Ersen Tapan 6 Mart Paylaş 6 Mart Çağlar Bayur yazdı: bozuk belki, deneyelim king bir maket araba yapar ona çarpalım Maketi algılamayabilir , portifle denemeli. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Mart Paylaş 6 Mart Kartonu tanımıyor.. Ama arabayı görünce duruyor. denedim.. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 6 Mart Paylaş 6 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Kartonu tanımıyor.. Ama arabayı görünce duruyor. denedim.. Naylonu tanır mı, reno koysak 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Mart Paylaş 6 Mart Mahmut Yıldız yazdı: Naylonu tanır mı, reno koysak Tanır muhtemelen 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Mart Yazar Paylaş 6 Mart Çağlar Bayur yazdı: işte servis işinin profesyonellere bırakılmasının neden gerektiğini özetleyen cümle, iyi bak kenarda köşede çatlak vars +100 cepte, dm den yürümeli böyle şeyleri toplum hazır değil bozuk belki, deneyelim king bir maket araba yapar ona çarpalım Üfff ön arka tamponlarımın bi elden de geçmesi lazımki… Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Mart Yazar Paylaş 6 Mart Bu paylaşımı istemeden yapıyorum. Kendimi de tutamıyorum ama 1 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Mart Paylaş 6 Mart (düzenlendi) Ersen Tapan yazdı: Maketi algılamayabilir , portifle denemeli. artık insanlık adına ne lazımsa yapacağız, bir graham kolay olunmuyor fedakarlık şart 6 Mart tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Mart Paylaş 6 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu paylaşımı istemeden yapıyorum. Kendimi de tutamıyorum ama evet lastiğin inmiş? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Mart Yazar Paylaş 6 Mart Çağlar Bayur yazdı: evet lastiğin inmiş? Ya çok şişmişse Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Mart Paylaş 6 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ya çok şişmişse kullanıcı hatası 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Mart Yazar Paylaş 7 Mart Çağlar Bayur yazdı: kullanıcı hatası sensör alaşım jantta kaldıysa? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 7 Mart Paylaş 7 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: sensör alaşım jantta kaldıysa? O zaman ne sensör ne ben söyleyeyim. 1 5 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 7 Mart Paylaş 7 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: sensör alaşım jantta kaldıysa? Sensör al. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Mart Yazar Paylaş 7 Mart Mahmut Yıldız yazdı: Sensör al. Bi sensör bi ben. Çok para tutar abi Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 7 Mart Paylaş 7 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bi sensör bi ben. Çok para tutar abi Sürekli bu şekilde kullanacaksan al geç derim ama çok para dediğin kaç para? Ben geçen sene 4 tanesine 1600 civarı vermiştim. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Mart Yazar Paylaş 7 Mart Mahmut Yıldız yazdı: Sürekli bu şekilde kullanacaksan al geç derim ama çok para dediğin kaç para? Ben geçen sene 4 tanesine 1600 civarı vermiştim. bu sene olmuştur 10 kağıt. 3-4 ay için çok gerek yok yaa. İdare ediyoruz. Eskiden sensör mü vardı 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Mart Paylaş 7 Mart 100 er gramden 400 gram dinamik kütle azaltılması avantajı ile 0,1lt/100 km tüketim avantajı da unutulmamalı 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 7 Mart Paylaş 7 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: bu sene olmuştur 10 kağıt. 3-4 ay için çok gerek yok yaa. İdare ediyoruz. Eskiden sensör mü vardı Eskiden sensör yoktu ama ekranda yanan ışık da yoktu. 10 kağıt çok tabi de 2-3'e bulunursa eksik etmemek lazım. Mesela burada 750 lira. https://www.n11.com/urun/toyota-lastik-basinc-sensoru-12682716 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 8 Mart Paylaş 8 Mart Mahmut Yıldız yazdı: Eskiden sensör yoktu ama ekranda yanan ışık da yoktu. 10 kağıt çok tabi de 2-3'e bulunursa eksik etmemek lazım. Mesela burada 750 lira. https://www.n11.com/urun/toyota-lastik-basinc-sensoru-12682716 Adam yakıt yanacak diye kışın sıcak su torbası ile bindi arabaya, sensör mü takar kışlık jantlara 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 8 Mart Paylaş 8 Mart Murat Sahın yazdı: Adam yakıt yanacak diye kışın sıcak su torbası ile bindi arabaya, sensör mü takar kışlık jantlara Az yakıyor diye idda ediyor, bundan dönmemek için üşümeyi göze alır ama sensör taktığını kimse duymaz. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Mart Yazar Paylaş 8 Mart Mahmut Yıldız yazdı: Az yakıyor diye idda ediyor, bundan dönmemek için üşümeyi göze alır ama sensör taktığını kimse duymaz. Jant bijon 2000 lira gitti. Sensör alırsam “e her sene lastik değiştirseydim daha iyiydi” derim 1 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 8 Mart Paylaş 8 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: Jant bijon 2000 lira gitti. Sensör alırsam “e her sene lastik değiştirseydim daha iyiydi” derim Işık yanarken huzursuz olurdum. Gerçi ben de 2 sene park sensörü bozuk gezdim ama pandemide bozuldu, uğraşmak istemedim, sonra da elim gitmedi. Yani sonuçta senin kararın. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Mart Yazar Paylaş 30 Mart hybrid balata ömrü kaç km’dir? 62 bin km ön balata. %75 istanbul içi gaz fren 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts