. 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 17 Nisan Paylaş 17 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: sıcak motorla Sıcak motorla bende 2 litre yakıyorum 1 litre yakan var hatta yakmayan var 😬 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Nisan Yazar Paylaş 17 Nisan Metin Akbal yazdı: Sıcak motorla bende 2 litre yakıyorum 1 litre yakan var hatta yakmayan var 😬 Nerede bu sıcak motor Yorum bağlantısı
Metin Akbal 17 Nisan Paylaş 17 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: Nerede bu sıcak motor Darılırım ama 😂 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Nisan Yazar Paylaş 17 Nisan Metin Akbal yazdı: Darılırım ama 😂 tamam. Mötör diyelim ona Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 26 Mayıs Paylaş 26 Mayıs Bunun kadranları neden farklı.. Kadran diye bişeyde yok gerçi, User İnterface mi diyelim.. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Mayıs Yazar Paylaş 26 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Bunun kadranları neden farklı.. Kadran diye bişeyde yok gerçi, User İnterface mi diyelim.. makyajlı kasanın göstergeleri full led. İstedikleri gibi oynuyorlar görsellerle Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Haziran Yazar Paylaş 9 Haziran ankastre fırın bagaja girmedi. Arka koltuğa sığabilir. Ama kapıdan geçmedi. Megane’nin arka kapısı daha geniş. Ona girdi. -5 yazdım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 9 Haziran Paylaş 9 Haziran Kesin arabayı itmişler. Mükemmel bir olay. Tam işe geliş gidiş arabası. Utanmasam markete bile gelir giderim. 1 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Haziran Yazar Paylaş 9 Haziran Mehmet Yeter yazdı: Kesin arabayı itmişler. Mükemmel bir olay. Tam işe geliş gidiş arabası. Utanmasam markete bile gelir giderim. bunun ikincisi yok ama. Şarj boşaldı Dönüşte motor çalışacak. En güzeli plug-in. Şahane olay ya hu Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 9 Haziran Paylaş 9 Haziran Mantığım hala fişe takmayı kalbul etmiyor. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Haziran Paylaş 9 Haziran Mehmet Yeter yazdı: Kesin arabayı itmişler. Mükemmel bir olay. Tam işe geliş gidiş arabası. Utanmasam markete bile gelir giderim. giderken 0 ise dönerken 10 olmasın ama Tansu Kalafatoğlu yazdı: bunun ikincisi yok ama. Şarj boşaldı Dönüşte motor çalışacak. En güzeli plug-in. Şahane olay ya hu aha mesaj gelmiş...gittiğin yerde kal 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 9 Haziran Paylaş 9 Haziran Çağlar Bayur yazdı: giderken 0 ise dönerken 10 olmasın ama Orada yatıya kalırım. Gitmem bir yere. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Haziran Yazar Paylaş 9 Haziran Çağlar Bayur yazdı: giderken 0 ise dönerken 10 olmasın ama aha mesaj gelmiş...gittiğin yerde kal Olabilir. Zirvede kavurma yemenin bedeli olmaz Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Haziran Paylaş 9 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: Olabilir. Zirvede kavurma yemenin bedeli olmaz ev zirvede ise kavurmayı ova da ye demiş Kansulular 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts