Çağlar Bayur 30 Mart Paylaş 30 Mart fren yapacak hıza çıkıyor mu o trafikte , deneyebilirzi gerçi kuzey otoyolunda Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Mart Yazar Paylaş 30 Mart Çağlar Bayur yazdı: fren yapacak hıza çıkıyor mu o trafikte , deneyebilirzi gerçi kuzey otoyolunda kuzey marmara mı? Agam bizde o para ne gezer Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Mart Yazar Paylaş 30 Mart Koray Demir yazdı: Diskler derin fatura yapmış. Canavar canavar. 1 milyon gider 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 31 Mart Paylaş 31 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: Abi şimdi gördüm geçmiş olsun, Trabzonlu olup da nasıl bu kadar sakin olabiliyorsun anlamıyorum Fluence varken önümdeki adam yaya geçidinde duran dekolteli ablalara yol vermek için düz yolda kızaklayarak durunca, arkamdaki 2 araba ile zincirleme kaza yapmıştık, 3 tane şöför inip adamı sorgusuz sualsiz ele aldık, arabadan kız çocuğu ağlayarak inince dövmeyi bırakmıştık. Sonradan sesi duydum senin de araba da çocuğun varmış, doğru olanı yapmışsın 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Mart Yazar Paylaş 31 Mart Oğuzkan Erışık yazdı: Noolmuş? Pili mi bitmiş? otun bitti şimdi gerçekler Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 31 Mart Paylaş 31 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: otun bitti şimdi gerçekler Hangi otum? Maydonoz roka mı? 2 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 31 Mart Paylaş 31 Mart Oğuzkan Erışık yazdı: Hangi otum? Tanıdık var abi ayarlarız Haa pardon sebze olan otmuş Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 31 Mart Paylaş 31 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: hybrid balata ömrü kaç km’dir? 62 bin km ön balata. %75 istanbul içi gaz fren Hybrid olanlarin fren sistemi farkli mi? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Mart Yazar Paylaş 31 Mart Erdem Doğan yazdı: Hybrid olanlarin fren sistemi farkli mi? çoğunlukla rejenerasyon ile yavaşlar. Balata kullanmadan. Fren tertibatı da farklı. Fren servosu yok. Ebrar Tüfek yazdı: Abi şimdi gördüm geçmiş olsun, Trabzonlu olup da nasıl bu kadar sakin olabiliyorsun anlamıyorum Fluence varken önümdeki adam yaya geçidinde duran dekolteli ablalara yol vermek için düz yolda kızaklayarak durunca, arkamdaki 2 araba ile zincirleme kaza yapmıştık, 3 tane şöför inip adamı sorgusuz sualsiz ele aldık, arabadan kız çocuğu ağlayarak inince dövmeyi bırakmıştık. Sonradan sesi duydum senin de araba da çocuğun varmış, doğru olanı yapmışsın tşk ederim ebrar. Kaçını kavgayla düzelteceğiz? inanılmaz ihlaller oluyor. Polis yok ortalıkta 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 31 Mart Paylaş 31 Mart 62 binde yariya gelmis gibi, 120 bin diyorum max. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 31 Mart Paylaş 31 Mart Bence bu durumda km değilde yıldan dolayı değişecek 🙂 Sertleşip ses yapacak, diskte iz yapacak vs. Yoksa 100000 yapar bence. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 31 Mart Paylaş 31 Mart Ebrar Tüfek yazdı: Abi şimdi gördüm geçmiş olsun, Trabzonlu olup da nasıl bu kadar sakin olabiliyorsun anlamıyorum Fluence varken önümdeki adam yaya geçidinde duran dekolteli ablalara yol vermek için düz yolda kızaklayarak durunca, arkamdaki 2 araba ile zincirleme kaza yapmıştık, 3 tane şöför inip adamı sorgusuz sualsiz ele aldık, arabadan kız çocuğu ağlayarak inince dövmeyi bırakmıştık. 3 genç kardeş trafikte eski bir araç ve emektar ile sürtüşürler. Birbirlerini taciz ede ede bir süre yol aldıktan sonra gençler ihtiyarın önünü keser. Ertesi gün hikayedeki ihtiyarla kahvede oturuyorduk, çocukların ikisi kardeş, biri arkadaşmış, babaları geldi buldu bizi (ilçe küçük). Utana sıkıla geldiler, çay söyledik, özür dilediler iki büklüm. Çocuklar korkudan evden çıkamıyor falan. İkna ettiler ihtiyarı da affetti. Tabi bu durumdan sonra adamlar gidince anlattı, çocuklar önünü kesip üzerine yürümüşler. Buda çekmiş tabancaları, basmış kurşunu. Dedim ihtiyarlamışsın, baksana belli ki hep karavana. Evlat vurmaya değil korkutmaya attım dedi. Bahse konu ihtiyar emekli başkomiser. Yıllarca terörle mücadelede görev yaptı. Dışardan bakınca anlaşılmaz ama çift tabanca çift yedek şarjörle gezer. Trafikte saçma sapan sebeplerle çok insan öldü. Kazadır, olur. Kasko sigorta bunun için var. Döverim derken kurşun yemek var ki hele senin o tarafta herkes silahlı. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kaçını kavgayla düzelteceğiz? Kavgayla düzelecek olsaydı şimdiye kadar düzelirdi. Boşver, kavga iyi bir şey değil. 1 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 31 Mart Paylaş 31 Mart Murat Sahın yazdı: 3 genç kardeş trafikte eski bir araç ve emektar ile sürtüşürler. Birbirlerini taciz ede ede bir süre yol aldıktan sonra gençler ihtiyarın önünü keser. Ertesi gün hikayedeki ihtiyarla kahvede oturuyorduk, çocukların ikisi kardeş, biri arkadaşmış, babaları geldi buldu bizi (ilçe küçük). Utana sıkıla geldiler, çay söyledik, özür dilediler iki büklüm. Çocuklar korkudan evden çıkamıyor falan. İkna ettiler ihtiyarı da affetti. Tabi bu durumdan sonra adamlar gidince anlattı, çocuklar önünü kesip üzerine yürümüşler. Buda çekmiş tabancaları, basmış kurşunu. Dedim ihtiyarlamışsın, baksana belli ki hep karavana. Evlat vurmaya değil korkutmaya attım dedi. Bahse konu ihtiyar emekli başkomiser. Yıllarca terörle mücadelede görev yaptı. Dışardan bakınca anlaşılmaz ama çift tabanca çift yedek şarjörle gezer. Trafikte saçma sapan sebeplerle çok insan öldü. Kazadır, olur. Kasko sigorta bunun için var. Döverim derken kurşun yemek var ki hele senin o tarafta herkes silahlı. Kavgayla düzelecek olsaydı şimdiye kadar düzelirdi. Boşver, kavga iyi bir şey değil. O an ki sinir patlamasıyla bunları düşünemiyor insan abi, doğru diyorsun kim neyle geziyor belli değil, burda herkes silahlı, biz de dahil. Allah korusun ya polisle ya imamla gitme riski çok yüksek. Burda sakin kafayla bu şekilde yazsak da iş stresi hergün 500 tane insanla muhattap olmak, türlü türlü sıkıntılar vs derken eve dönüş yolunda pimi çekilmiş bomba gibi oluyoruz bazen, elimizde olmadan sıkıntıya girebiliyoruz ama yapmamamız lazım tabiki. 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 1 Nisan Paylaş 1 Nisan Balata iyi gitmiş de balata bitince disk de bitecek gibi. Diskin bu kadar aşınıp fatura yapması biraz garip geldi. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 1 Nisan Paylaş 1 Nisan Oğuzkan Erışık yazdı: Hangi otum? Maydonoz roka mı? Artık sentetik. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 1 Nisan Paylaş 1 Nisan Tamer Topaç yazdı: Artık sentetik. Hafızalarımızda yer tutan yüce kimyager.. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 Nisan Paylaş 1 Nisan Oğuzkan Erışık yazdı: Hafızalarımızda yer tutan yüce kimyager.. Biz kvdeki abimizi seviyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 7 Nisan Paylaş 7 Nisan @Tansu Kalafatoğlu Senin konuda devam edelim 😂 Aynen tutboya gerek yok 4x te 200 yapıyor 😂 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Nisan Yazar Paylaş 7 Nisan Alpay Sumer yazdı: @Tansu Kalafatoğlu Senin konuda devam edelim 😂 Aynen tutboya gerek yok 4x te 200 yapıyor 😂 nerde kalmıştık ki? Motor kapanıp açıldı unuttum haa tutbo. Bu sene iyi diolar. Turbolar boğa sezonuna girecekmiş. 10x falan yaz Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: nerde kalmıştık ki? Motor kapanıp açıldı unuttum haa tutbo. Farkettim o uzay mekigi sesi cikardiktan sonra kapaniyor 😂 Anladun sen neyi deduğumi 😀 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Birde Japonları sıkıcı derler. 123 sayfa olmuş. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Metin Akbal yazdı: Birde Japonları sıkıcı derler. 123 sayfa olmuş. Aslında çok sakin gidiyor. Daha aksiyon alamadık. Bizim aracınki 6 sayfa mı ne oldu ama üff ne maceralar var. Bu arada geçen arkadaşla ışıklarda kalkış yaptık iyi hızlanıyor kerata. 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts